ochelari de soare la moda
Raspunsuri - Pagina 2
nadyana spune:
eu am gasit acum o pereche de la Laura Biagioti(nu stiu cum se scrie).cica au protectie de 100%dar astazi am aflat ca cei de la dior au si 300%.oare 100%este destul?va pricepeti la asa ceva?si sunt clasici.nu stiu daca mai sunt la moda pt. ca sunt model de anul trecut, desi clasicul ar trebui sa fie mereu la moda.sunt cu rame dreptunghiulare dar nu prea inguste si pe un brat au strasuri.
miag spune:
Eu am unii de la Ray Ban, superbi, se potrivesc cu forma fetei mele...Am dat in noiembrie 2005, cam 6000000lei pe ei, dar nu regret, merita investitia pt ca eu fte greu imi gasesc ochelari de soare care sa imi placa.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
asi spune:
quote:
Originally posted by loneanbianca
Eu o sa merg sa vad pe data de 6 aprilie ultima colectie de la Rayban.... vor fi la 1.700.000 lei. Asa ca pt cine e din Cluj....
Poze
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.
Super informatie!
Unde e mag Rayban?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
mariusiustin spune:
quote:
Initial creeata de nadyana
fetelor va rog sa-mi spune-ti si mie ce ochelari de soare se poarta anul asta si de unde imi pot lua un model frumos.vazusem acum 4 ani ceva f.frumos cu strasuri care mi-a placut mult.erau de la dior dar nu i-am luat.mi-ar place ceva tot in genul asta.astept sfaturile voastre.
Liliann spune:
quote:
Originally posted by miag
Eu am unii de la Ray Ban, superbi, se potrivesc cu forma fetei mele...Am dat in noiembrie 2005, cam 6000000lei pe ei, dar nu regret, merita investitia pt ca eu fte greu imi gasesc ochelari de soare care sa imi placa.
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
poti sa-mi spui te rog unde este magazinul respectiv?
ca si eu tre sa- mi iau o pereche de ochelari da n-am timp sa bat orasul in lung si-n lat cu copilul atarnat de gat
Lili si Serban (17 iunie 2005)
danangie spune:
Deci se scrie: LAURA BIAGIOTTI. Ati scris bine...doar ca ati mancat un T. Eu am primit o perche de la : Vivienne WESTWOOD cu strasuri. Draguti.....dar niciodata nu am facut caz daca imi acopera sau nu sprancenele. 
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
nadyana spune:
Si eu asi vrea ceva cu strasuri.fetelor din Iasi spuneti-mi si mie unde gasesc la noi ochelari cat de cat pt. ca eu am cautat vreo cateva zile dar....:(
loneanbianca spune:
Deci daca vreti ochelari RAY BANN din Cluj pe 6 aprilie se pot vedea....evantual mai bine o sunati pe d-na Magda,,,, la tel:0745.607285 spuneti ca sunati din partea mea...si o rugati sa va programeze sa vedeti mostrele!!!
Chuny spune:
Fetelor, am o intrebare la obiect. mie imi plac ochelarii mari, desi am o fatza mica si rotunda. E un model care imi place la nebunie, as vrea sa-i cumpar, dar omul meu zice ca as arata ca o musca si ca el nu mai merge cu mine pe strada daca-i pun
.
Asta e modelul de care vorbesc :
http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Noi%20doi/?action=view¤t=ochelariipeferati.jpg
Mai e si modelul asta, insa imi par mici, am si acasa asa mici si nu protejeaza ochii la fel:
http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Noi%20doi/?action=view¤t=ochelari.jpg
Vi se par exagerat de mari primii ? Chiar is de carnaval ?
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
XIO spune:
Mie imi plac primii , am o pereche asa dar pe negru.
De regula imi iau ochelari maaari pt. ca doar cu ei pot conduce si pt. ca nu imi intra soarele pe sub , dasupra , lateral samd.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos