Pacientele Dr. Tutunaru (3)
Raspunsuri - Pagina 10

lauravoinicu spune:
Fetelor vin cu vesti , am fost dimineata la dr. T , mi-a vazut din nou foliculi care se pare ca mai cresteau , dr. T a fost in impas i-a fost frica sa-mi faca pregnylul , ca nu cumva sa fac sindrom de hiperstimulare , a mai dat niste telefoane la cineva care face vitro (mi-a zis ca daca as fi facut FIV as fi dat rezultate f. bune , dar asa am reactionat prea bine ). In concluzie a mai venit un medic care mi-a vazut ecografia si mi-a zis in gluma ca fac vreo 4 si s-a sfatuit cu dr. T. si a zis sa-mi faca pregnylul ca oricum nu mai are ce sa-mi faca. In fine am facut pregnylul si mi-a zis sa raman in Bucuresti in caz daca se intampla ceva. Pe drum cand plecam din spital m-a sunat dr. si mi-a zis ca maine la ora 4 fac inseminare la Dr. Matei la Sabyc , cu toate ca nu era programata aceasta inseminare , dr. a zis ca asa este cel mai bine pt. mine , am sanse mai mari , chiar daca sotul are spermograma buna. Asa ca tineti-mi pumni pt maine . A mai facut cineva inseminare la Sabyc , aveti idee cat costa ? Cu ce dr face dr. Matei inseminare?
Sper ca am fost explicita , am niste emotii...........
Va pup pe toate si succes!
Amely ai fost cumva la dr. T dimineata pe la 8 si ceva ca am impresia ca te-am vazut . Pupici fata frumoasa

bubulina1 spune:
Laura, super veste! Ce ma bucur pentru tine! Acum ai sansa cel putin dubla sa iasa bine! Daca te ajuta cu ceva, uite un link: http://www.sabyc.ro/Acasa.htm. Sa inteleg ca maine vii cu vesti noi si bune, da? Succes!
Speranta moare ultima!

Amely spune:
Laura, tu unde erai scumpa? la ce ora ai ajuns? Intr-adevar...am fost. Dar nu vedeam nimic in jur, crede-ma. Am vesti destul de proaste, din pacate nu pot sa va spun prea multe, ca inca nu am toate datele si n-as vrea sa va sperii. Pot sa va spun doar ca am niste leziuni dubioase pe col, nu stim inca de ce natura, o sa aflu dupa ce am rezultatul la colposcopie si PAP.
Fetelor, va las... nu prea sunt in apele mele, poate imi revin mai incolo, cand ma mai linistesc. Dar nu inainte de a o felicita pe Laura, pentru foliculii-minune. Sper sa fie luna asta cea cu noroc!
Va pup pe toate.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

marinar spune:
quote:
Asa ca tineti-mi pumni pt maine .
Laura sa dea DD sa fie bine si sa vina bb.

marinar

marinar spune:
Offfffffffffff, cine o fi facut regula asta cu una calda una rece!!!!!!!
Amely sunt alaturi de tine. Sper din tot sufletul sa nu fie asa de grav pe cat crezi acum.
Mie la prima echo mi-a spus ca s-ar putea sa am un polip in cavitate auterina. Pai pana am mers la echo la Iosup am imbatranit 10 ani si am terminat internetul. Nu mai astia al meu ce sa-mi faca, cum sa ma linisteasca. Din fericire nu a fost nimic. Sper din tot sufletul sa ne aduci si tu o veste buna.
marinar

kitty_nic spune:
Buna fetele,
Laura, multa bafta si sa dea DD sa iasa cu ochisori. Poate asa ne mai "optimizam" si noi un pic... Asteptam vesti de la tine.
Amely, incearca sa nu te panichezi prea tare deocamdata. Pe mine dermatolog m-a speriat in decembrie ca am niste vegetatii (infectare cu HPV), am facut si PAP la Cantacuzino si mi-a iesit C III si am mers la T. cu rezultatul si cu "concluziile" dermatoloagei. T m-a trimis cu mazima urganta la colpo si la un PAP in mediu lichid la dr. Badea care a constatat ca nu este
chiar asa de negru, iar rezultatul de la PAP a fost mai mult decat incurajator.
T. a zis sa fac si analiza pt. HPV pentru a ne asigura, si chiar si aceea a iesit negativa, asa ca
cu investigatiile pt.
. De aici stiti ce s-a mai intamplat. Asa ca draguta Amely, nu te panica pana nu ai toate rezultatele.
Si in orice caz(in cazul in care exista totusi ceva), orice rana existenta pe col se cauterizeaza printr-o interventie foarte simpla - prietena mea a trecut prin asa ceva si mi-a povestit. Bafta mare si mult curaj.
Pupici la toate fetele...

Amely spune:
Kitty, deocamdata mi-e greu sa nu fiu speriata... dar incerc sa ma calmez si imi repet incontinuu ca trebuie sa fie bine. Vreau neaparat sa iau legatura cu dr-a Mihaela Badea, pana acum n-am reusit sa dau de ea ca nu raspunde la tel, dar mai incerc. Am inteles ca este foarte competenta in domeniu, si vreau sa ma vada cat mai urgent. Pt. ca de multe ori, nesiguranta te omoara mai mult decat raul in sine.
Dar trec eu si peste asta, cu ajutorul lui Dumnezeu, iar la ideea de bebe n-am sa renunt niciodata, orice s-ar intampla.
Marinar, uite un scumpa pentru sustinere...
Va pup, aveti grija de voi.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

marair spune:
LauraBravooooo!Ti-am zis eu ca Doamne-Doamne decide?Fii atenta:suna-l pe Tutu si zi-i sa-ti dea telf Dr. Matei si apoi o intrebi pe dr. Matei cat te costa si cu cine se face inseminarea.Eu stiu ca Sabycul e scump, ca idee o consultatie acolo e un mil (acolo a facut Iuliana Marciuc De la TVR 1bebe si am o cunostinta care o cunoaste....nu mai conteaza, dar stiu din surse sigure ce-ti spun).Sunt medici foarte buni cu mari rezultate.Intreba fara jena cat te costa si ce va fi, cum se va desfasura totul.Ma rog pentru tine!Si te rog mult sa nu mai ai emotii, mai ales acum, cand va fi nevoie sa fi linistita.ITI tin pumnii!
Marinar, eu sunt cam zglobie si nu mai tin cont daca ma primeste sau nu.Ma duc la el la usa si treb sa ma primeasca.Daca maine ma simt la fel de rau ca azi, ma duc.
Amelylinisteste-te,ai incredere ca nu e mare scofala.Am avut si eu rana pe col si sangerari urate si este piece of cake fata de ceea cu ce te confrunti tu(dorinta si incercarile de a avea un bb).Esti prea tanara sa te gandesti la prostii si ai si depistat problema in faza incipienta, so please relax.PUPU mult!

lauravoinicu spune:
Multumesc mult fetelor ! Sper sa vin cu vesti bune , o sa va tin la curent.
Cu doctorita Matei , dr.T a vorbit inanite ca eu sa stiu ca voi face inseminare , dupa care m-a sunat T. si mi-a zis sa o sun ca voi face inseminare ,sa stabilim detaliile, cu alte cuvinte a hotarat doctorul pt mine , m-a luat ca din apa . Maine la ora 4 voi face inseminarea . La Sabyc am sunat si inseminarea costa 160 euro , asta este ......nu conteaza bani cu toate ca nu ma lafai.
Nu stiu acum dr. Matei ii mai dau ceva ? si cat?
Amely pe la 8,30 eram la spital, am vazut ca erai suparata si de aceea nu te-am abordat. Stai linistita si eu am trecut prin asta acum vreo 2 ani , si te inteleg , o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.
Pupici la toate fetele , si inca odata va multumesc !

kitty_nic spune:
la toate fetele.
Mai fetelor, bantuie o stare cam amortita pe aici, nu vi se pare? Puneti mana pe treaba (desi sotul meu zice ca nu prea ai rezultate de la pus mana- dar "n-am gasit alta rima") si va mai veseliti si voi.
Pun pariu ca in curand vine Laura cu vesti bune si apare iarasi optimismul.
Hai mai fetelor nu mai fiti asa, toate avem nevoie de o stare buna sa putem merge mai departe. Si eu sunt trista, dar lasa ca vin si vremuri bune!
[/url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_niculae20051996/my_photos]Poze[/url]
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.