Bebelusi de iulie-august 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

LA MULTI ANI!!!! ptr. SARA si ANDREI TUDOR

Anis am vazut bubitzele ...dar nu sunt in domeniu ...am crezut ca stii deja ce e!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi si veseliti-va parintii!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

La multi ani sarbatoritilor Sara si Tudor Andrei!!! La multe luni, bebicilor, sa fiti mancaciosi si cuminti! Matusa Yasmari va sarbatori cu voi varsta rotunda, voi un hop, baba 30, Doamne ajuta.....Abia astept, voi fi Femeie la 30 ani, implinita, fericita, cum n-am visat a fi!

Fetile, cui ar trebui sa ma adresez, as vrea sa intram in rand cu lumea, sa fim inscribati la catastif:
Yasmin, nascuta 1 August 2005,ora 19.47,Norwick Hospital London, 3.380 gr la nastere, Apgar 9-10

Multumesc, nu-i graba, cand o fi sa mai periati si actualizati, poate nu ne uitati.

MONAI,e zi apeciala pt tine, eu ma intreb in general ce mai faci, asa romantice si blande erau povestile tale despre dragostit cu sotzul in masina.....banui ca pana ta de economista scrijeleste de zor la PIB. Mamini da tare rar, cred ca o tine Veve ocupata...sau o fi plecata in tara? Ce-o mai face Rosi, ca imi plingea inima cu ea?

Ma duc sa gatesc ceva pt Mismina mea dulce, de dimineata era intr-o dispozitie de zile mari, mi-a intonat niste Ma-ma cu foarte mult aplomb si muzicalitate, a studiat inginereste continutul linguritei de cereale si a decis ca nu se incadreaza standardelor. Sper sa fie doar o toana, ca macar micul dejun si-l respecta.
O zi buna tuturora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!

pt Sara-frumusica, scumpa de tine, sa cresti frumos si sa fii sanatoasa!

Andrei-Tudor si mami de baiat frumos, sper ca esti bine si sunt sigura ca vei fi si mai bine!

Yasmari, frumoasa virsta...parca...atunci cind treci de ea, parca nici nu iti mai aduci aminte cum te simteai cind a facut "click" peste prag- scleroza? sa fii fericita!

si sarbatoritilor de zilele trecute si un pupic special pt Rares( Lory) pe care abia asteptam sa il vedem.

va doresc sanatate pt voi si bebitii vostri si putere sa ii ingrijiti si sa treceti peste micile necazuri, ca sa va bucurati de marile satisfactii. stiti cum se spune, sterge-ti lacrimile, ca sa poti sa vezi minunile lumii!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Mamini, multumesc, am fost incoerenta, voi face 30 pe 16 iulie daca da Dumnezeu, multumesc de avans!
Bine ca te-am revazut, pupici lui Veve, ce mai face printesa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele

Azi noapte Ingrid s-a sculat sa ceara de mancare.Semn bun.Pana acum doarmea toata noaptea.
Dimineata, a mancat un mar intreg copt cu branzica.Doamne ajuta.Si intre pauza d e papa, a baut ceai d ementa.Dupa a supt.

DOAMNE AJUTA!

Azi ma duc s-o vada si dr ei.
Tot cred ca e ceva cu antibioticul ala...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Yasmari, si eu schimb prefixul, da' pe 15 .

Anis, ma bucur ca isi revine Ingrid. Era si cazul!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, BRAVOOOOOO!!!!!!!!

Ai vazut ca sunteti mai bine ?

va imbratisam pe amandoua si va dam si un pupic !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Meyyy!!

Eu sunt cea mai batraioara de aici ??????

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by Yasmari

Mamini, multumesc, am fost incoerenta, voi face 30 pe 16 iulie daca da Dumnezeu, multumesc de avans!
Bine ca te-am revazut, pupici lui Veve, ce mai face printesa?

recitind, m-am prins ce ai vrut sa spui...ce-ti spuneam de scleroza dupa ce faci click peste prag? asta ca sa vezi ca spun adevarul gol-golutz...iarta-ma ca ti-am mai pus niste lunisoare in circa, dar acum sunt sigura ca eu ti-am urat prima "la multi ani!" pe anul asta.
printesa mea face ce fac printesele cel mai bine: moftuletze.dar multumim lui Dumnezeu e sanatoasa.

Anis, voiam sa iti spun ca si Veve a facut diaree in iarna de la antibiotic si a tinut-o mai mult de 2 saptamini, ma rog, dupa ce a venit rezultatul la coprocultura negativ m-am mai linistit, dar a mai durat inca 4-5 zile dupa, cu rela( tot ceva ca biotics) si smecta. avea funduletul rosu ca un babuin, biata de ea. o sa fie bine, ai sa vezi.

M

Mergi la inceput