Scaderea HCG..Intrebare urgenta

Scaderea HCG..Intrebare urgenta | Autor: Arthurana

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cat dureaza ca nivelul hormonului de sarcina HCG sa scada in timpul pierderii de sarcina?
Mie mi-a scazut de la 1300 sambata, la 850 marti, si mi se pare ca scade f.f. incet... Intr-un fel este bine ca scade, dar trebuie sa ma duc la doctor la fiecare 2 zile...bratele imi sunt vinete, nu mai au de unde sa-mi ia sange...plus stresul...
Astept un raspuns, va rog mult.
Aici cu toata tehnologia americana doctorii sunt niste idioti!!! Sunt f. revoltata!!!
Dar macar sunt idioti si deosebit de politicosi..mai bine decat in spitalele din Romania unde verisoara mea a fost injurata ca urla prea tare de durere la nastere....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu scade incet, stai linistita, hormonul este in sange si se elimina cam in acelasi ritm cu cel de crestere (scade cam la jumatate in 48 de ore). Repeta analiza pana ajunge la 0. Numai atunci cand betahcg ramane la o valoare mai mare de 5 dupa mai multe saptamani, atunci e problema, se suspecteaza ca ar fi fost o sarcina molara. Dar eu zic sa nu fii speriata, deocamdata nu ai de ce.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Multumsc mult de tot, Avalon, esti o dulce ca mi-ai raspuns asa de repede.
M-am mai linistit putin ca de aseara am inceput sa sangerez si sa am crampe ca la menstra...Este destul de abundent deci sa speram ca se "curata" si va scade repede.
Ma bucur ca nu a fost nevoie de chiuretaj. Mi-au facut 4 ecografii si mi-au zis ca se curata de la sine...Sper sa aiba dreptate.
Inca odata multumiri multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daca nu esti chiuretata clar scade mai incet..la mine, ca si eu am pierdut o saricna, dupa primul chiuretaj ramasesera resturi suficient de mari asa ca am mai avut inca vreo cateva zile greatza, sani tensionati, etc...a fost necesar si un al doilea chiuretaj..la o sapt(!!) de la acest AL DOILEA chiutej aveam valoarea 250 (aprox)..dr mi-a zis sa il repet saptamanal, dar eu eram deja epuizata de povestea asta,eram destul de sigura ca e bine, asa ca l-am mai repetat peste 2 sapt...cand era zero...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Arthurana, draga mea mie mi-a scazut la o(zero) dupa 3 sapt. cand am terminat de sangerat si cand am eliminat sarcina. Si eu am mers din 2 in 2 zile la spital pt. sange si venele mele erau negre pt. ca m-au intepat gresit de fiecare data , si aici sunt idioti destui.O sa-ti scada si tie hormonul , mai ai putina rabdare.Ei spun ca la fiecare 48 ore trebuie sa se injumatateasca hormonul( cu aprox.).Asta e un semn bun care arata ca nu e extrauterina.
Ai reusit sa-ti activezi PM-ul?

irlandeza

Mergi la inceput