Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 3
nastad spune:
TZUNI

Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Tzuni spune:
Of, mia, daca ar fi asa de simplu! As fugi toata ziua pe cararile patriei!
Sau i-as cere Delidanei sa-mi trimita la pachet un sobo viu (nu razuit
!!!) ca sa am dupa ce sa alerg. Ideea este ca fac febra mare, frisoane si edem Qinke (edem glotic, ma sufoc).
Hai, lasa-ma sa ma mai odihnesc putin si-apoi vin sa alergam. Chiar o sa vin!
Justasmallkiss, daca s-ar putea ti-as trimite diploma mea de asistenta medicala, ca tot nu fac nimic cu ea! La pediatrie e ok, copiii sunt dragutzi, atata doar ca ti se rupe sufletul cand trebuie sa le pui perfuzii, sa le faci injectii... Intr-o vara, intr-o singura zi, am vaccinat aproape o suta de copii mici. Veneau la cabinet cu parintii... In ziua aia am plans non-stop. Plangeau si ei, plangeam si eu... Mi-era mila de muream! Si-apoi cand am lucrat intr-o clinica de boli infectioase, la sectia hepatita, aveam un salon cu copii. Tare dulci, dar cand trebuia sa le recoltez sange pt analize din manutzele lor mici si firave, imi venea sa ma urc pe pereti. Dupa 7 luni mi-am dat demisia...
La sectiile de nou-nascuti in maternitati, e alta poveste. Acolo copiii se presupune ca sunt sanatosi! Succes mult!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by nastad
TZUNI
Doinasi
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
multumesc

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
mephala30 spune:
Salut!
Si eu cu ochii pe voi, va citesc intens.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
diadaniela spune:
Am o intrebare!
Cum e posibil,ca
(evit si eu cacofonia cum pot)cantarul sa-mi arate acelasi nr de kg,dar in schimb sa scad in centimetri?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Delidana spune:
Tzuni, de ce n-ai zis ca vrei un shobo? Ieri am scapat de unul viu care-si facuse cuib in burlanul de la hota din bucatarie. Am chemat un nene care a scos burlanul de tot si i-am zis sa nu-l omoare pe shobo asa ca s-a chinuit omu' o ora sa-l dea afara de dupa dulapuri. Intr-un final i-am deschis usa din spate de la bucatarie si s-a dus afara. Daca stiam...![]()
Tu maninci cam putin si dormi si mai putin, asa-i? Nu cred ca somniferele sint o solutie ci mai degraba 8 ore de somn in fiecare noapte...
Olo, nu-i asa ca devii din ce in ce mai optimista cind vezi rezultate?
Ei lasa cu spaghetele alea, in caz de urgenta mai merge o scapare mica, ce sa-i faci....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
Dana, un kil de muschi cantareste cat un kil de grasime. Dar nu au acelasi volum! Eu prefer un kil de muschi in plus....
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
Mik spune:
A intrebat cineva adineauri de fructul pasiunii : asa ceva nu se maninca de unul singur, pentru ca nu e dulce, dar e foarte parfumat. Se pun in salata de fructe sau in diverse amestecuri. E un fruct urit, o coaja mara-violet care nu se maninca, pin cu seminte cu putina pulpa verde pe ele. Mie imi place sa pun putin in prajitura Pavlova.
Sa va povestesc de mine : aseara am avut musafirul, sotul a pregatit mincarea si eu desertul : o crema de ou pe fund de zahar ars. Mi-a reusit foarte bine. (nu era gras deloc, because facut cu lapte, ou si zahar). Mai rau e ca am baut 2 cupe de sampanie si un pahar de rosu.
Asa ca azi sunt atenta la mine :
- dimineata : cafea si cereale cu lapte
- prinz : o felie de piine neagra, o felie de jambom, rosie si castravete. o mandarina. un iaurt simplu
- diseara salata verde cu castravete, morcov si masline verzi. o portie mica de crema.
Va mai scriu, ca azi nu am curs.
Pupici la toate.
Mik.
Eftimie C. spune:
Tzuni, nu insista prea mult la Delidana sa-ti dea luni sobolanul.Am auzit
ca in zona ei, sobolanii sunt considerati deicatese...
Cu depresia...nu stiu ce sa-ti spun.Eventual sa te anunt ca suntem alaturi de tine 
Olo, vreau si eu sa strang cureaua cu inca o gaura (desi nu port asa ceva).Mi-a placut ce ai scris, am analizat si...cred ca voi renunta la pizza azi (desi e facuta de aseara
).S-o manance husbantul...ca si-asa lui ii spune toata lumea ca a slabit si arata ca un cadavru (doar la fata...
-oricum mie imi place si asa
)
Mik, sampanie doar pentru ca au venit niste musafiri...sau ati si sarbatorit ceva? ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)