sa divortez sau....sa -l accept asa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dragele, nu va mai obositzi cu sfaturi care mai de care pentru el, ca oricum sintem toate nishte "rapandule", cum a binevoit sa-mi scrie in mail-ul pe care l-am citit pe diagonala, bagindu-l la spam
In inkeiere zic: multa lume necajita... nea zarzarel, bre, iar tz-ai rupt camasha shi-ai sarit gardu, ca sa vii la net cafe? daca ai de gind sa ma gaseshti, asha cum promitzi, zi-mi, ca 's te-ajtept cu flori la gara

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

haide, iren...
vine pina'n Switzerland?
De la Botosani?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Eiii, Elise, la cit se da capabil, de ce nu?? Acushica-shi ia MIG-u personal din aerodrom shi vine exact la mine pe bloc

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

pai, iren, fii atenta la zgomotele suspecte... daca auzi bzzzzz...fugi!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Subscriu la cele spuse de Lona.
Si as mai adauga,ca e mare pacat ca ea a ajuns sa-si barfeasca sotul si sa-si spele lucrurile pe un forum.Chestiile astea se discuta intre ei doi,numai ei stiu cu adevarat situatia..
Si da,inafara de faptul ca a fost etichetat doar din ce-a spus sotia lui(sa fim seriosi,nu poti cunoaste cu adevarat un om nici intr-o viata,darmite din 2-3 postari subiective ale sotiei..) si faptul ca a fost barfit pe un forum de catre sotie,cred ca l-a scos din sarite.Pe mine una m-ar scoate cu siguranta!Nu-mi place sa-mi spal rufele in public,niciodata nu mi-a placut si prefer ce-i in intimitate sa ramana acolo!Dar asa sunt eu..
Celor doi le urez multa intelepciune si ar fi de preferat sa ia o pauza de la net si sa-si rezolve problemele comunicand intre ei,ca doi oameni maturi ce sunt.Multa sanatate.

POZE

Mergi la inceput

nu stiu daca postatul pe forum e un lucru atit de rau...dar in mod cert, sa isi rezolve problemele offline, si sa sa amuze impreuna de reactiile noastre ar fi cel mai bine:)

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Maaaiii... da' virulent barbat... Genul care nu admite "sa-i ceri socoteala" nici daca te strange de gat...

Nene, trage-ti sufletu' putin si dupa aia vino dupa noi sa ne arati cum trebuie sa respectam barbatu'.
Inteleg ca s-a suparat ca l-a barfit nevasta pe net. Si mi se pare corect. Da' nici asa spume, frate, ca-i plezneste, Doamne fereste ceva in cap.
Nu cunosc situatia lor, dar poate nevasta o avea dreptate si adevarul pisca rau de fund, mai ales sa te stie tot forumu' de poama...

Oops, astept rosiile... sau probabil, in cazul d-lui, caramizile.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

....daca tot a fost in tzari la munca, de ce nu a cumparat un apartament cu banii cistigatzi (asta in loc de mashina), locuiatzi acolo, iar apartamentul in care statzi acum il inchiriatzi, asta ca sa nu se mai simta ca nu-i casa lui ?!
Mult succes si mai ales multa atentzie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Exact.
Si eu spun la fel.Poate ca barbat,vrea sa se simta cocos,asa ca daca tot castiga bine,sa cumpere el un apartament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

carmensilva, stii ca daca vrei poti sa rogi sa se inchida subiectul.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Originally posted by She

quote:
Originally posted by iren

Ce-mi plac mie subektele-astea in care vine sotzu la un moment dat, ishi pune miinile-n cap de ce sfaturi vede, shi zice: beeeyy, afurisitelor, ian statzi oleaca, ca nu-i asha cum zice nevasta!!! Voi shtitzi ca etc, etc, etc?? Eeeiii, dracia naibii, va bagatzi voi in casa omului, sa loatzi hijabu de pe fatza nevestei! Afurisitelor!

Aha, misto!!
sa fie de fapt nevestele??
:)

Frumoasa replica, numai ca eu in locul lui as fi cumparat un apt mai mare si mai luminos si mai aratos si din banii mei, si scapam si de soacra si de grija nevestii:)

si tot asa...

as adauga:si la etajul 1

Mergi la inceput