Bebelusi de iulie-august 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Irda, Caterina, nici fata mea nu e data !

Dar lasati ca cei din urma vor fi cei dintai !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Anis, da am zis vineri !

SI sa stii ca am chestii din astea. Prietenele mele atunci cand vor sa li se indeplineasca cate ceva, imi cer mie sa le spun..... Cica am premonitii ......

Oricum sa stii ca v-am urat din suflet ! SI va mai doresc sa fiti sanatoase in continuare...pana la adanci batraneti (Dupa 85 de ani aveti voie sa raciti...)

Mergi la inceput

Sa va spun.

ieri i-am facut ciorbita de perisoare (de pui) acrita cu lamaie. Eram asa de fericita ca ii pot oferi si altcveva...... insa ea nu a vrut sa pape ! De ce oare ? Ca ideea mi-a plecat dupa ce a salivat la ciorba noastra (cu bors evident..). De la noi a gustat 2 lingurite de zeama si a fost super incantata si saracuta incepuse sa tipe cand am luat-o de acolo.

Voi ce mai dati sa pape puilor ? In afara de legume pasate, supa , iaurt si ficatel. Oul nu il primeste. Il vomita de fiecare data (adica dupa 3 tentative am oprit operatiunea "oul").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumim, fetelor, din pacate asta e, pina isi dezvolta ei instinctul de conservare o sa tot incaseze la cucuie...

Andre_ea, eu am vazut postarea ta atunci cu secretiile...sincer nu cred ca e chiar asa. e normal sa fie saliva mai multa in per dintisorilor, dar din cea apoasa, nu din cea viscoasa si de aici pina sa ii gijiie in git...e cam lunga bataia.

Kasi, Victorita ta are o mutrita poznasa...cind pleaca pe picioare cred ca va fi periculoasa!!!!!!!!

Oana, eu cred ca un "scandal" bine plasat face minuni. eu cit am avut-o pe a mea la terapie intensiva, legata la aparate si cu toti electrozii aia pe ea pt monitorizarea semnelor vitale, au intepat-o si au rasucit-o pe toate partile. ba fiindca atunci cind am internat-o era comatoasa si asa deshidratata ca nu facea nici pipi i-au facut punctie vezicala, adica au luat cu acul, pipi prin burtica...apoi pt problemele cu inima i-au mai adus un aparat de ekg si un ecograf cit o juma de camera cu care au studiat-o 40 de minute, ma rog, la iesire mi-au dat o pagina scrisa cu 3 cuvintele. am facut bilci cu ei ca vreau si eu sa stiu tot ce i s-a facut si mi-au aratat, mi-au povestit, dar hirtiile le dau numai companiei de asigurari, sau altui dr care le cere cu acordul meu, dar fiind spital nu ar fi probleme. ar trebui sa o duc la investigatii iar cu inimioara, dar e coada de asteptare de 7-8 luni si nu te pun la rind decit daca ai probleme mari si eu sper sa nu avem...as fi dus-o in Ro, dar nu prea am incredere si acum cu epidemia asta de fel si fel mi-e frica sa o duc pe la doctori.
hai ca m-am lungit,ce voiam sa spun e ca daca faci valuri, macar tie trebuie sa iti dea voie sa te uiti la hirtii si sa notezi ce vrei si macar stii ce sa povestesti sau ce sa ceara dr urmator.

M

Mergi la inceput

Cred ca maine trec si eu pe la Babyexpo!! Daru dupa ora 13.00 !!!

CIne mai vine pe la ora aia ????? Poate ne mai si vedem !

O las pe Ana acasa, evident, mai ales ca abea ne-am revenit de cateva zile !

Mi-a ajuns batista bebelusului, comandata de vineri !

Sper sa nu o mai folosesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza intru repede sa va felicit ca nu ma pot abtine: Andreea ai un pui de Tudor bestial de energic si cum merge el de-a busilea meseriasul si se ridica pe fotoliu ca la reclama cu pampers heheheee
Kasi vazut Victorita din ce in ce mai frumusica si mai poznasa
Ema ma uit acum si la buburuza ta dulcica foc!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata fetele!Iata ca nu am ajuns cand am promis sa pun foto de la 7 luni,dar azi am facut-o in sfarsit.Va pup dulce pe toate si sper sa terminati cat mai repede cu problemele micutiolr ingerasi.Oare sunt subiectiva sau saunt tare,tare frumusei BB-ii nostri?
Andre-ea multa bafta lui Tudor la concurs,ii tinem si noi pumnii si va pupam din tot sufletul.
Simonaci79 si Ela 2000 va multumim din suflet pentru aprecieri si va dam cei mai dulci pupicei.
Fetele cred ca azi merg sa-mi iau calculatorul si apoi va mai dura pana cand romtelecomul va instala netul,zice ca max 2 saptamani.Asa ca...Doamne ce mi-ati lipsit,dar...nu mai e mult!
Va pupam tare dulce pe toate mamicile si pe toti copilasii dragalasii!!!
nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005 )

POZE NOI IN ALBUMUL 7 LUNI
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Mamini, pupici la fetita nazdravana.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Hristina, frumosa Victorita ta. Si stai linistita cu mersul, tot o va lua ea la picior, si atunci sa te tii... De fapt, asa ma consolez eu, ca si a mea doar in fundic, si acolo destul de greu.

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Anis, ma bucur ca Ingrid e mai bine, ca vad ca si tu iti recapeti tonusul. Sanatate multa si sa petreceti bine ziua ei. Sfantul Alexie s-o ocroteasca!

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput