Pacientele Dr. Tutunaru (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Fetelor ,va multumesc pentru raspuns.
Astept sa-mi vina CM -ul si o sa-mi fac si eu programare .
Va pup si va urez la toate succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor eu nu am vesti prea bune , foliculul meu nu a reusit sa ajunga decat la 17 mm , asta este ........Injectii nu mai fac , dar duminica ma duc din nou , dr. mi-a zis sa-mi iau pregnyl ca s-ar putea sa mi-l faca. Oare este posibil sa mai creasca mai ales ca nu mai fac menogon ? Sper si eu.........
Marair sunt tare curioasa ce ai facut , te astept cu vesti bune.
Succes la toata lumea!
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da Laura... eu zic ca va mai creste suficient cat sa se maturizeze. si fii optimista!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, multumesc mult !Pe faza ca intotdeauna , tu mai indrumat de la inceput si ai avut dreptate .
Nu stiu ce m-as face fara voi , datorita voua sunt optimista !
Azi am avut foarte mari emotii si abia asteptam sa vin acasa sa vorbesc cu voi.

Mergi la inceput

Fetelor bucurie mare , azi am fost la eco si am mai multi foliculi de 23 si 24 , pregnylul nu mi l-a facut , marti ma duc din nou sa vedem daca s-a spart singur sau imi face injectia.
Marairce ai facut vineri? Ti-a trecut maseaua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bravo Laura!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fie cu noroc

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Laura pentru valorile tale! Eu zic ca sunt super! Sper sa ne dai vesti bune in curand.
Va pup pe toate.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Bravo Laura,
Felicitari si Doamne-ajuta. Sper sa ne dai vesti minunate in curand si sa te muti de la aspirante la gravidute in toata legea.
Amely - esti o super draguta, atenta si saritoare. Multumesc mult. multi.
Hitomi - oare cu tine m-am imprietenit eu vineri seara cat timp a fost plecat ? Am cunoscut o tipa fff draguta, dar am fost atat de incat nu am intrebat-o si eu cum o cheama etc... Daca tu esti, sper ca ti-a dat vesti bune si ne anunti cat de curand . si tie.
In plus la toate fetele multi.
Sa vina multi odata cu primavara, care se pare ca a inceput mai serios de astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Fetelor,
Am uitat sa va intreb un lucru: cat de bune sunt efectele care se obtin dupa stimularea ovariana? pentru ca am nu v-am spus dar eu nu am avut luna asta ovulatie, asa ca de luna viitoare incepem stimularea. Iar sotul meu a decis ca se duce si el sa faca spermograma, "ca sa stim ce avem de facut".
Asa ca eu noutati pana luna viitoare nu mai am, asa ca astept de la voi.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

kitty ,eu inca nu am ajuns la dl .doctor .Am sunat azi de vreo 2 ori ptr programare si nu mi-a raspuns nimeni la telefon .Care este programul de la cabinet ?Cand pot suna ptr programare?
Pupici

Mergi la inceput