Pacientele Dr. Tutunaru (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Buna fetelor !
As vrea sa fac laparoscopie la dr T , imi spuneti si mie cum sa iau legatura cu el?
Va multumesc si va !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Mary , eu zi ca cel mai bine te programezi la o consultatie la el la cabinet si sa stabiliti detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mary, suna-l pe dr T la tel: 0723/999939 si spune-i ca vrei sa faci laparo pt ca ai facut destule investigatii pana acum, si te va programa imediat in functie de CM-ul tau ( operatia se face inainte de ovulatie). Eu asa am procedat si de la telefonul pe care l-am dat si pana la operatie au fost 3 saptamani.
Daca mai ai nevoie de detalii, da-mi PM.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Silvana, tin pumnii in continuare sa creasca foliculii si sa te intorci cu bb la purtator!
Amely,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

Madutz, tu de ce faci pregnyl? Ai facut stimulare? L-ai intrebat daca e cazul sa faci injectia?

Draga Bubu - luna trecuta, cand dragutul de folicul a ajuns la 25, am facut pregnylul la recomandarea lui T, ca sa fim siguri ca se sparge si sa controlam momentul cand s-a intamplat! In principiu de asta se da pregnyl! Oricum, la farmacie de-abia mi l-au dat fara reteta!
Luna asta nu am mai facut pregnyl, desi aveam un folicul de 22! Doar utrogestan, dupa spargerea foliculului!

Nu prea ma aventurez eu sa fac tratamente de capul meu - in primul rand nu ma pricep si apoi, daca am zis ca merg pe mana lui T, asa fac !

Apropos, se poate vedea la ecograf daca foliculul nu s-a spart si s-a transformat in chist ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Multumesc pentru informatii Motzunica , probabil ca o sa te mai deranjez maine cu cateva intrebari

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

A si am mai uitat ceva - va pup pe toate ! Si vreau sa fiti voioase , da ?? Ca azi a venit primavara in Bucuresti! Si e timpul sa va indragostiti din nou ! Asta-i ideea, fetele, asa ca lasati vorba si treceti la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

lauravoinicude ce ti-a zis Tutu k nu ramai luna asta?de unde stie el? mie mi se pare k foliculii au crescut cat trebuie...Cine stie de unde sare iepurele...multa bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata , fetelor!Va scrie cea mai matinala prietena a voastra...Ce trafic fu aseara, ce chef de vorba pe voi.Venii primavara asta....Bravo.Amelyte pupicesc dulce, fata dulce, si lasa, sa vezi tu cum o sa ne plimbam impreuna bbi la anul in parc.Laura, nu te lasa!Pentru tine cel mai important este sa fi sigura ca se sparg foliculii, si nu se transforme in chisturi.Asa ca bate-l la cap pe T si cu tupeu cere-i, daca e nevoie,sa vii pana vezi ca ti s-au spart.Iar de chestia ca nu ramai luna asta, numai Doamne-Doamne stie, nici T si nici tu, draga mea.Madutz,da, intr-adevar, foliculii care nu se sparg se transforma inchisturi si pot fi vazuti in ambele stadii la eco.Silvana,nu te descuraja.Foliculii astia se mai odihnesc si ei.Mie mi s-a intamplat sa creasca 3 mm in trei zile, dupa care sa cresca muuult.In medie trb sa creasca 2 mm pe zi,dar, cum zise si Tutu, asta e statistica.Uneori D-zeu unei tipe cu folicul de 25 mm nu da bb, dar unei tipe cu folicul sub 20mm da.Asta e ...tocmai de aceea treb sa avem incredere si saa fim optimiste, dar tot ceea ce tine de noi sa facem.
Eu sunt tare dezamagita.Azi noapte m0-am trezit cu o durere groznica de burta , mai ales pe partea dreapta.Tare mi-e teama ca foliculul meu nu s-a spart, dar daca pana maine nu vine cm, ma duc cu tupeu la el si fac inca o eco.E chiar super-faza:stau cu durere de sambata de nu mai pot, ma doare maseaua de nu mai pot si nici nu iau nimic si poate nu s-a spart foliculul si ma chinui in zadar...Deci o sa ajung la T maine!Va pup si astept feed-backul vostru la atitudinea mea, dati cu rosii sau incurajati-ma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:

Deci o sa ajung la T maine!Va pup si astept feed-backul vostru la atitudinea mea, dati cu rosii sau incurajati-ma...

marair pai te primeste aa repede, nu mai faci programare?????? ca asa as vrea si eu...... tot nu mi-au venit rusii.

si eu va pup pe toate

marinar

Mergi la inceput