Mexic-unde?!

Mexic-unde?! | Autor: Carmenbr

Link direct la acest mesaj

Vrem sa mergem la inceputul lui iunie 5 zile undeva in Mexic, dar nu stim unde. Nu vreau ceva ff expensive, gen Cancun, vreau mare si soare si un complex friendly cu copiii, caci vom merge cu baietelul nostru de 2 anisori, iar la varsta asta mai fac si bine-cunoscutele crize de personalitate si nu vreau sa-i vad pe toti uitandu-se cu repros la mine.
Nu stiu cat de cald poate fi, daca pot merge cu un copil de 2 ani, dar cel mai devreme cand putem pleca ar fi ultima saptamana din mai.
Daca aveti experiente frumoase, vacante la mare si soare in Mexic, va rog ajutati-ma si pe mine si dati-mi idei, caci nici macar multe statiuni nu stiu.

Va multumesc mult,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

draga mea noi am fost in dec. la Palladium (,mai la sud de Cancun). Uita-te la http://www.applevacations.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Adrienne, multumesc de raspuns. Mi-amintesc ca tu ai povestit ca fusesei in Mexic si iti placuse, dar nu stiam daca statiunea e ok pt copii. Oricum o sa ma mai uit pe site-ul dat de tine (p.s. aseara nu am gasit statiunea Palladium. poate nu am stiut eu sa caut, ma mai uit azi.)

Astept sfaturi de la fetele care au fost cu copii in Mexic, unde au fost, ce au vizitat.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc mult,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Draga mea, toate statiunile all inclusive sint ok pt. copii. De altfel orice resort ai alege vei gasi pe pagina web ce activitati au pt. copii, inclusiv daca ofera servicii de baby sitting. Partea cea mai buna e ca cei sub 12 ani stau gratuit... te costa doar avionul. In rest seara (ceva gen intre 6-7pm) aveau intodeauna spectacole la care copiii lucrau peste zi. Ai posibiliatea sa vezi totul inainte si sa iei o decizie in cunostinta de cauza stiind, amenties, cite restaurnate ce fel etc...Ca sa vezi Palladium de pilda unde am fost eu, trebuie sa alegi intii de unde pleci si la destinatie sa pui Cancun-Riviera Maya apoi alegi resorturile.Pot sa dai o sortare dupa pret.

Mergi la inceput

Adrienne, dar cand e perioada hurricanelor?! Ca anul trecut imi aduc aminte ca au cam facut ravagii.
Eu vreau sa merg ultima saptamana din mai, iar o colega imi spunea ca tocmai atunci e perioada hurricanelor.
Si din cate imi aduc aminte tu ai amanat vacanta in Mexic tocmai datorita hurricanelor.

Multumesc inca o data de informatii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Perioada huricanelor e cam din iunie pina in oct. Mai ar trebui sa fie ok. in rest e ruleta ruseasca. in orice caz va sfatuiesc sa va luati asigurare ($50) ca sa puteti sa reprogramati daca aveti nesansa unei huricane...

Mergi la inceput

Adrienne, daca e asa, nu-mi vine sa joc ruleta ruseasca, avand in vedere ca il iau cu mine si pe piticutul meu de 2 ani. Va trebui ori sa ma grabesc, ori sa reprogramez.
Ma mai informez. Oricum mersi de informatii.

Ce stii tu de Los Cabos? E ok? Am gasit o oferta de 5 nopti cu all inclusiv la $650, avionul free. Suna tentant, dar nu stiu nimic de Los Cabos.

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput