Nu am nasi la nunta!

Nu am nasi la nunta! | Autor: alexsa

Link direct la acest mesaj

fetelor,am si eu o mare problema!! n-am nashi pt nunta!! de fapt as avea pe cineva,dar nu sunt cununati......intrebarea intrebatoare e:chiar e musai sa fie cununati ca sa poata cununa??? nu vreau niste babalaci ca nashi, iar cei tineri sunt cam "certati" cu maritishul... ce ma fac?!! hellpppp......apropos....ma marit in august....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mda, e cam musai sa fie cununati la biserica.
Eu personal nu cunosc nici un caz in care preotul sa fi acceptat nasi necununati.

Acu sa stii ca sunt buni si "babalacii" cand vezi ca se apropie nunta si morcovul la poponeata ta intrat cu tot cu frunze si cu iepure (vorba unui predecesor ilustru).

Eu n-am gasit nasi tineri si am apelat la niste prieteni ai parintilor, foarte simpatici dar pe care de abia ii cunoasteam.
Acum construim incet-incet o relatie (spre surprinderea mea, merge bine, daca nu foarte bine).

Daca nu gasesti nasi tineri, eu zic sa incerci si cealalta varianta ca deh...decat deloc...
S-ar putea sa fi surprinsa ca si mine si sa descoperi ca nu-i chiar asa de rau.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Alexsa, nasii nostrii sunt cununati civil si au logodna la biserica facuta. Mai putin de atat nu prea accepta biserica (ortodoxa).

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rallu

sa stii ca sunt buni si "babalacii" cand vezi ca se apropie nunta si morcovul la poponeata ta intrat cu tot cu frunze si cu iepure (vorba unui predecesor ilustru)

alexsa - din pacate nu prea se poate...bisericeste vorbind...intereseaza-te eventual daca civil te poti casatori (fara nasi cununati religios) si daca nu gasesti si nu gasesti pana cand nu se mai vede nici tipenie de morcov sau de iepure sau de frunze (pushkea pe limba mea!!)...ori ii convingi p'astia ai tai sa se cunune ortodox, o slujba acasa si 2 verighete e suficient, ori amani cununia religioasa ..

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexsa spune:

Multzumesc,fetelor pt raspunsurile voastre!!!Pacat ca nu sunt ceea ce-mi doream eu!!Dar asta e!!!O sa fie cam greu cu seniorii sa abordez anumite subiecte,dar dak n-am alta varianta...Oricum avem o religie cam ciudata!Unii preoti au zis ca e ok sa cunune dak au fost doar logoditi in biserica,altii ca nu..Parintii mei sunt nashiti de o pereche care are doar cununia civila!!De 2 ori i-a nashit in biserica(a 2-a cand au implinit 25 ani de casatorie)si mama unei prietene a nashit 3 perechi,ea nefiind nici macar casatorita la starea civila cu acel "nash" si a fost ok pt toti...Asa ca ...ramane mister

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Chestia cu nasii casatoriti sau nu, depinde numai de tine si de preot. Daca tu esti de acord si nu vezi nici o pb in a fi necasatoriti si accepta si preotu...aia e. Noi am fost nasi toamna trecuta si nu suntem casatoriti sau logoditi in nici un fel. Doar asa intre noi....el mi-a dat inel, m-a cerut, eu am acceptat. Deci finii nostri stiau ca noi ne vom casatori anul asta si atat. La radul lor, finii nostri, fusesera nasi inainte de nunta lor. Deci cand au ajuns sa se ia, aveau deja fini. Ei ne-au vrut neaparat pe noi de nasi, au vb cu preotul care n-a avut nimic impotriva....si asta a fost tot.
Sper ca nu da nimeni cu rosii si ca ti-am fost de ajutor

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna Alexsa!

Draga, acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Eu stiam ca unii preoti accepta nasi necasatoriti, asa ca am vb cu un cuplu, cei mai buni prieteni ai nostrii si au fost de acord. Toate bune si fericite, pana a fost mama la biserica si...surprise preotul nu vrea sa accepte. Acum nu avem decat sa rugam niste prieteni ai parintilor un pic mai tinerei, pe la 40 de ani, sa ne fie nasi si terminam cu problema asta. Doar nu o sa anulam nunta ca nu avem nasii pe care ii vrem noi. Ne consolam cu ideea ca poate o sa fim noi nasi la ei la nunta.

Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Eu am ferma convingere ca variaza de la preot la preot daca este de acord sa cunune in conditiile in care mirii au nasi cununati doar civil sau chiar necununati. Viitorii mei socri nu sunt cununati religios si, totusi, au cununat la randul lor. De fapt, in urma ceremoniei religioase, din cate stiu eu, nu ti se acorda vreun fel de certificat, asa ca nu poti dovedi nimanui ca esti cununat sau nu. Sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by pepenash
De fapt, in urma ceremoniei religioase, din cate stiu eu, nu ti se acorda vreun fel de certificat, asa ca nu poti dovedi nimanui ca esti cununat sau nu. Sau ma insel?

mai nou, se da ceferticat de cununie religioasa! noi suntem mandri posesori ai unuia de genu asta . acu, nu'sh daca se da la toate bisericile, nu'sh daca se constituie in dovada pentru o viitoare eventuala nashire, nu'sh ce e cu el, da se da!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by olguttza

mai nou, se da ceferticat de cununie religioasa!

Nu e "mai nou", ca si ai mei parinti au (si au destui ani de la cununie), dar probabil difera de zona, de biserica...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

ce chestie.... si eu care ma gandeam sa cunun si sa botez mai multi cu cat sunt mai batrana... nici nu m-am gandit ca nu m-ar vrea nimeni din cauza varstei. Pai ce faceti cu ei ??? ii mancati???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput