Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 8

asi spune:
Liana multumesc
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

katthy spune:
Ploua cu Doamne ajuta Fetelor inca o veste buna Ramsan este
6+ si s-ar parea ca mai apar....deci se impun: FELICITARI si galerie
Pe locul unde s-a prabusit o speranta tasneste un nou izvor al sufletului.
katthy

geo_ionita spune:
Buna seara, fetelor!
Va cer si eu o parere: de cand mi-au venit rusii ma doare foarte tare spatele si burtica (cand luam antic.nu aveam niciun fel de problema) ce as putea lua??? Vi s-a intamplat si voua??
Ptr. ASI: iti tinem pumnii si " fii barbata Zoe"
Bun venit tuturor aspirantelor ( ADHNANA, DBUNNY, CRISSA si celelalte)
Week-end placut!
Georgiana

felicia_ spune:
Bun venit noilor aspirante!
Asi, tinem pumnii! O sa vezi ca nu e mare lucru operatia in sine, important e sa iasa bine ( adica sa rezolve, daca e ceva de rezolvat)
Andreea, felicitari! Un test de sange nu iti faci?
Marinar, sanatate multa, si tuturor bolnavioarelor!
Dandana, nu pot sa te ajut... Cum te mai simti?
Poze1Poze2

iepumic spune:
Geo,
si eu am probl. mari cu spatele si cu burtica in zilele alea (cu spatele mai mereu, de fapt) si iau SCOPANTIL ( pe vremuri se numea Scobutil), ma dau cu unguente la spate (pe mine ma doare in zona lombara, mijlocul adica, de simt ca ma rup in 2.....chiar si paraie). Ginecologul- pt ca eu am si anexita- mi-a recomandat ca in zilele alea la culcare sa imi pun cate un supozitor cu diclofenac si chiar a dat rezultate tratamentul asta. Plus Calciu 10 zile - 5 inainte, 5 dupa, cam 1000 mg/zi.Evita statul mult in picioare sau pe scaun si in nici un caz nu ridica greutati. In rest nu prea ai ce face mare lucru decat sa astepti sa treaca. Iti doresc cat mai putin suferinta.
Tmihaela, ce mai faci tu? Am ajuns acasa tarziu zilele astea si nu te-am mai "prins" pe messenger. Sper ca te simti, te pupicesc mult.
Iepumic

mary14 spune:
Asi,curaj!Nu stiu de ce aveam impresia ca esti din Buc si vroiam sa-ti cer mai multe informatii despre laparo , bineinteles dupa ce o faceai , ca vreau sa fac si eu , numai acum am vazut ca esti din Cluj.Oricum nu-ti mai face probleme ,am o prietena care si-a facut la Timisoara si povestea cu atata dezinvoltura despre asta ca initial am crezut ca nu ea a fost cea operata mai ales ca vorbea la pers aIIa.Nici eu nu sunt asa curajoasa ,imi aduc aminte ca inainte de HSG ma agandeam cu atata groaza de parca incepeam un alt capitol din viata,dar dupa ce a trecut mi-am dat seama ca n-a fost mare lucu ( nu poate fi vorba ca a fost ceva placut, dar oricum mi-am facut mai multe griji decat era cazul ) Te
Mary

Anca Wish spune:
Terbitza, a ramas insarcinata. O super poveste. Nu prea a scris pe Dc, dar ne-a urmarit si dupa mult timp, a reusit.
Lachioaneo, ar trebui sa-i fim samburelului nasice
Sarcina usoara, Flo. Ai grija de tine si de burtica. Te pup cu mare drag
anca...SIGUR intr-o zi

sadaf spune:
Luna asta vad ca vine cusi va urez sanatate si sa auzim de bine.Pentru celelante aspirante
si treceti la treba.
sa ajungeti la
sa fim si noi
pa fetelor.

aissa spune:
Pai chiar ca numai vesti super, am vazut ca si Lachione a reusit! Ma bucur asa de mult pentru fiecare burtica, fie ca va cunosc fie ca nu. Parca imi vine sa fiu si eu mai optimista cand vad ca exista totusi si minuni!
Poate-poate da Dumnezeu si la noi...... Hai Doamne nu ne vezi pe toate de pe aici si de aiurea? Ca tot ai gasit lista noastra, mai scormoneste in sac si da-ne si noua cate un samburel.
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete