Nou stil de viatza (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Sper din suflet ca ceea ce vad pe geamul meu aici, in Bucuresti, e Primavara!

Miag, tin pumnii sa treaca repede si atentie la antibiotice! ...stii tu despre ce e vorba, am vazut! Asteptam sa se fac aroli bine si te iau la fuga in parc.

Nastad, sa stii ca io am fost la Babyexpo sambata si m-am distrat vazand cate nebunii mai inventeaza astia pt copii! Era un patutz care pe langa lumina, caldura si muzica scotea un fel de partzuri prin saltea, nu stiu sincer in ce scop, dar am ras de m-am spart! Voi, v-ati luat ceva de-acolo, sau doar v-ati plimbat?

Roxanici, de ce muncesc duminica? Pai...uite-asa, ca sa-mi cinstesc patria si neamul (am mult de lucru)

mephala, ce mai spui azi? Am vazut in we 7 filme faine. De groaza de dragoste, actiune. Iti spun doar cateva: "Catch me if you can" cu Di Caprio si Tom Hanks, "Femeia intotdeauna deasupra" cu Penelope Cruz, "Puzzzle mortal", "Minte diabolica", si inca 3 la care nu-mi amintesc numele lor acum. Dar revin...

delidana, cu mandrie raportez 61.400 gr. So, am reusit sa mai dau jos! ...

Meniul meu de azi:
D: struguri + cafea Inka de cereale
P: mancare de spanac cu morcovi si mazare
S: salata de castraveti cu cremwursti de soia si Tofu

2 l de apa + ceai verde + voie buna!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, ai nevoie de ajutor la ?Vin........

Meniu:
D: cafea + 1 ou fiert si o rosie
P: spanac cu hrean si 1 felie paine prajita -Carmen, mi-ar fi folosit reteta de spanac cu smantana.Pur si simplu le amesteci sau mai adaugi ou, ceva?
C: gratar de pui si o salata imensa de legume (amestecatura)

Fetele, gata week-endul, treceti la treaba...si la raport.
Mamici-burtici, bine?Sanatoase?Frumoase?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen E...inca n-am nevoie,dar daca e sa fie,te chem...a pus-o husbandul cu atatea gagici belicoase,cu toate ca daca e sa fac urat,fac cat toate la un loc.Sunt cam nebuna la faze din astea 'hustleriste' live...si el stieeee,deci daca risca...treaba lui

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Buna dimineata!

Nastad, sa stii ca io am fost la Babyexpo sambata si m-am distrat vazand cate nebunii mai inventeaza astia pt copii! Era un patutz care pe langa lumina, caldura si muzica scotea un fel de partzuri prin saltea, nu stiu sincer in ce scop, dar am ras de m-am spart! Voi, v-ati luat ceva de-acolo, sau doar v-ati plimbat?

Nu am luat decat niste ciorapei si agrafe pentru Onitza ca pentru bb2 o sa cumparam dupa ce se naste.
A fost foarte aglomerat si Onitza a vrut numai in brate si sincer abia asteptam sa ies de acolo.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare!

nu am mai plecat, dupa cum se "vede". Adica s-a amanat pt luna mai (probabil). Ma rog, nu conteaza.

Dar nici nu m-am urcat pe cantar ca au venit in sfarsit rusii aia si nu am vrut sa ma deprim. Saptamana viitoare, dupa ce trec de tot si mananc cuminte, mai vedem. Pana atunci, numai bine cantarului.

In w/e am papat tot felul de "chestii", eufemistic vorbind: hamburger vegetal cu de toate cele in el, strudele cu mere, cioco neagra etc. Trebuia sa imi inchipui ca se va intampla ceva curand, ca eu nu am niciodata in rest pofte de astea. Dar sunt asa de usurata ca mi-am reintrat in normal ca nici nu imi pasa ca sunt umflata, ma doare burta etc. De altfel, dr mi-a spus ca dupa ce o intarc imi revin, dar parca nu credeam sa se mai intample... Sorry de off topic...

Azi pap (cuminte):
-paste cu sos alb vegetal si ciuperci (ramas de aseara)
-legume la gratar cu paine neagra
-tocana de praz cu salata verde
-mere, portocale, curmale proaspete

Nu cred sa fac vreun sport, poate peste vreo 2 zile. Dar ma bucur ca mi-a trecut de tot durerea de ceafa/spate, asa ca ma pot reapuca linistita de WP.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Pt raportu' de luni: 68.6 kg. Si asta numa si numa din cauza lui Tzuni, care a pomenit de gombotzi! Puteam eu sa rezist un WE intreg cu gombotzii pe creer? Nu! Asa ca am facut victime si printre prieteni. Acu ca m-am lecuit de gombotzi, am program de alergat o saptamana incheiata (saptamana trecuta am alergat numa 3 zile din 5, ca WE e dedicat familiei), iara azi, meniu din mere. Adica mananc toata ziua mere. Aoleu! Am uitat, dimineatza am infulecat ultima galusca cu pruna. Sa nu ramana singurica in farfurie...

Ange, bine ai venit. Noi suntem cunostintze veki!

Miag: sanatate la puiutz.

Azi dimineatza mi s-a strans inima cand am auzit-o pe Emma: mama, potzi veni sa ma iei de la scoala inainte de gustare, ca nu vreau sa raman la gustare la scoala. Saracutza de ea, sta de dimineatza de la 8 pana seara la 6 jumate la gradinitza. E adevarat ca e si cu sor-sa mai mica, care nu pare afectata de asta. Mi-e imposibil sa vin sa le recuperez mai repede. Si cand ma gandesc ca mama mea m-a lasat sa merg si sa vin singura de/ de la gradinitza cand eram in grupa mare!!! Mi se face paru' maciuca!

Tzuni, si pe aici e primavara! sambata chiar am scos rufele la uscat pe balcon. Si culmea! Chiar s-au uscat in juma de zi!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti.

Olo, al meu cel mare are 8 ani si nu e autorizat sa umble creanga. E drept ca nu s-ar putea intoarce acasa cu autobuzul scolar, dar nici nu ma gindesc sa-l (sa-i) las singuri. Se mai intimpla sa-i mai ia doica de la scoala cind nu ajung la 5 jumatate sa-i caut, dar prefer sa-i stiu in siguranta. Poate-s paranoica.

Si mie mi-a facut Tzuni pofta de picnele cum se spune in Moldova, dar nu mi-am facut.

Bun venit Ange.

Carmen E iti doresc un iepuras generos.

Delidana te inteleg foarte bine cit de greu iti este de una singura.

Mia sanatate lui Roli !

Azi dimineata cel mijlociu mi-a facut febra (39) si tocmai l-am dus la doctor. N-are NIMIC ! Asa ca vom minca impreuna la prinz si apoi il duc frumusel la gradinita. Nu va mai spun ca si cea mica voia la doctor si nu la gradi.

Raport : 200g in plus. Asta pentru ca sunt cu problemele lunare. Da' porc in freza tot merit.

Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- ficat fript. cartofi la cuptor si salata verde. un fruct.
- salata de rosii cu busuioc. brinza proaspata de capra. alt fruct

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata dragelor!!
postez rapid ca-s la un curs de calculatoare(mie mi.a cazut netul acasa de miercurea trecuta
raportez 83.300-asta ca am fost la un party sambata.kilul ala se duce azi-maine:)
va pup si o saptamana buna-buna!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Io fetelor raportez -200g. Da! mare realizare!

Astazi am mancat o omleta si mai pap niste varza cu mamaliga si fructe. Ajung si la sala azi si am programata o ora de alergat fara sa ma ating de aparatele de forta!

Va pup! Ma duc la munci!

Mia, Mik, multa sanatate la puiuti!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Pe fuga raportez si eu -200 gr. 57,5kg!!!
Va pup pe toate burtici,neburtici,slabutze,plinutze,sportive.....si ne auzim zilele astea dupa ce scap de stres.

IOANA

Mergi la inceput