Satu Mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

catutza, noua ne place pastravul prajit, am mancat pastrav la gratar si pastrav in staniol. Vara se face si pastrav la gratar afara, au si o terasa, e superb in aer liber. Cu mamaligutza e foarte bun ...hai ca mi s-a facut pofta!
Hmmm, preturi nu tin minte, dar nu sunt mai mari ca la alte restaurante, ei au avantajul ca isi cresc singuri ce servesc la mese .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela, tot la tine apelez,ca esti din zona...daca vrem sa trecem "dincolo:,la unguri,ce ne trebuie? Asigurare de sanatate,carte verde masina presupun...Ce putem vizita aproape de granita frumos? Am inteles ca Budapesta e superba dar e la 300km parca(dar daca drumul e ok ii faci repede). Ai fost? Poze ceva?
Si mai am o intrebare...cam cat mai costa sa-ti faci pasaport?Cat dureaza? Trebuie sa trec si fata in el nu?

Catutza si Bianca-Maria2.11.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai intreb: trebuie sa avem o anume suma de bani la noi? Sper ca nu...

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

daca treci granita,da,trebuie sa ai o suma la tine.de fapt numai la romani te intreaba de bani,asigurare,cazare sau invitatie.nu stiu daca mergi pentru o excursie de cateva ore sau o zi cum este.banuiesc ca tot asa.

15

Mergi la inceput

Osna , noi vrem sa trecem pentru cateva ore,pe langa granita si pana la Budapesta,poate. Daca am avea nevoie de bani,cat pe zi de persoana trebuie (parca asa am inteles).

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Catutza acum cu noile reglementari-30€/zi de persoana.

poate a mai fost cineva pentru o zi numai si stie mai multe,prietenii nostrii au fost la viena 3 zile,le-a cerut sa arate bani si cazare.aveau rezervarea de la hotel.

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

catutza, noi am fost si la Viena si la Budapesta, nu ne-au cerut decat talonul masinii...am avut asigurare meedicala, carte verde, rezervare la hotel, bani. Unele fete spuneau ca noi, cei din judetele de granita, avem regim special, nu suntem purecati.
Eu voiam sa-ti spun despre ungaria, ca daca tot sunteti aici, merita sa treceti putin pe la ei, dar cum ai intrebat numai de ro, n-am vrut sa fiu in plus cu indicatiile mele .
In Ungaria e frumos si Debrecen, e al 2-lea oras al tarii, Budapesta e superba. Poti sta 2-3 zile si nu te plictisesti...
Uite poze din Budapesta, Miskolc si Debrecen.
Pana la Budapesta sunt 300 de km. Urci pe autotrada la 130 km de granita si de acolo ajungi repede. In maxim 3 ore jumate esti in Budapesta. Drumurile sunt foarte bune.
Eu stiam ca pentru Ungaria ai nevoie de 50 euro/prs/zi. Poate sunt vechile reglemetari...

nu stiu cat costa pasapoartele, noi le-am facut in 2004.

daca mai doresti ajutor, informatii, le ofer cu placere.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

ca sa nu mai fie dubii de cati bani ai nevoie uite ce scrie aici:
''Potrivit proiectului Ordinului Ministrului Administratiei si Internelor, de la 1 octombrie, cetatenii romani care calatoresc in Spatiul Uniunii Europene si care detin un bilet de calatorie dus-intors nu vor mai trebui sa prezinte, la iesirea din tara, decat dovada ca dispun de minim 150 EURO pentru intretinere pe durata calatoriei.''
(si ca o completare-asigurarea trebuie sa fie pe minin 5 zile,de aici si cei 30 euro/zi de care iti spuneam)

sper sa aveti o vacanta placuta.

MIHA pozele puse de tine sunt foarte frumoase.

15

Mergi la inceput