Super poznasi de iulie-august 2004 (164)
Raspunsuri - Pagina 11
leeloo2004 spune:
Referitor la faza cu "NU" sa va spun ce mi-a spus mie logopeda ca poate va este de folos. Pe scurt mi-a spus ca atunci cind ii interzic sa se duca in unele locuri sau sa puna mina pe ceva sa nu ii mai spun mai intii "nu, nu te duce acolo", "nu, nu face aia" pentru ca primul cuvint care ii va intra in cap va fi "nu" si iti va raspunde mai tirziu la orice il intrebi, mai intii cu NU...din ce spuneti voi vad ca are dreptate. Solutia este sa-i abati atentia de la lucrul/locul respectiv sau sa-i explici de ce nu trebuie sa faca una sau alta.
Eu personal de cite ori il vedeam ca se duce cu degetele la priza sau tragea de flori, pahare de pe masa, etc saream pe el cu NU, nu trage, nu face etc...acum nu mai fac asa ceva - cind il vad ca se indreapta spre ceva unde nu are voie, il chem la mine sa-i arat altceva sau ii explic ce s-ar putea intimpla.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Faza cu "nu": Giulia recunoaste situatiile de nu si mi le zicea ea aratand cu degetul
Si ea aude des cuvantul "nuuu" pe ton ridicat si disperat![]()
Pako - ii fac codite cand ma lasa si si le lasa pana cand si le aminteste. Are zile cand circula cu 3-4 codite, alte zile cand arata ca in desene animate :-)))
Amironeanu - pune pozici cu Stefi !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
pako spune:
Veniram de afara...fuseram la un magazin(timp de o ora ca mergem cu pasi de furnica), luaram un brezzel si asta fuse...
SimonaR..."bine faci, bine gasesti!"
Monica, sotul tau este un erou de a stat o saptamana cu Botoschica...al meu n-ar sta nici juma de zi.Marti dupa-amiaza nu ai mai fost de gasit...
corianai spune:
Uite Rox am facut 2 poze pt Pat, dedicatie speciala...
http://community.webshots.com/album/548607708UIojHp
Ca tot ziceati de codite, Eva nu le tine pt nimic in lume mai mult de 2 min, facem repede-repede o poza si gata!!! In schimb cotrobaie toata ziua prin cutiile Marei cu bijuterii si agrafele si elastice de o apuca toti nerfii pe fata cand vine de la scoala![]()
cristalina spune:
Pai de "mami" a uitat in 7 zile...:)...Cand m-am intors azi de la servici se uita galesh, dar de strigat nu m-a strigat...:)
(cred ca a fost important ca i-am adus multe jucarii, ca sa nu se supere pe mine ca am lipsit de acasa...smecher Botoshu!)
Felicia...marti am stat pana la 10 noaptea in laborator.
Oricum i-am impresionat pe aia....veneam la 7 si plecam la 22 din laborator...Pai ce sa fac altceva?!...ca ma apuca amocu' in camera...:)
Eu caut acum sa vad ce parchet sa iau si pe cine sa angajez sa mi-l monteze. E parchet pus, e de brad, da-i vechi si ne gandeam sa il schimbam...
Trebuie sa caut si gresie si faianta pentru baie...
(noi nici nu facuram actele da' io ma infipsei la amenajari interioare....hahaha)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pako spune:
Corina, chiar vroiam sa te rog sa pui niste poze cu pisicutzele tale...vai ce mari s-au facut....e mortala Eva cum doarme pe jos....si e o dulcica cu 2 coditze.Poate reusesc si eu sa-i fac Andreei poze cu coditzze, macar de poze asa....
Monica, adica a doua zi aveai avion si tu le munceai pana la 22.....a vazut cupilu cortul, cum e?
Adema spune:
Corina, pupicei pt. Printese! Eva e o razareata!
M-am indispus cu emisiunea 'Povestiri adevarate', la care am ajuns din intamplare sa ma uit azi...Ati vazut copilasii aia abandonati de mama?! Fetita si baietel, superbi! Ce suflet o avea femeia aia care i-a nascut?! M-au impresionat teribil!
Adema&Codrut
kim222 spune:
...alta acum! Ne-am umplut de...pete....head to toe....totul...
Daria...voi aplicati time out-ul? Sint curiosa cum reusesti s-o convingi...Noi nu avem inca nevoie de asa ceva ..dar niciodata nu se stie...
Asa cum spunea si Felicia...este perioda de NU....
Exact asa am citit si eu ....nu trebuie ca orice interdictie sa inceapa cu NU..trebuie evitat cuvintul (asa cum a scris si Gabi). De ex,....in loc sa le spunem...nu te urca pe masa....trebuie spus vreau sa -ti vad picioarele pe podea...Ex nu-mi apartine, l-am citit si eu...
Carmen...so..sinteti mai bine?
Liliana..nu stiam ca ..convietuiesti cu ..karatistul!
Super! Ce maimutica ai!!!!
Ioana....nu mai ai net? L-a taiat sefu'?![]()
Multumesc pt raspunsurile cu DVD playerul..ideea este ca sint 2 tipuri de discuri si in US..unele se pot vedea in Ro..unele nu...nu stiu detalii tehnice...
Irina...vad ca tati este the ....weakest link :))))
Roxa ..pupici sa treaca migrena!
Revin...ca am ceva de lucru...
roxana1974 spune:
mamici! trec rar, ca sunt franta de oboseala la capt de zi si am multa treaba acasa, cred ca stiti despre ce vorbesc...de cateva luni nu mai sta mama mea tot timpul cu noi, sotul meu lucreaza din nou in Cluj si jur ca inca nu m-am obisnuit...nu mai am timp de mine...
De Serban ce sa va zic, e un mic gigant, are 17 kg si peste 90 de cm...s-a inaltat foarte tare..inainte era mai rotund insa acum e ok, nu mai are burtica...nu zici ca e obez, insa imi dau seama ca e foarte mare...Nu am ce sa fac, asa creste, imi dau seama...el mananca mai putin decat inainte cu vreo 2-3 luni, fiindca nu mai are rabdare si nu mai sta la masa si oricum nu mai mananca nici mult nici prostii...asta e...
Mai nou sperie copiii in parc, le face "hapciu" in joaca ... toti fug de el...niste fetite mici (dar mai mari ca el la varsta) ii spuneau "nu voie" dragele de ele...ieri dimineata a lovit-o pe buni si a incercat sa o muste si i-a spus "taci!" bine macar ca nu loveste copiii in parc...cam asta facem noi si e rau fiindca ii dau caninii, inca n-a iesit nici unul...
va las aici, dar mai viu eu..
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
kim222 spune:
Fata verde..17kg? Nu pare in poze!
Corina ..ce fete frumoase ai! Sa-ti traiasca...La ce fel de scoala vrei sa mergi? Nu poti aduce pe cineva din RO? Dar baby sitter? Sint si pe acolo romani...chiar si eu am rude acolo la tine :)))
Felicia...cum adica ai plecat una..v-ati cunoscut in Germania? AMR 13!!! Wow!