Cu cat timp inainte dam invitatiile ?
La capitolu` asta nu am primit destule informatii si as vrea sa va intreb pe voi...cu cat timp inainte da-ti invitatiile , apoi dupa cat timp sunati dupa confirmari sau daca scrieti pe invitatie sa confirme ei prezenta ?
Raspunsuri
nushulica spune:
Noi am inceput sa dam invitatiile cam cu 5-6 saptamani inainte dar au fost si care au primit invitatia cu 2 saptamani inainte ....dupa confirmari nu prea am sunat noi doar mai intrebam asa cu cei care ne intalneam ...am mai si sunat dar foarte putin...majoritatea stiam sigur ca vin inainte de a le da invitatia
totusi am avut surpriza ca in ziua nuntii sa ne trezim cu 210persoane(cam asa nu mai stiu sigur)ori noi ne bazam pe 170-180....si nici locuri la mese nu mai erauasa ca s-au mai imprivozat repede cateva mese si s-au mai inghesuit si pe la alte mese...oricum nu m-am stresat deloc eu dansam ...era treaba ospatarilor
CASA DE PIATRA!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Catalin spune:
Exista un subiect despre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43834&whichpage=6" target="_blank">invitatiile de nunta.
Iata si alte subiecte pe aceeasi tema:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56084" target="_blank">Lista de invitati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58346" target="_blank">Cati dintre cei invitati au venit la nunta?
Va rog sa continuati la oricare dintre acestea!
Catalin
Think pink!
krelia spune:
Eu m-am gandit sa le dau cu vreo 2 luni inainte (poate chiar 2 jumate,a vand in vedere ca am la mijloc cele doua luni iunie+iulie, in care lumea e plecata in contzed si are banii deja stabiliti)...celor gomosi si mai indepartati (si sentimental si locativ ) iar pretinilor si de fapt, celor care stiu sigur ca vin...o sa le-o dau probabil cu 2 saptamani inainte, la un cico pe terasa ...ah, pardon, la un visit la domitzil ...
...cat priveste confirmarile..cred ca le voi cere incepand cu 2-3 saptamani inainte..adek...de la 1 august calaresc telefonu'.....pana se-nroseste...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Carmen_Marieta spune:
eu o sa le dau cam cu o luna si jumatate inainte, astept confirmarile si dak nu suna dau eu un tel, dar nu foarte multe sa nu zik ca sunt nebuna oricum eu la nunta in afara de cateva rude am numai prieteni care stiu sigur ca vor veni....
lavinai spune:
noi le-am dat cu vreo luna jumatate inainte si ma pus biletelul cu data confirmarii cu 2 sapt inainte!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
emilyjeuly spune:
noi le vom da cu 2 luni inainte si am scris pe invitatie data pana la care trebuie sa confirme sau sa infirme: cu 3 saptamani inainte de nunta, adica!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
pepenash spune:
Cam cu doua luni inainte vom incepe sa le distribuim, iar confirmarile/infirmarile le vom cere pana la data de 1 iulie, nunta avand loc pe 15 iulie. Dar cred ca putini vor fi cei care vor suna sa confirme/infirme din proprie initiativa, asa ca dupa 1 iulie incep sa sun eu. Operatiunea de culegere a confirmarilor/infirmarilor n-ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 zile. Oricum, situatii neprevazute pot aparea oricand, asa ca nici dupa 1 iulie nu e sigur cati vin si cati nu.