Fetele din Zalau(camera 7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

saluti fetele!
ce slaba activitate pe aici...

adriana, cum mai impaci capra si varza? adica serviciul si casa??? Cum suporta Paula despartirea de tine? Dar tu de ea?

elutza, asteptam povesti noi despre Mihaita si despre tine...

elvira, as veni si eu la magazin, ce rau imi pare ca sunt departe...

claudia sunt bine, multumesc! dar tu? ce-ti face baietelul?

bianca, eu tot mai sper ca ne vei striga repede-repede la cafelutza!

bia-lonean, bine ai revenit din vacanta! ce mai faci?

paula, gata pregatirile? ati gasit firma care sa se ocupe de sala?

Va pup, azi sunt singura cu fetele, de asta sunt telegrafica...mi-e dor de voi!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

iar trebuie sa fiu scurta ... dar om creste noi si voi avea mai mult timp de povesti ... sincer, de abia astept sa ne intalnim, ca sa mai ies si eu din rutina ... mi-e draga mogaldeata asta mica, dar ma simt obosita, simt si eu nevoia sa mai schimb cate ceva in jur, simt nevoia de diversitate ...

mihaita? e binisor ... mananca mai bine, e activ, bate din gura toata ziua ca ma-sa si mai nou bate la fel de mult si din palme ... vrea aproape tot timpul in picioare ... ce mai scoate untul din mine , macar de-as slabi cu ocazia asta

cred ca m-a cuprins astenia de primavara, oare si pe voi, de aia dati asa rar pe aici
pe toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineata !!!

Mihaela ma impac bine , deocamdata , cu ambele .Paula se descurca foarte bine cu bunica , eu ma gandesc tot timpul la ea , dar sunt linistita cand vad ca e fericita . Asteptam vremea buna sa poata iesi pe afara cu bunica . Eu ma simt mai obosita , seara pic , nu mai am imsomnii , deci ne descurcam ....

Ce pacat ca nu poti sa vezi minunatiile de bluzite aduse de Elvira !!! Pentru Diana nu stiu daca ai gasi , dar pentru Silvia sunt foarte dragute ... si eu i-am luat lui Paula niste blugi tare haiosi si niste bluzite tare dragute ...

Va pup ca am de lucru ... dar mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Chiar ca-i putina lume pe aici... De cand o inceput Adriana cu serviciu... nu ne mai animeaza nimeni
Shi Bianca... tot cu calcu stricat?
elutza tare scumpic Mihaita...ma tot uit cum schimbi poza la status pe mess
Elvira abia astept sa am si eu bebe...sa vin sa cumpar hainitze de la tine...ca prea te lauda fetele astea
Claudia pe unde esti? Hai shi spune la fata... daca-i graba cu rezervarea orei pt civila... ca nu ash vrea sa merg prea tarziu si sa nu mai gasesc libera ora la care vreau eu
Mihaela cand ami vii prin zalau? poate reusesc si eu sa te cunosc.... Desi...inca nici pe fetele din zalau nu le cunosc inca ... dar urmeaza

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun. Am fost ieri la Severus... si au fost de acord cu ora 4. Deci...daca reusim sa-i convingem shi pe parinti....o sa avem nunta de zi....dar nu de la 2 cum face toata lumea , ci de la 4. Noua....sincer ni se pare prea devreme ora 2. Sper sa-i convingem pe parinti ca-i buna ora 4

Am fost tot ieri sa vedem ceva firma de decorare. Shi am gasit ceva care sa ne placa. O zis ca ne face tot ce vrem. Am vazut shi poze. Super faine. Shi preturile sunt accesibile. Inclusiv stalpishori ne face... si decorare la biserica. In plus....eu aveam o boala....cu perdelele de lumini... Si o sa avem si de alea... Sa vad ce idei imi mai vin pana atunci ...

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Salutare natiune !!!

De maine dimineatza va dau eu apelul la cafea !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Maine plec la Cluj... si daca nu termin de vazut tot....plec si sambata. Sa-mi tzinetzi pumnii sa gasesc ce-mi tre

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

adriana am baut deja cafeaua si apelul e nicaieri

buna dimineata si o zi buna si plina de soare

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

da da, si eu am baut o cafea deja ;))

hai Adriana ca te-am prins la inghesuiala acum :)

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Mai fetelor , da chiar nu iertati nimik ?????

De buna dimineata am avut ceva de lucru urgent si nu am reusit sa intru sa postez ...

Dar va invit la cea de-a 2 a cafeluta ...

BlueEyes chiar ieri am inmatriculat o SC cu numele asta ...

Va pup ca am de lucru ...

Intru mai spre seara ...

albumele noastre

Mergi la inceput