Super poznasi de iulie-august 2004 (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna romancutele mele dragi.
Iaca si eu ma bag in taina aculilea.In primul rand sa felicitez pui scumpi de care sincer m-am indragostit. Cori mama cu cine seamana Eva? Mi-a ramas inima la ea...e atat de frumoasa si expresiva.Si asa razareata, imi trece dorul de a mea, caci si a mea tot razarel e tot timpul...si maimutica ca a ta.
Patric care te baga in boala cu ochii lui.
Giulia tot cu ochii ei frumosi ma fascineaza.
Gizmo in plimbareala.Chiar cu cine seamana?Cu tati?
Monica "tata", cine ti-a preluay sarcina de adormit copilul leganat cat timp ai foat plecata?Sper ca tati a invatat-o sa adoarma singura?Nu de alta dar campionatele de haltere s-au terminat deja.Asteptam bb2 pentru urmatoarele antrenamente.
Olivia, cum v-ati umplut mama de pete.O fi vreo boala a copilariei?Cu atatea vaccinuri? Si da convietuiesc cu dl.karateka, si nu numai...dar nu mai spun mai mult....
Felicia, AMR 13?Mai dar astea trec foarte repede.Deci sa inteleg ca ai terminat bagajele?
Roxa, 17 kg...mai voi sunteti fruntasi se pare, dar sunteti si inalti tare. De curiozitate cat are tati al vostru inaltime?
Olivia, asa este, eu am dus cateva DVD -uri de aici si nu se vedeau, de fapt se vedeau alb negru, si a trebuit sa le decodific cu un program pe calculator si sa le fac pentru Romania.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana, ne-am umplut cam de 3 zile...dar nu v-am mai spus...este din ce in ce mai rau...poate fi intoxicatie la antibiotic..boala a copilariei..ca deh..vaccinurile nu ofera protectie 100%....
as ca evident ...in 2 ore mergem la dr....carare am facut!
O s-o duceti pe Adeluta la karate?
Tata Cristalina....ce mi-a placut faza cu suzeta! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am vazut pozele cu Pat deocamdata... hehe ce mandri sunt bunicii cu el in brate.. incerc sa vizionez si celelalte poze..

Andreea (philip), lucrez pentru Best Buy (magazinul... stii tu..) dar in departamentul de IT.. release este atunci cand scot o noua versiune a unui program..

Nu se zice "NU" la copil, asta stiu si eu... dar nu prea aplic..

O chestie care mi-a placut la o gradinita particulara unde am fost..
"State limits in a positive way rather than a negative one as it positively focusses on what to do rather than what not to do. For Example,"Turn these pages gently" rather than "Don't be rough with that book"."

Mai citesc pe aici si revin.

Mergi la inceput

Ce dulce e Eva cu codite! Dar cel mai mult mi-a placut poza in care dormea pe jos cu suzi in gura

Olivia, of, succes la doctor...

Tata-cristalina, uelcam bec, ce jucarii i-ai luat puiului... pune neste poze sa ma mai inspir si io ca Bia parca s-a saturat de jucariile care le are si nu stiu ce sa-i mai iau (nu ca ar avea de toate, dar vreau ceva care sa-i capteze interesul si sa nu uite de ea dupa 1/2 de ora)... chiar mamici... ce jucarii mai luati la copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ce activ e schimbul 3...hehehe....

Olivia,cand sotul a venit aici, pe atunci nu aveam ganduri serioase....plus ca mai avem jumate din an pana sa termin facultatea.D'aia zic ca am venit singura si ne intoarcem si cu un copil
Of, voi dati din una in alta....sa nu fie din alimentatie bubitzele...sa ne zici ce spune doctorul.

Liliana, bagajul il facem intr-o zi si gata...adica demontam ce tr. demontat si cand vine masina aruncam totul acolo...mai dureaza o tzara.

Fata verde, dar cu cine ii seamana Serbanica, ca tu esti subtzirica...

Mergi la inceput

Anca...eu in ultimul timp..cumpar trenuri..ca l-a apucat dragostea de ele:))) Ai Leapfrog? Poti cumpara apoi carticele si le tot schimbi...Mai demult ne spuneai de ceva probleme cu tati...S-au rezolvat?

Mergi la inceput

Olivia, problemele cu tati nu s-au rezolvat... e greu sa se rezolve pentru ca sotul meu are un caracter foarte incapatanat... si in majoritatea cazurile noi avem pareri diferite, de unde si rezulta decizii care nemultumesc pe celalalt... am avut problemele astea si inainte de copil... dar acum s-au agravat mai mult pentru ca trebuie o viata mult mai organizata si unita..nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris, dar nu intru in amanunte ca ar fi multe de spus si nu e cazul aici...

Mergi la inceput

Am priceput suficient...eu iti doresc ..intelepciune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

categoric mi-e dor de voi:) ..trebuie musai sa imi fac program ca timp nu am...in mare noi suntem bine, de ceva timp numai ocupati suntem,insa sper sa ne revenim dupa ce vine bunica adica pe 31 martie :)
Lucasu e bine, un scummp si un raut,mare cititor de mergem la biblioteca pentru el special...a invatt pe chestia asta toate animalele ,partile componente,haine,multe chestii imi pare mie deoadata..a inceput sa repete cuvinte dupa mine...in romaneste adica ca in coreeana e fluent..alfabetul(inceputul abc si restul repeta dupa mama-sa..), numara astea in baby language insa cu intonatie.Nici sa nu auda de olita asa ca nici nu mai incerc..i-am laut insa o carte de povesti cu potty traing si vad ca isi compara olita cu a pustilor de acolo( e identica) se joaca cu ea..cine stie..poate poate..eu oricum nu ma chinui pana nu vine vara..plus ca o las pe bunica sa se consume nervos:);e mare dansator de voltaj isi pune singurel spre disperarea lui tata-sau si mandria lui mama-sa ...cam asta!
olivia vorbim la tf poate in we?

Mergi la inceput

Laurici..chiar vroiam sa vorbesc cu tine! Vorbim in we sau miine de la servici...chiar ce zici de miine?
Lucasu tau este un dulce! Ce mult a evoluat in ultimul timp!

Acum a venit tati de la dr.....are intoxicatie/side efect de la antibiotic...L-am oprit ...desi oricum diseara era ultima doza...

Ce ma nelinisteste pe mine..sint urechile...De unde marti era ceva lichid in cea dreapta..azi este in ambele! Eu cred ca si asta este in functie de dr! Facem pauza la orice 2 saptamini si apoi mergem la control....

Este 5 ..plec si io acasa la mine ...o zi buna schimbul I si II!

Mergi la inceput