conditii meteo in Portugalia

conditii meteo in Portugalia | Autor: diana2004

Link direct la acest mesaj

Plec vineri dimineata in Portugalia (Lisabona ) pt 4 zile si nu stiu cum sa ma imbrac .E mai cald decit la noi ?
Va multumesc anticipat ,sint intr-o mare nehotarire !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am fost la Lisabona la sfarsitul lui februarie si au fost intre 12 si 15 grade. In orice caz, mai cald decat la noi. Acum cred ca vremea este si mai calda...

Drum bun, Lisabona este un oras superb!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Rebeca,multumesc mult ,asa ma gindeam si eu ca e de cald.Abia astept sa ajung ,e o dorinta mai veche de-a mea sa vad Lisabona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

noi am fost anul trecut in toamna in Lisabona,inceput sept pana oct..toata luna am umblat in fustita si tricou pe plaja!a fost caldutz si bine...cand ne-am intors in germania am intrat direc in zapezi!
acu 2 saptamani am vb cu frate-miu la tel,care locuieste acolo,erau 18-20 grade!deci inarmati-va cu haine subtiri dar puneti pt orice siguranta si o geaca ca serile sunt putzin mai racoroase!
Noua ni s-a parut de vis concediul petrecut in Lisabona...sunt multe de vizitat,ce mai cam te plimbi cu guritza cascata!
diana,sa ai drum bun si distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Symaco,multumesc !
Din pacate plec numai eu in interes de servici ,sotul meu nu e pasionat de calatorii .Dar nici nu se opune sa plec ,asa ca sint multumita si asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deam spune:

Ieri a fost o zi superba (23-24 grade C). Azi timpul a devenit mai rece si mai mohorit (vreo 19 grade). Oricum ai nevoie de o geaca mai groasa sau de um pulover, seara si dimineata este destul de frig. Um fel de aprilie in Ro.
Sunt pe aici si pentru alte informatii daca ai nevoie.
Drum bun.

Mergi la inceput