Nou stil de viatza (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Buna!
ma primiti si pe mine?
de ceva timp mi-am schimbat si eu stilul de viata
mi-ar face placere sa schimb cu voi ideei,impresii,reusite din "noul" meu stil de viatza
pup si astept aprobarea

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Miag, multa sanatate lui Roli. Sa speram ca nu e mai grav de atita.
Ange, bine ai venit! Daca vrei sa te trec in lista va trebui sa-mi dai niste informatii: inaltime, greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi (tinta). In fiecare luni dimineata e cintarirea "oficiala" si se schimba datele in lista.
Asteptam ideile tale.
Fetelor, eu stagnez....iarasi... Se pare ca 3 ori pe saptamina la sala nu e de ajuns. Va trebui sa merg de 4-5 ori ca sa schimb situatia.
Va pup si va astept la raport.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Miag, sanatate la puiut...sper ca e mai bine...

Sefa, sa traiti, raportez:61,7kg
Se vade treaba ca ala de fapt au fost rusii de saptamana trecuta, asa ca am reusit sa recuperez...

Fetelor, am primit un cadou super, o minge din aia mare de gimnastica, sa mai suplimentez acasa niste abdomene, ceva...sunt foarte incantata!

la fete si spor la alungat kilele nesuferite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salut gagici.
54 kg again.

am o retentie de apa .mama mia.cred ca trec pe ceai de urzica saptamana asta.
bine, astept si musafirii ...incepand de azi din clipa-n clipa
porc scrie pe mine azi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza,

Sunt avion..Roli a trantit o febra azi nopate de am trecut la sosete cu otet si supozitore, plus ca nu a dormit mai deloc din cauza secretiilor nazale.... Am fost cam panicata, pt ca el de la vaccinul de la 2 luni si pana acum nu a mai facut febra... Acum e mai bine, e vioi, dar dupa-amiaza chem doctroul sa vedem ce are.

De cantarit, nu m-am cantarit inca, poate mai tarziu o sa ies si eu la raport...oricum cred ca stagnez, ca am cam lasat-o balta cu dieta zilele astea..nici nu am mancat mult, dar am mancat dezorganizat.

Va pup si va urez o saptamana buna, cu multe kg in minus.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Nora, calculatoare si masini...ambele sunt meserii banoase.Nu-ti fa griji, ai sa te saturi de Hustler sub saltea (numai sa nu dea si tati de ele...fara tine).
Bravo pentru soacra ;si a mea e din aceeasi categorie.
Dana, cat ai dat pe cartea Mihaelei Bilic?
Doina, sunteti doua scumpe (si un scumpel care mi-a facut cu mana ).Va
Mik, nu sta suparata.2 zile trec repede, mai rau e de Delidana
Roxana, te miri de Tzuni?Ea lucreaza permanent (e si normal cu atatea joburi).Eu ma intreb cand are timp de...ea.
Mia, sanatate lui Roli.Azi e mai bine?
Cookie, spor la sport.Si eu astept o bicicleta de la .Sper sa nu fie unul batran si uituc
Sabina, don't be sad.54kg e bine.Daca erau plus?Nu mai bine
Ange, bine ai venit la noi si spor la dieta.
Fetelor am scris destul.Ma gandesc la meniu si va mai scriu.
PS: La raport nu e nici 81, dar nici 82.Deci voi declara 81.5, desi cantarul nu e electronic.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Vreau si euuuuu 54.......dar sunt o ...am 56.300...deci am pus 300 grame....asta de la saratzele mi se trage.Si am comis-o si cu inghetata ,dupa ce am rezistat eroic sa nu mananc dulce pana acum.

Deci iar zic 'fara abateri de acum'...Deci io nu trebuie sa am nimic interzis in casa si nici altii sa nu manance.Dar daca il pun si pe husband la regim,il pierd pe traseu si raman vaduva

Mia...sanatate lui Roli mic si racit!E o viroza tare urata care circula,la mine toti au luat pana acum.Eu ce am scapat,dar mi se infunda si mie un pic nasul.

Carmen E...daca da tati peste reviste,nu-i bai...mai rau ar fi sa gasesc sub pat sau in pat o tanti din aia din Hustler

Sa aveti o saptamana frumoasa si slabicioasa!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Merci fetelor.Pe Roli il tin cu antitermice pana vine doctorul si sper sa nu il bage pe antibiotic...am eu un fix ca i-am dat uneori antibiotice fara sa fie 100% necesar si acum as vrea sa las un pic organismul lui sa lupte..oricum o sa vedem ce decide pediatrul, diseara, cand ajunge la noi.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Mik

quote:
Originally posted by nastad

Ne-am intors de la baby expo, aglomeratie mare!

Am pus cateva poze, cea blonda sunt eu..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=/afc2

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Ce fetita frumoasa ai, Doina ! Si tu esti o graviduta frumoasa !

Mik.

Multzumesc!

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
[Doina, sunteti doua scumpe (si un scumpel care mi-a facut cu mana ).Va
[Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Album Oana

Mergi la inceput