Nou stil de viatza (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Sherifa Delidana, am 68.6 kg pe cantarul electronic!!!!!!!!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cam slaba activitate zilele astea pe aici... Unde sinteti fetelor?
Mai face careva abdomene? Daria, m-ai lasat singura?? Au mai ramas cam 2 saptamini pina la "masuratoare" si atunci vedem cine s-a tinut de treaba si cistiga concursul!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Miag, tine-o tot asa ... sper sa ai rezultate bune luni la raport.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

'Neatza !!!
Pup fete frumoase !
Carmenutza....io nu merit felicitari MARI ptr. ca nu am slabit decat 500g si abia am scapat de cifra 70.Cand vedeam pe cantar 70kg. Simteam ca incep sa guitz...Orcum sar'na ptr. intentie !!

D.-un pahar de Cola fara zahar
-o felie de paine graham cu branza feta
P.-ciorba de legume+un copanel fiert
C.-orez fiert cu delicat si salata de varza verde

Paharul de cola il beau din cauza tensiunii.Am fost la Cab. med.si mi-a gasit tensiunea 9/6 .Cafica nu pot sa beau ca imi face rau, asa ca o iau nitel pe aratura cu un pahar de cola.
Pup !
Spor la slabit !!!

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Auulooee!!
Ce pofta imi e de o pizza.
Carmenutza petrecere frumoasa cu husbantul !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

Auulooee!!
Ce pofta imi e de o pizza.
Carmenutza petrecere frumoasa cu husbantul !!!

copilutz'

Mergem la o pizza?
S-a prins trifoiasul , dar trebuie sa vii sa-l iei.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

He he he, cred ca pregatesc niste pentru luni, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

He he he, cred ca pregatesc niste pentru luni, ce ziceti?

...pentru mine pregateste un soloban, ok?

Fetelor, io am cazut intr-o depresie de toata frumusetea. Oi fi eu vesela la suprafata, dar se pare ca subconstientul spune altceva.... Nenea doctoru mi-a prescris niste somnifere si o saptamana de somn, dar...numai in basme se mai poate intampla asa ceva! Eu n-am cum sa stau acasa o saptamana si sa dorm... Ca doar nu ma tine mama! . Asa incat de azi va trebui sa ma menajez, sa nu ma mai consum, sa nu ma mai supar si enervez! Am nevoie si de ajutorul vostru! Sa ma trageti de mana cand simtiti ca sar calu! Si cand te gandesti ca io-s vesela si nu par deprimata.... Uite ce face subconstientu' , cum stie el sa adune si sa rabufneasca! Of Of!

Meniul meu de azi:
D: papaya
P: graham cu pate vegetal si castraveti
S: inca nu stiu...

crystina, am vazut si am auzit de fructul pasiunii, dar n-am avut sansa sa-l incerc. Cum e? Stii?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, io am cazut intr-o depresie de toata frumusetea. Oi fi eu vesela la suprafata, dar se pare ca subconstientul spune altceva

Tzuni, hai mai fata draga sa mergem la jogging sa vezi ce iti trece depresia....
...ia uite cata gasca te sustinem ..si tu ce faci...depresii????????

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

neatza,
apropo de cantaritul zilnic, am gasit pe un forum francez, o chestie haioasa:

Ritualul cantaririi de dimineatza : de cum te scoli, mergi la toaleta sa elimini tot ce se poate elimina, nimic nu trebuie sa te ingreuneze cumva. Din acelasi motiv , nici macar nu bei un pahar de apa, chiard aca mori de sete. Te dezbraci complet, si, ca sa nu risti nimic, scotzi chiar si verigheta, lantisorul, bratzara. Toate cantaresc !!!
Dupa ce verifici de 3 ori ca acul indica EXACT zero, plina de speranta, te urci pe cantar. Dupa ce notezi in minte, cu grija greutatea indicata, te misti cat mai putin, iti tii chiar si respiratia, ca nu cumva acul sa se miste mai mult decat necesar, cobori, astepti sa ajunga acul la ZERO si te urci IAR. Renotezi in minte greutatea indicata (poate, din cine stie ce motive, acul n-a indicat corect prima oara).
Iti amintesti de zilele in care te simteai plina de optimism, feminina, plina de vointa, numai pentru ca acul indica chiar si cu 100 de grame mai putin? Sau de zilele groaznice, cand cele 100 de grame erau in plus?

Si eu ma cantaresc zilnic. E drept, ca uneori uit. Dar de cand am reinceput alergatul, ard de nerabdare sa vad rezultatele!
Stiti ce bine e sa trebuiasca sa strangi cureaua cu inca o gaura? MAMAMIA ce satisfactzie!!!

Eu merit niste bice, ca am baut ieri un pahar de cola si am mancat spaghete cu UNT! AOLEU!!! Nu daaaa!!! Pb e ca nu mai aveam nimic in casa de haleala, la cumparaturi n-am fost, si mie altfel nu-mi plac spahgelete. Decat cu unt!!! Daca e sa punulei, le arunc direct la cos! (asta e o idee, data viitoare pun ulei!!! si scap de cina!!!)

Azi am pauza de alergare. Ca am prea multa treaba la pranz. Am alergat luni, martzi si miercuri. Vai de fesele mele ce febra musculara am avut! Dar mi-a trecut pana la urma. cand alerg, abia astept sa treaca cele 20 de minute cand se spune ca se incalzeste corpul, si p'orma se consuma grasimile. Ei bine, dupa ce trec cele 20 de minute, incep sa-mi imaginez cum se topesc celulele de grasime de pe coapse, burta, picioare... E interesanta ideea. Ma face sa rezist mau mult la alergat. M-am hotarat, dupa papucii anticelulitici pe care-i iau cand ajung sub 67, cand ajung sub 66 imi iau un MP3-player, sa nu ma plictisesc in timp ce alerg. Si la anu particip la maraton :D

Pupici si o zi excelenta, fara excese,

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput