Cum va intelegeti cu partenerul...... la mancare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Sotul meu e cel mai pretentios om pe care l-am cunoscut,in materie de bucatarie! Mi-a trebuit ceva timp sa nu ma mai supar cind munceam la o mincare citeva ore si singurul raspuns era:e buna,dar...

Am 'certato' pe soacra mea ca l-a invatat mofturos si ea mi-a deschis ochii!Mi-a spus ca acasa nu era mofturos,ca asa l-am invatat eu,ca l-am rasfatat prea mult!
Acum dupa multi ani de casnicie,nu ma mai stresez atit,dar gatesc mai mult cam ce-i place si nu prea ii mai iau in seama comentariile.
Ba mai mult cind nu comenteaza il 'descos' eu ,cred ca a devenit un fel de ritual...
Dar de inteles,ne intelegem,adica ne plac aproximativ aceleasi feluri de mincare.
Deci probabil ca functioneaza vorba aceea'cum ii invatam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

In privinta mancarii, sotul meu e cel mai bun din lume. Mananca orice, numai sa fie facut de mine. Si mie mi-a facut ceva figuri la inceput, dar acum dupa 8 ani....................

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

nu a facut niciodata mofturi - nici la inceputul convieturii in 2, cand a papat zile la rand pure de cartofiori cu carnaciori, nici mai tarziu cand m-a prins elanul diversificarii.

din contra, desi stramba din nas prima data cand aude de noi ocmbinatii - mancaruri tipic romanesti, gen salata de vinete, etc - le devoreaza cu cea mai mare incantare odata gatite si intreaba cand le mai gatesc.

si mai este si al meu mare devorator de dulciuri, ciocolata pe primul loc si inghetata urmatoarea.

am asa mare noroc cu al meu, ca nici pe la ai lui nu se prea trage cu papatul, desi locuim in aceeasi localitate. si de multe ori imi spune ca ii place mult mai mult cum gatesc eu.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

La acest capitol eu pot spune ca sunt o norocoasa.Sotul meu mananca orice gatesc eu.Uneori le mai uit pe aragaz si se afuma.Eu nici nu mai gust dint-o mancare afumata, in schimb el o devoreaza si mai si spune ca e foarte buna.
E maestru in prepararea pizzei si clatitelor.Chiar aseara a stat mai mult de o ora la aragaz si a invartit la clatite.
Tot ce gateste el e delicios!

Crissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

N-avem nici o problema in ceea ce priveste mancarea , papa tot ce pregatesc eu .Cand exista vreun fel de mancare la care nu ne intelegem ,gasim o cale de mijloc si o gatesc in asa fel incat sa ne placa amandorura
Ii place cum gatesc si mananca cu placere ,poate si din cauza asta a ajuns din schilodul de acum 9 ani intr-un prezentabil domn cu burtica

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Prost de tot.

Eu nu sunt prea carnivora, lui ii place carnea. Mie-mi plac mancarurile simple, lui doar cele sofisticate.

Eu ma cam feresc de dulciuri, el ar manca non-stop!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu sunt norocoasa la capitolul asta: am meu nu face mofturi la mancare, e adevarat ca sunt cateva chestii pe care nu le-ar baga in gura si care mie imi plac f mult: urzici, spanac..Asta e , pap singurica, oricum nu renunt la ele doar ca el nu manaca. Iar invers, nu exista decat ciorba de burta pe care el o manaca (facuta de el) si de care eu nici nu ma apropii nici sa o vad, BLEAH!
Iar la capitolul dulciuri: dc s-ar putea traii doar cu inghetata el ar fi cel mai fericit dintre pamantenti

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mofturos nu e, mananca aproape orice, insa preferintele noastre culinare sunt pe aceeasi directie dar in sensuri opuse

Adica: mie imi place carnea, lui legumele, mie vinurile demi seci, lui dulci, mie cel rosu, lui cel alb, eu urasc zaharul si dulciurile (prajituri) el le iubeste....sa mai continui???? mie mancarurile mai bine prajite, lui nu prea prajite, mie carnea goala, lui musai cu garnitura.....dar amandurora ne plac supele si ciobele
iata un punct comun

serbare 8 Martie
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Si eu sunt una din norocoase, iubi meu nu este deloc mofturos la mancare, este foarte pofticios, si eu ma bucur ca pot sa-i prepar tot ce-si doreste.Noi am picat pe aceeasi frecventa din multe puncte de vedere, mancarea fiind unul foarte important..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si noi ne intelegem bine din pct asta de vedere. Mananca absolut tot ce gatesc, si de fiecare data ma lauda, ca ce gustos e!
Doar in singura privinta nu ne intelegem, dar aici am pus eu picor in prag. Nu suport carne de miel, pe care el ar manca des, dar eu nu-i fac, doar de Pasti, asa ca sa tin pasul cu traditia!Offf si cand ma gandesc, ca vine Pastele..........

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput