Pacientele Dr. Tutunaru (3)
Raspunsuri - Pagina 12

marinar spune:
Laura . Berbecutzule sper sa dai de baut pe 5 pt doua motive, unul mai inportant ca altul.
Ce as fi vrut si eu un cadou asa de ziua mea- tot berbecutz sunt......
marinar
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

danotino spune:
buna seara fetelor!
laura, bafta tinem pumnii!
iti doresc din suflet sa ti se implineasca toate visele!
sper sa ne tragi dupa tine, ca e cam plictiseala pe aici...in afara de tine, nimeni cu nici o veste buna!
eu sunt ziua 22 dupa Cm, inca nici un simptom...sper sa fie bebe de 2006! :))
cam greu cu prezenta pe subiect, o sa va trec absente nemotivate...sunteti supa? eu zic sa-l aducem pe prima pagina!
VA PUP!
danotino

magghyc spune:
Dragelor, imi pare rau ca nu va pot incuraja spunand ca am fost la T si acu sunt gravi...caci eu la el am ajuns deja gravi. O sa va povestesc totusi un pic din experientza mea. Din momentul in care am zis ca vrem un bb si pana a si aparut a trecut vreun an si jumatate cam....timp in care , desi eram extrem de tensionati deja si eu dadusem in mania testelor de sarcina facute chiar si inainte de data de CM, nu ne-am facut investigatii, am tot amanat momentul, zicand ca probabil e stresul, io ma specializasem in luari de temperatura si restul...
Pana intr-o luna in care, in loc ca obsesia mea sa fie care e perioada fertila, cand sa fac test de sarcina si cand sa avem program de prestat, dupa calculele mele reiesea ca perioada fertila a trecut,adica , OK, mai aveam o sansa, dar comparativ cu lunile in care prestasem "la marele fix" era misiune imposibila
, deci asta e, mai asteptam o luna...Norocul meu ca i-am zis si sotului, si l-am detensionat si pe el un pic (chiar daca nu ne dadeam seama, dar stresul legat de ideea DE CE nu vine bb era mai mare decat stresul de job si altele , pe care dadeam noi vina).
In fine, am fost atat de convinsa ca nu pot fi gravida incat am uitat si de data la care trebuia sa imi vina CM. IN a doua zi de intarziere CM am realizat, mi-am spus ca probabil e vb de altceva dar , pt ca vroiam sa iau nurofen la greu (incepuse o perioada de migrene si mers cu avionul) mi-am luat un test de sarcina, in ideea sa fiu "responsabila". Evident, a iesit pozitiv, cu o luna in urma as fi innnebunit de bucurie, acum eram doar usor surprinsa si chiar jignita, mi se parea ilogic sa fiu gravida...in fine, pana la uma l-am ametit pe sot zicand probabil testul e prost si ca asa patesti cand dai banii pe lucuri ieftine, sotzul total buimacit a iesit glontz si a venit ca al mai scump test de sarcina din farmacie, si ..tot pozitiv a fost!
Morala povestii pt mine a fost ca starea de spirit si tensiunea parintilor nu sunt un factor deloc de neglijat, un an si jumatate de incercari nu-s de colea, iar perioada fertila era calculata corect - bb a avut de la inceput de altfel fix varsta ecografica care trebuie...)
In fine, povestea sarcinii nu a fost asa frumoasa pana cum, dar asta va mai povestesc cand ajungeti la subiectul
Pana atunci:
- aveti grija de voi si incercati sa va traiti viazta cat mai frumos, sa nu se sperie bb (ca la noi) de stresul vostru si sa nu vrea sa vina.. Eu oricum va tin pumnii sa va realizati visul!
Magg cu Nichita 30 de s+

madaluta spune:
laura:super!!! esti o fericita k macar poti spera.eu luna asta nu astept nimic si e asa de naspa...ma bucur mult pentru tine si imi place din ce in ce mai mult stilul lui Tutu, k nu te lasa sa pierzi timpul.direct si la obiect.cred k ma voi programa din nou la el si voi face si su naveta din 2 in 2 zile Constanta -Bucuresti.

marair spune:
Neata, fetelor!Laura, ma bucur ca e de bine!!!!!!!!Ti-au folosit la ceva informatiile pe care ti le-am dat? Ca idee, cat te-a costat toata operatiunea Sabyc?
Eu sunt in ziua a 29 a cm-ului si nu imi venira "prietenii".Ma bucur nespus si stau cu teama, ca daca or veni...e...astept cumintica.Mai astept pana duminica si duminica imi fac test, daca nu vin uratii aia.Ca simptome, ce sa va zic, am de toate, dar nu stiu daca o fi si autosugestia implicata in povestea asta...ce sa mai fac, o saptamana trece ...
Amely,ce mai e nou?
Bubu, ce mai faci?
Silviana, cum merg demersurile tale?
Tuturor fetelor o mare imbratisare si multi

bubulina1 spune:
Neata fetelor! Eu nu am vesti prea bune, m-am dus azi sa-mi fac chlamidya din secretie si asistenta a zis ca nu-mi poate recolta ca se pare ca imi vine CM Eu il asteptam abia peste cateva zile, asa ca nu stiu ce sa zic. Poate luna viitoare...
Speranta moare ultima!

marair spune:
Mai, mai, mai, ce se intampla cu voi?Azi doar eu cu Bubu ne conversam?
Mai intru eu pe la opt sa vad daca intrati in timpul liber...Bubu, lasa ca daca vin "rusii" mi repede vine si ovulatia mai repede, nu?
Laura, cum te simti?Ti se pare ca ceva se intampla in corpul tau?Eu ori sunt paranormala ori am o hipersensibilitate ori sufar rau din cauza autosugestiei...

kitty_nic spune:
Multi la fete.
Cam multa liniste astazi pe aici. Doar bubu si marair ce mai misca in front. Restul ce faceti?
Laura, sa ne povestesti ce ai facut la .
Amely, ce faci iubita? Ce rezultat ti-a iesit la Pap, si ce ai facut la Badea?
pentru azi, si mai vorbim maine.
Sper ca pana maine scrieti si voi sa stiu ce mai faceti, altfel o sa cred ca v-ati mutat toate la alte "capitole", sau ati fugit toate la - da-i Doamne.
inca o data si pe maine
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

hitomi spune:
Buna seara la toata lumea
Abia m-am intors de la dl .doctor .De acum va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru
Eu pana acum nu am facut nici o investigatie mai serioasa (desi imi doresc un bb de vreo 2 ani) ,asa ca am inceput cu analizele .Dl doctor mi-a zis sa le fac la IDS -laboratoires ,pe Dorobanti si urmeaza sa merg cu rezultatele luna viitoare pe 10.
Daca stie careva nr de telefon de la laborator va rog sa mi-l spuneti si mie ,sa vad ce preturi au acolo .
Va pupic si mult succes !