N-am curaj sa conduc..........

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anul trecut in ianuarie mi-am luat permis.La inceput eram ingrozita..mi se facea rau cand trebuia sa conduc, transpiram de ziceai ca sunt la sauna.In luna mai , de ziua mea am primit cadou masina sotului(el isi comandase alta) pe care o aveam de cateva luni.Inainte sa primesc masina pe mana mergeam cu sotul sa conduc....el imi zicea ca sunt dezastru.Vine si ziua in care primesc masina si plec singura la drum pana la o colega pe care o avertizasem ca sunt dezastru.Si surpriza, fara sot langa mine eram destul de buna pt o incepatoare.
Apoi am inceput sa ma obisnuiesc cu masina si sa-mi placa sa conduc....teama pe care o aveam la inceput era amplificata si de faptul ca ma gandeam, ca masina e aproape noua si mi-ar fi parut rau sa o stric .
Anul asta sotul s-a hotarat sa-si scchimbe iar masina si sa mi-o dea mie pe a lui...asa am trecut de pe o masina diesel cu cutie manuala, cu motor de 1,5 si 80 de CP (suta in 14 secunde)la o masina pe benzina,cu cutie automata, motor 3l si 240CP....si acum nu mai are rost sa va spun ca m-am indragostit de masinuta.Imi place la nebunie sa o conduc...si stau si ma gandesc de ce pana sa fie masina mea am fost asa fraiera si nu am condus-o niciodata?Se ruga sotul de mine si eu nu si nu...ca e mare, ca e puternica...si acum o ador.Bine..mai am probleme cu locurile de parcare ca e mare si nu prea pot sa o strecor.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pofta vine mancand, exact asa e si cu masina.Cu cat conduci mai mult cu atat o sa iti placa mai mult.
Important e sa ai incredere in tine si sigur totul va fii bine.
Si eu am inceput sa conduc tot aici, caci acasa conducea el.Cred ca toti barbatii fac pe grozavii si au impresia ca ei stiu tot.Eu nu conduceam aproape deloc cu el, si nici acum nu prea o fac, ca intotdeauna are ceva de comenta..
Cred ca cel mai bine ar fii daca ti-ai putea lua o masina, cat de rabla si sa o conduci doar tu.Si asa nu ai treaba cu nimeni.
Mult curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Si eu m-aqm indragostit de Matiz-ul meu. Nici eu nu stiu cum am stat fara ea atat timp. In lista de prioritati e pe acceasi linie cu mobilul.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc
Sunt o soferita amabila si las multi sa se bage, nu din prostie ci din amabilitate si numai daca nu imi taie fata sau se baga ca sa depaseasca coloana. Problema este ca PRETIND sa mi se MULTUMEASCA. De ceva timp am constatat ca femeile nu multumesc!!!!! Fetelor daca intrati in categorie please faceti un semn ca totusi altii nu lasa chiar daca ii astepta un semafor rosu!

Tizutza mea, tu m-ai lasat ieri sa trec si ai avut rabdare cu mine cand mi-a murit motorul in mijlocul intersectiei???
Eu am multumit. Ca-s recunoscatoare.
Pup soferitele mele.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca Wish, unde parchez eu este o dacie argintie al carei numar ma duce cu gandul la tine. Ai Dacie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cristina, am un Tico galben. Un supozitor...asa ii spun eu.
Tare haios ce ai scris tu.

aaa...chiar..e parcata macar bine Dacia aia?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Eu am primit masina de la serviciu, acum 3 ani. In prima saptamana am lovit-o usor de 3 ori. Ma gandeam ca sunt cea mai proasta soferita din lume. In primele doua luni, am urcat in fiecare zi la volan cu un imens ghem in stomac. Imi venea rau numai cand ma gandeam ca trebuie sa plec acasa si trebuie sa conduc din nou. Dar a fost un fel o obligatie pentru mine sa-mi depasesc teama. Daca tot mi-au dat masina de la serviciu, era si culmea sa le zic: nu merci, luati-o inapoi pentru ca mi-e frica sa conduc. Dupa vreo 2-3 luni de condus in fiecare zi, a inceput sa-mi dispara senzatia din stomac, iar acum conduc de placere si ma intrec cu soferii pe sosele . Deci, este vorba de exercitiu. Cu cat o sa conduceti mai mult, cu atat sunt mai mari sansele sa scapati de "trac"

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Hai ca mi-ai mai dat si mie curaj. Daca ai simtit atata timp ghemul in stomac, si totusi ti-a trecut, inseamna ca mai am si eu speranta.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:
Originally posted by Eliza5

Eu am primit masina de la serviciu, acum 3 ani. In prima saptamana am lovit-o usor de 3 ori. Ma gandeam ca sunt cea mai proasta soferita din lume. In primele doua luni, am urcat in fiecare zi la volan cu un imens ghem in stomac. Imi venea rau numai cand ma gandeam ca trebuie sa plec acasa si trebuie sa conduc din nou. Dar a fost un fel o obligatie pentru mine sa-mi depasesc teama. Daca tot mi-au dat masina de la serviciu, era si culmea sa le zic: nu merci, luati-o inapoi pentru ca mi-e frica sa conduc. Dupa vreo 2-3 luni de condus in fiecare zi, a inceput sa-mi dispara senzatia din stomac, iar acum conduc de placere si ma intrec cu soferii pe sosele . Deci, este vorba de exercitiu. Cu cat o sa conduceti mai mult, cu atat sunt mai mari sansele sa scapati de "trac"

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Hai ca mi-ai mai dat si mie curaj. Daca ai simtit atata timp ghemul in stomac, si totusi ti-a trecut, inseamna ca mai am si eu speranta.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

BUCURATIVA CA NU VA TREMURA PICIOARELE cum imi tremurau mie cand m-am urcat prima data la volan, bineinteles singura! Ma gandeal sa trag pe dreapta sa le potolesc ca se impleticeau pe pedale. Cand am ajuns acasa slabisem3 kg!!!! Acum ma feresc de radare deci... SE POATE!

ANCA si EMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Wish

Cristina, am un Tico galben. Un supozitor...asa ii spun eu.
Tare haios ce ai scris tu.

aaa...chiar..e parcata macar bine Dacia aia?

anca...SIGUR intr-o zi

o parcheaza bine, imi ia locul cand intarzii da nu se pune.
Tico galben, n-am vazut nici unul dar o sa fiu cu ochii pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Hop si eu in club !
Fiti atente ! Dau de permis din mare pasiune, il iau din prima, asta se intampla in 1997, conduc eu ceva-ceva, apoi ma cuplez cu EL care conduce doar EL, apoi vindem masina personala si de-atunci avem doar masina de la firma ( a lui )si basta cu mine la volan...doar EL...Si acum mi-e si frica sa ma mai urc la volan, am impresia ca nu mai stiu nimi, ca fata ai acare conducea chiar cu pasiune era in alta viata...Basca ca intre timp sunt mamica si mi se pare ca nu-mi pot asuma responsabilitate vietii Mariei daca...Doamne fereste fac vreo greseala...Si carnetul il am tot pe numele de fata si suntem casatoriti de 5 ani...Si la vara plecam in Grecia si zice EL sa imi schimb si eu carnetul , poate il mai inlocuiesc la drum...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput