tauroaice pline de viata (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Andreea, la multi ani! Las' ca nu-i asa mult 46, avem copii mici care ne intinereste, mai un pic de vopsea de par, un pic de crema antirid, un pic de fitness, si suntem tinere din nou:) Se zice ca femeile care nasc tarziu, traiesc mai mult... Au facut un studiu in Anglia cu cateva femei de aprox. 100 de ani, si toate au nascut aproape de 40.
Si bunica mea a nascut-o pe matusa la 39 de ani, si a trait 88 de ani... asa ca viata e inaintea noastra, capul sus!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna dimineata !Ati vazut ce frumos si cald e afara ?Eu l-am dus pe Vladut la gradinita si nu-mi venea sa mai intru in casa dar azi e zi de gatit si o sa mergem in parc la pranz ,cu colegii lui de grupa .
gabibarta ce frumusica si scumpica e Lili !si ce seamna intre ei copiii !
O zi buna tuturor ,Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bravo Lexi, felicitari !! Sa folositi carnetul cu spor si fara probleme majore !!

Ce aveti bre fetelor cu postul? Ce legatura are cu viata conjugala intre doi soti cu acte in regula, casatorie binecuvantata de biserica, blabla.

Eu nu mi-s deloc bisericoasa, dar asa de curiozitate m-am interesat si eu la cineva care se pricepe. Si mi-a povestit ca sexul intre doi soti nu este interzis in post.

Andreea, lasa-i in plata lor. Oameni care nu stiu sa se poarte si nu-si vad de ale lor. Voi sunteti binecuvantati cu un copil superb. Doar am avut placerea sa-l cunosc.

Tin minte ca aveam cam 15 ani si eram la mare, la camping. Si langa rulota noastra era un cuplu mai matur (pe la 50 ani) cu un baietel de cativa ani. Puteau fi atat parintii cat si bunicii copilului, asa ca, ca sa evit sa fac vreo gafa, nu am facut nici o referire la relatia lor. Pana cand, dupa cateva zile, ne-au povestit ei de fiica lor, mama baietelului care ...

Apoi ai mei parinti erau la munte, cu Matei. Si unii trecand pe langa ei au lasat sa se auda "Ce parinti batrani sunt astia!". Niste nesimtiti, care nu merita bagati in seama.

Da Iustina, este o zi superba.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
mda, o zi frumoasa...
alexandra - felicitari! bravo voua! sa le stapaniti sanatosi si fara accidente!
sper sa nu fie aviara! cand am ajuns la firma am gasit o pasarica moarta in fata firmei! am chemat laboratorul mobil...sa vdem cand or veni!
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna tauroaicelor.
Azi avem o eclipsa partiala de soare.Sper sa nu o ratez din cauza vremii.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza tauroaicelor si avetzi grija sa va punetzi ochelari pentru eclipsa
Gabibarta m-as da la soatza ziua, dar e la munca Hi, hi, ce-mi place chestia cu facutul copiilor mai tirziu ca traim mai mult. Adicatelea pot sa mai astept vreo doi ani, asha o sa traiesc pina la o suta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Mai, chestia aia cu facutul copiilor mai tarziu si ...traitul mai mult, e valabila si la bb2?Cum eu nu am planuri de bb2 in viitorul apropiat, ma gandesc ca mai am o sansa la viata lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iusti, multumesc! Da, intr-adevar seamana foarte bine copiii:)
Carmen, cred ca e indiferent, al catelea bb il faci, important e sa fie in jur de 40...
Se mai spune ca cele care au nascut peste 35 de ani, au un risc mai redus la cancer genital. Eu am depasit cu 10 zile, deci sper ca e valabil pt. mine:))))

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gagici...taman cand sa vedem si noi eclipsa, s-a innorat!
pupici...poate iese totusi soarele!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Gabibarta, oho, mai am mult de asteptat.Pe-atunci il dau pe Edi la liceu.Abia fac acusica 29.
Gaby, pe tv nu dau astia nimic de eclipsa?E, totusi, un fenomen.Stiu ca pe site-ul nasa o da...atat

Mergi la inceput