Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

de la Alexandru pentru Ioana Catalina.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor uite pt tine aici, si ce sa iti spun ca tot asa de frumos este Parisul,mai ne plimbacim si noi un pic pe ultima suta de metri ca pleaca sambata tata

Vad ca va faceti listuti, rezervari sinteti preocupate de intalnire ,eu va doresc sa va simtiti cit mai bine ,dar si eu ma intalnesc cu sotul ca vine vineri seara acasa pt wekend

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sara buna, intru si eu sa fac rezumatul zilei dupa ce am citit in diagonala.
Tangerine=Ramona ce fel de tetine ai nevoie? fiziologice da de care?
Felicit cel mai tare cuplu al zilei Serban+Alexandra
Jadi, sarumana pentru rezervare.
Deci ramane vineri la 16 la Etiquette (daca n-ajungem inainte la Baby Expo) si sambata tot la 16 la Thalia (ala nu stiu unde e dar mi-am printat informatiile date de Ioana si ma descurc eu, fiindca cunosc zona).
V-am pupacit pe toate. Mai apuc sa intru maine sa vad daca-mi raspunde Ramona si pot s-o ajut.
Nr meu de mobil in Romania va fi 0745050001. Nu ma agit ca-l fac public ca oricum nu-i deschis decat cand sunt in Romania ;P

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Seara buna,

Bb imbaiat si culcat. Am pus de pilaf si niste pui la cuptor (ca s-a mutata tatal meu) si hop pe forum (sper sa nu le ard )

Fetele care vor tetine fizio de chicco am vazut azi la reclamamascata la magazin era un raft plin, dar eu nu am bibe din ala si nu stiu de care vreti. Ziceti ca ma duc maine (daca prind deschis ca se pregatesc de babyexpo) si daca sunt va cumpar si vi le dau la intalneala.

Kid, simodina super fain cuplu fac coliplasii vostrii.

nanadana sa va fie de bine plimbarea. Trimiteti primavara si la noi . E tare faina poza din cada, ce bine sta pe suport!

Carmen e tare frumusica si Catalina ta . Norina nici Teodora (asa mult imi place numele) nu e mai prejos . Admirat si Matei (Ruxandra) . Ce de copii frumosi la noi in grup, nu stii pecare sa-l lauzi mai intati...

Si mie imi plac bentitele, sunt tare dragute fetitele asa cochete .

Mimsi treaba cu vaccinul antirujeolic s-a mai discutat pe aici . Si pe mine m-a anuntat sa ma duc pe 30, dar eu zic pas... Ma duc maine sa dau cu subsemnatul. Doctorita nu a zis nimic, nu a insistat si nici nu s-a mirat ca nu vreau sa-l fac...

Marlena multumesc, am facut 4 stelute in 9 luni (si sunt tare mandra de mine ).

Dea bine ai revenit si te asteptam mai des.

Magda bine ai venit .

Cristel eu am vazut deja pozele cu tortul (cred ca alaltaieri). Frumusica foc Stefania .

Cusca sa stea linistita Iulia ca Vladut doarme dus si viseaza la cantecele ei...

Pana sa scriu eu mesajul e gata pilaful si nici nu l-am ars (noroc ca m-a sunat maica'mea).

Ina la adresa comuna de mail sunt tz numere de telefon ale fetelor. Poti lua de acolo cateva sa fie .

Gata ca am scris 3 cearceafuri .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am o intrebare: copii vostri au capul fierbinte? adica mai fierbinte decat restul corpului? Anya, poti sa ma directionezi cumva? merci fromos

mai, da ce de cupluri apar .... tre sa ne grabim si noi cu petitul ca ramanem fara fete!!!

va pup acu, mai apar eu pana ma culc

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

mercic Irina, am luat fo 4-5 numere (sa-mi ajunga)
printre care si al tau

ne vedem atunci WE asta. sa aveti grija de voi si de bebei si v-am pupacit,

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Irina, eu folosesc Libero, iar acum, noaptea chilotei tot de la ei. am incercat si asa pt ca am zis ca nu stau bine scutecele normale, dar... o sa incerc sa il schimb mai spre dimineata, adica sotul, sa vedem daca se mai intampla...

Vera.... nu prea are cum saaa..iasa

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa va pove ispravile mele de la baita. Singura fiind m-am descurcat aproape perfect si ieri si azi. Cu 2 mici exceptii . Ieri seara cand sa duc cadita la baie am varsat o gramada de apa in pat (patul meu) . Noroc ca pun cadita pe o musama si ca aveam un prosop la indemana. S-a udat doar cearceaful... Si azi am uitat sa-i aduc pampers lui Vladut. Asa ca l-am luat gol pusca si l-am plimbat cu salteluta de infasat pana el in patut sa-l imbrac...

Si m-am decis sa renunt la laptele meu (ma tot perpelesc cu decizia de vreo 2 saptamai). Sincera sa fiu la cat de anemica sunt nici nu stiu ce calitate o avea si nici nu mai rezist la atata muls . Dca sugea Vladut era altceva, dar asa.... Deja am renuntat la mulsul de noapte si mulg mai putin dim si seara. Sper sa termine laptele pana la 7 luni fara sa iau nimic... Ma apuca depresia ca iar imi amintesc cat de mult mi-am dorit sa alaptez si de ce am avut parte

Ina drum bun si ne vedem sambata!

Ma duc si eu la culcare....

Noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Bafta la scoli de sofat. Eu am auzit ca in Bucuresti se ia numa cu shpaga. E adevarat?

Frumos noul cuplu. Cand jucam la nunta?.

IEPU bine ai venit! Suna bine papa al tau.

Cristel in noaptea asta si inca 2 nopti respectiv 15, 16, 17 va fi luna plina.

Anya20 vrei Baby Enstein? Pe CD sau DVD? Sa stiu daca iti aduc la intalneala.

Multam cuscra. Iulia doarme si ea ca un ingeras. A picat secerata la 5.30 si de atunci nici pas. Am sarit peste baie. Sper sa nu se trezeasca in noaptea asta. Salutari lui Vladut si un pupic dulce. Irina e cam greu singura si eu ii fac cateodata baie singura (adica am facut doar de 3 ori) dar nu mai e acelasi fun. Hai nu mai fi trista ca se rezolva.

Unde este Etiquete?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vera - daca se poate, vreau pe dvd. Multumesc
Etiquette este pe str. Traian nr 139. Cum vii de la Unirii pe calea Calarasi (pe linia lui 16), la Piata Traian se face stanga. Se face o curba (destul de larga) la dr si apoi una la fel spre stg. Aici, chiar in aceasta curba, pe stanga, se afla restaurantul. Scrie mare deasupra. E cam la 200m de la Piata Traian. Sper ca am explicat bine.

Irina - nu stiu ce s-a intamplat de nu ai alaptat si a fost nevoie sa te mulgi, dar nici nu mai conteaza. Ai toata aprecierea mea pt tenacitate si perseverenta. Ca nu e simplu deloc sa te mulgi zi de zi de cateva ori. Eu cred ca ai facut tot ce e mai bine pt bb si sa nu te mustre constiinta ca il intarci. Daca te mulgi progresiv mai putin e cea mai buna solutie.
Las' c-o sa-l alaptezi mai mult pe bble urmator.

BiuMil - in general bbii au capul mai fierbinte. Spre rusinea mea, habar n-am de ce. O sa ma interesez. Daca te nelinisteste si e mai fierbinte ca de obicei, ia-i o temperatura.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput