Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 8
diplodocus spune:
Buna fetelor,
Ma prezint mai pe larg...si pe cit e de mic Zalaul, nu m-as mira la o adica sa ne dam seama ca poate ne cunoastem sau cel putin ne-am vazut prin oras
Locuiesc in Porolissum, chiar linga parcul de joaca al copiilor, probabil ca aici o sa stau mai mult cu bebe...dar daca vine vremea buna nu ezit sa merg in orice parc, pentru diversificare
Inainte de a naste ( si sper ca si dupa cei 2 ani sa fie la fel:)am lucrat in cadrul DGASPC(Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului )la un Complex de Servici pentru Copii cu Handicap(pentru cunoscatori sau curiosi, copiii de la Badacini au fost adusi in Zalau in 5 case familiale), iar eu eram asistenta sociala de acolo...
Bebele meu e Luca-Mihnea, de aproape6 luni ,si nu stiu CUM SA FAC sa-i pun o poza pe undeva sa-l vedeti si voi
In rest...de ieri am o viroza usoara, si sunt putin zombi...sper doar sa nu-l racesc prea tare pe ingerasul mic
Pupici, ne mai "auzim"
E din ce in ce mai bine!
elutaf spune:
adriana nu nu am intrat in weekend dar nici multe nu mai avem ... ne-am hotarat sa mergem maine la tara indiferent de vreme, adevarul e ca mi s-a cam acrit de aceleasi locuri si vreau sa vad si eu locuri si fete noi ...
ioana, bine ai venit ... poate ne cunoastem, nu de alta dar am lucrat si eu 2 ani la DGPDC la serviciul de evaluare complexa, dar pe vremea aia copiii erau inca la badacin ... sanatate multa la bebe
elvira alinei i-a placut tare mult magazinul si faptul ca sunt preturi bune ... ce sa mai zic eu am fost tare multumita de caciulitele pe care i le-am luat la Mihaita, e tare dulce cu ele
mihaela cum e cu demisia si cu seful?
bianca nu se aude nimic de calculatorul tau?
paula, bianca ce aceti pe unde sunteti?
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Buna Mihaiela,
Daca nu ne cunoastem,precis avem cunostinte comune ca Directia nu-i chiar asa mare...
M-am uitat la pozele baietelului tau, e super dragut, sa-ti traiasca sanatos!
Eu mai am 2 saptamini pina incep diversificarea si sunt cam stresata...Spune-mi cum te-ai descurcat tu? Ti-a spus pediatrul exact ce, cind, cum si cit sa-i dat mincare?Eu merg la Manaila, tu tot la ea mergi?
E din ce in ce mai bine!
mihaela_s spune:
Fetelor, am revenit!
Ieri am fost plecati-eu cu Ovi-pana in Ungaria, am ajuns pe scurt si in Austria. Am ajuns noaptea acasa, abia am dormit vreo 3 ore. Cu neamtul...am ramas la el, mi-a marit salarul, nu atat cat primeam de dincolo...insa am 3 colege/fost colege care au lucrat dicolo si am aflat de la ele ca era horor. Asa ca am preferat linistea (cat de cat) si bani mai putini.
Diana are varicela! E a 3-a zi si e atat de plina de bube...fara exagrare cred ca are peste 100 .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!
ura!!!!!!ura!!!! am calculator .sper sa mearga ca de nu ma supar si-mi cumpar unu betooooon!!!!!!!!!!
mama da ce dor mi-a fost de voi.am de citit nu gluma.stau la noapte sa vad ce si cum ati mai facut.
va tuc pe toate si hai sa punem de-o intalneala.
ioana bine ai venit in gasca.tuc apasat bb-icu.
mihaela pupici la fete si sa-i treaca repede la diana varicela.silvia a fost vaccinata?
adriana mii de pupici tie si la fete.am primit pozele.merci merci.
elvira mama ce faci?tot cu taxi-ul?
elutza cum e mihaita?
claudia mi un dor nebun de ma iubesti , da lasa ca se incalzeste afara si ne-om vedea.
paula cum stai cu pregatirile de nunta?
bianca ce mai faci?
carmen pe unde esti?treci la raport .da si de beutca doar imi faci nora.
fetelor daca nu apuc sa citesc tot ce ati scris cat eu am lipsit ( fara voie)va rog sa -mi scrieti un scurt rezumat al evenimentelor.
va tuc pe toate si mai vin.mii de pupici la copilasi.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
adriana tu ai dat apelul la cafea dar cam slabuta miscare.doar o cafea pe zi?
elvira mama tu pe unde ai umblat? sau ai renuntat la cafea?
mihaela bine ca nu ai renuntat la job.lasa ca si atatea schimbari nu dau bine la CV.
elutza mama ce papati voi?dintisorii au iesit? cat vigantol ii dai acum? vezi ca o doza mai mare poate sa-i afecteze rinichii.da in poze nu se vede ca are capul turtit.
brutareasa sefa sandana e cam lenesa la scris.pote ne-ar scrie mai usor cu aluat.
paula rochie ti-ai gasit?dar cu invitatiile cum stati?
va tuc apasat si mai vin.
Bianca- soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
Bianca felicitari pt nepotica.sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.cum se simt mama si bb-ica?de ce i s-a facut cezariana?si.
mai, am vrut sa scriu in graba mai multe , dar am uitat sa va zic ca toti suntem ok.matei merge singur, dar numai in camera lui , in rest nu vrea.toata ziua ma trage de maneca sa-l duc in baie ca sa traga apa si ca sa-l pun in cada mare sa se plimbe.alergie la catifea nu mai fac de aproape 2 luni ( pe 7 implinim 2 luni), sper sa nu intru in contact cu , catifeaua prea repede .
adriana local de nefumatori eu nu stiu in zalau , dar sunt separeuri la greu in oras.uite la Vila President e super si mancarea si servirea, iar preturile sunt Ok.poti incerca si la han dar au preturi mari.
fetelor va multumesc pentru felicitarile de ziua mea si astept sa ne vedem la o beuta( de cafea ).si ca rea ce sunt sa va spun ce am primit de la colegu cadou?e drept cu intarziere de 2 sapt dar e primit o masina Skoda Fabia rosie .eu mi-am ales-o ca sa-i arat cat de mult il iubi( ca doar il cheama Flaviu ).
Bimilit spune:
Bianca acum am citit la discutii generale mai multe despre Stanca.doamne da ce scumpete de fetita are.sa creasca mare si sanatoasa .eu sper sa nu fie ceva grav cu stanca.te asteptam cu vesti.
Bimilit spune:
cafengistelor dormiti? eu bantui pe forum sa mai aflu una alta si voi nani nani?
ioana draga spune-ne mai multe despre tine.ti-am citit toate postarile si am aflat ca suferide singuratate.acum ca ai intrat in vila noastra te asigur ca o sa te simti ok si ca nu o sa te plictisesti.bb-icu e cumintel?iti doarme noaptea?aaaaaaaaaaa sa nu uit , draga mea nu scapi tu asa usor , chiar daca ai parc in zona vin eu si te iau cu masina si te aduc la troita in marea gasca de albine zburatoare si sporovaitoare.daca punem de intalneala ai cu cine sa-l lasi pe bb?iti las adresa mea de email si poate de conversam si pe mess cristea_bianca2005@yahoo.com ( cu liniuta jos).gata ca te speriu.
elutza vezi ca nu scapi nici tu .vin si dupa voi ca sa va aduc in gasca de la troita.
mihaela tu esti cea care da tonul la intalnirele cu forumistele asa ca te rog sa vi cat mai repede la Zalau.
Bianca vin saptamana viitoare la cluj daca ai chef poate ne cafengim.te astept cu vesti despre stanca.,si sanatate tinerei mamici.