Pacientele Dr. Tutunaru (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Preturile la cabinetul dr.T sunt:
ecografie transvaginala - 300.000 lei vechi , consultatie - 500.000 lei vechi.Sa ai pregatit cel putin 800.000 lei pt prima data, ca sigur iti face si ecografie , cel putin la mine primele doua dati asa a fost.
Adresa : Str .Maior Coravu , nr, 51 , sc.F , telefonul unde faci programarile le afli dupa site-ul lui la rubrica contact , ca eu nu il am la indemana
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor... nu stiu daca e bine sa dam asa adresa... poate ar fi mai bine pe PM

Hitomi, eu zic sa te duci ca pentru monitorizare, adica in ziua a 10-a, chiar daca e pt. prima data. El oricum va sta de vorba cu tine, iti va pune intrebari, tu o sa-i povestesti cam ce investigatii ai facut pana acum, daca ai mai ramas insarcinata... chestii d-astea... Pe urma iti va face eco endovaginal, sa vada ce e pe acolo.
Iar pt. 1 luna de monitorizare, costa 1 milion, indiferent de cate ori te cheama. Poate sa te cheme de mai multe ori (3 sau chiar 4 eco), pana constata ca ai ovulat...

Laura, iti tin pumnii... eu zic ca o sa creasca bine foliculii, menogonul e destul de puternic si de eficient. Sa ne dai vesti bune!

Va pupic pe toate... noapte buna!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

In legatura cu adresa ......, scuze nu mi-am dat seama , daca pot moderatorii sa faca ceva nu ma supar.
Amely multumesc , sper sa vin cu vesti mai bune maine
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata, fetelor!Sunt matinala ca de obicei.Si sa incep:Silvana, multumesc pentru incurajari!!.Kitty , nu te pierde cu firea.Important este sa fii monitorizata si sa vezi cum "functioneaza"organismul tau.Cu toate vrem sa fim "mamice", dar eu cel putin am inteles ca e un proces care cere rabdare si multa incredere si optimism.Amely tu esti o dulcica, ma incurajezi mereu.Laurain jur de 3.45 o sa fiu la cabinet, sper.Ne vedem acolo.Nu te descuraja, foliculii cresc mult pe ultima suta de metri, iar endometrul tau e bun, treb sa fie peste 9mm, dar , cum a zis Tutu, astea sunt date statistice, nu poti sti niciodata.Cat despre prestatul marti si sambata,mai fetelor, e jale cu actiune la comanda.Sotul meu e foarte intrigat ca se pierde din farmec.EEEEh, asa o fi,dar treb sa ne supunem.Marinar, esti o dulce, nu am ajuns la "maselar".Dar ma deranjeaza nasol, vad eu cat mai aman, ca al meu sot nu a vrut dimineata, a zis sa merg la doctor si sa-l ascult pe dumnealui.Ca sa vezi....
Astazi voi vedea daca a plesnit foliculul, cred ca da, ca la cat m-am agitat la meciurile de fotbal, ca-s "tifoza" rea de tot.Daca nu a pleznit, treb sa-l intreb pe Tutu ce e de facut.Vad eu cum va fi situatia.Este a 19 zi, daca nu a pleznit, nici n-o s-o mai faca.Si ma doare un pic in zona, de parca ar treb sa-mi vina cm.Nu stiu ce sa zic, poate totusi o fi de bineO zi excelenta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari. Merg diseara la T si vedem ce s-a mai intamplat - asta daca s-a intamplat ceva. Dar spuneti-mi si mie un lucru: aveti cumva habar daca se poate ca doar un singur ovar sa ovuleze? pentru ca la prima mea vizita la T mi-a facut eco si a gescoperit pe OS un corp galben (in decembrie) iar acum (in martie) in mod normal ar fi randul OD sa ovuleze. In consectinta pot oare sa sper ca nu ovuleaza OD dar o face OS?
Oricum, in seara asta il asteapta vremuri grele pe dragutul nostru dr. pentru ca am o lista lunga de intrebari pt. el.
Va pupic mult pe toate si astept sa citesc ce mai faceti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Marair daca nu se prinde bb luna asta ar trebui sa mergi si sa rezolvi cu maseaua ca sa nu mori de durere in timpul sarcinii. DAr sa fii sigur ca nu e bb pt ca se face anestezie- pe mine m-a intrebat de 3 ori si m-a pus sa si scriu ca nu sunt gravidutza.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by kitty_nic

Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari. Merg diseara la T si vedem ce s-a mai intamplat - asta daca s-a intamplat ceva. Dar spuneti-mi si mie un lucru: aveti cumva habar daca se poate ca doar un singur ovar sa ovuleze? pentru ca la prima mea vizita la T mi-a facut eco si a gescoperit pe OS un corp galben (in decembrie) iar acum (in martie) in mod normal ar fi randul OD sa ovuleze. In consectinta pot oare sa sper ca nu ovuleaza OD dar o face OS?
Oricum, in seara asta il asteapta vremuri grele pe dragutul nostru dr. pentru ca am o lista lunga de intrebari pt. el.

kitty nu pot sa spun din propria experienta pt ca pana acum nu am fost la monitorizare dar am citi pe DC ca unei fete i-a ovulat mai multe luni la rand acelasi ovar. Deci......... se poate.

Si inca ceva, am vazut ca esti din Buftea. Eu am stat in Buftea pana acum aproape 2 ani cand m-am casatorit.

marinar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

quote:
Originally posted by kitty_nic

kitty nu pot sa spun din propria experienta pt ca pana acum nu am fost la monitorizare dar am citi pe DC ca unei fete i-a ovulat mai multe luni la rand acelasi ovar. Deci......... se poate.

Si inca ceva, am vazut ca esti din Buftea. Eu am stat in Buftea pana acum aproape 2 ani cand m-am casatorit.

marinar

Eu am stat in Buftea toata viata si este posibil sa ne cunoastem, sau daca nu putem sa o facem acum, sau cu prima ocazie cand ne intalnim la .
Te pupic,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da... Kitty, la mine de exemplu luna asta a fost a 4-a cand am ovulat numai pe stanga. Si eu credeam inainte ca ovule alternativ, pt. ca de cand ma monitorizez, nu mi s-a mai intamplat sa ia unul din ovare o pauza asa lunga, pana acum... Deci nu este nici o regula, poate nici nu-i ceva grav, dar pe stanga ovulez ff prost...

Marair, poate are dreptate si al tau sot, vezi intai ce zice T. si daca e cazul, diseara mai prestati odata, oricum sper sa vii cu vesti super-bune de la eco!

Fetele pe toate. Week-end placut si...romantic!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Va pupicesc pe toate si va urez week-end placut. Eu scriu de la birou si acum ma pregatesc sa termin treaba pe ziua de azi sa pot pleca la , asa ca pana luni nu am de unde sa mai comunic cu voi. Pupici.... multi.
Cristina

Mergi la inceput