greturi in trimestrul 3?

Buna!
Sunt insarcinata in 29+ saptamani si de ceva timp am inceput sa am iar greturi! Si dimineata si seara. Parca nu apar chiar in fiecare zi, dar o data la 2-3 zile tot sunt. De la mancare se pare ca nu ar fi. S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Ce poate fi asta?
Multumesc!
Raspunsuri

andora spune:
Si eu am avut greturi dar de vreo 3 ori/sapt.. cu diferenta ca pana n luna a sasea nici n-am simtit ca-s insarcinata,dupa aceea au inceput ameteli, dureri in piept etc. . Cred ca depinde de corp ff mult. Doctorul ce zice? Eu cred ca daca e bine bebe si e activ acolo in gaoacea lui totul e ok, incearca sa te odihnesti mult..... Pup dulcic si nastere usoara!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Gandacel spune:
Eu am avut nu numai greturi in ultimul trimestru, dar chiar si varsaturi, la fel ca in primul trimestru... Se intampla tot din cauza modificarilor hormonale. Sunt multe femei care patesc asta cu cateva saptamani inainte de nastere. Depinde de sensibilitatea fiecareia la modificarile prin care trece organismul... Eu am varsat de doua ori in primul trimestru si o data in ultimul. Insa raul nu se reduce doar la atat. Am avut si diaree, deci m-am dat peste cap din mai multe pdv. Si diareea nu era de la microbi, pentru ca imi trecea in general singura dupa o noapte (!!!) si o zi. Credeam ca nasc, ca asta e unul din simptome, dar nu era asa. Hormonii...
Sarcina usoara si sa fii in o mamica fericita... la termen!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Burtocika spune:
Si eu am o senzatie de "dispepsie", cum zic doctorii. Dupa greturile care m-au tinut pana la vreo 4 luni jumate, am ramas cu o stare ... nu mi-e pofta niciodata de nimic, aproape ca nici foame nu mi-e; ca sa-mi fac pofta de mancare si sa combat starea de "lene" a stomacului pe care o simt aproape continuu mananc mere sau portocale (am mancat la portocale si mandarine cate n-am mancat cred in toata viata mea).
Plus o activitate sporita a stomacului (in loc sa fiu constipata, ca toate gravidele) si o tensiune foarte mica ... Toate manifestarile astea eu le asociez cu modificarile hormonale (pt ca in general le simteam in prima zi de ciclu, deci tot hormonii erau de vina).
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai