M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Flory ,sunteti mici copii cu batutul din picior .Andrei face de mult timp asta ,iar mai nou ,vineri s-a trantit pe jos pt prima oara ,ca nu i-am dat nu stiu ce .Asa ca al meu cupil are ambele cornite.

Daca vreti sa ne vedem saptamana asta ,eu pot numai sambata ,ca duminica lucrez .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna, noi am avut spectacol ieri seara! Am plecat de-acasa pe la 20 fara 10, asa ca inainte Patri a mancat, am schimbat-o si a ramas cu fratii care trebuiau numai s-o puna in patut la culcare (ceea ce au si facut) La 22 cand am ajuns acasa i-am auzit gurita, dar n-am intrat in camera, pe la 22.30 am zis ca sa vad poate mai vrea ceva mancare, ea intre timp s-a jucat cuminte si singura in patut. Ei bine, atata mi-a trebuit s-o iau din pat, ce a si inceput spectacolul, dupa ce a mancat, putin, a inceput joaca, se arunca in pat, abia reusam toti trei, eu si fratii, s-o tinem sa nu cada din patul mare, sarea, se trantea, urla, era tare in verva si tare scumpa. Pe la 23 am pus-o in patut, am incercat s-o linistesc si au inceput intrebarile:atatei? si arata manuta, a mea, a ei, apoi parul, nasul , ochii, gura, urechile, televizorul, dulapul, patul, oglinda, tot timpul intreba atatei? si eu trebuia sa-i spun, si ma intreba de mai multe ori acelasi lucru, apoi am inceput eu s-o intreb, si ca niciodata mi-a aratat nasul, ochisorii(si ai ei si ai mei, nu va spun cat era de scumpa cand i8i arata pe ai ei, ca se speria cand i-si vedea degetutul linga ochi si clipea des), au venit in camera si fratii, si le arata si lor paru, ochii, gura, urechile, avea rabdare pt orice o intrebai, si ne pupa, si ne intreba iar...mi s-a parut o schimbare fff mare, si pana acum vedeam ca intelege tot ce-i spuneam, dar nu am reusit sa ne intelegem asa bine, nu avea rabdare sa stam de povesti, ca ieri, e drept ca la aproape 24 noaptea! Azi in schimb dormea dusa la 9 cand am plecat eu la servici. E o scumpa si ne e ffff draga, e un copil special si perfect pt noi si simt ca Dumnezeu a faccut-o special pt noi, a meritat s-o caut si s-o astept atata! Ne lumineaza fiecare moment al zilei, si abia asteptam sa fim cu ea, si baietii care la varsta lor au alte preocupari, sunt topiti de dragul ei!
Va doresc tuturor mamicilor si viitoarelor mamici astfel de sentimente de fericire, dragoste, implinire! Multa sanatate!
Aissa, ce face Ale, sunteti bine? Pupici si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Noi am fost ieri la doctor si ne-a cam certat. Cica trebuia sa fim deja in concediu. Bebe e bine are 955 grame dar e deja in pozitia de out.

Cu tratament si cumintei acasa cica s-ar putea sa rezistam pana in sapt 35-36. Asa ca nu mai e mult.

Si noi suntem ok pentru plimbare sambata.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

pupici la mamici si la pitici !
acu ceva vreme promiteam ca revin cu vesti...
la sfarsitul saptamanii viitoare avem infatisarea la tribunal pentru incredintare !!!!!!!!!!!
pana atunci, tot facem naveta ca nebunii, nu mai avem weekenduri, nu mai avem timp de casa... dar nu mai conteaza asta. dupa infatisare va mai dura ceva, cam o luna... deci iara naveta si nebunie, dar poate o sa reusim cumva sa rezistam pana ne aducem sufletelul acasa...
despre pitica, ce sa va zic, in afara de faptul ca e perfecta ??? e o dulceata si o scumpete.. si a inceput sa ne recunoasca, si sa faca destul de urat cand plecam... plus ca mai nou, cat suntem la ea nu mai vrea sa doarma, deci ii si stricam programul normal... dar sa speram ca nu va mai dura mult si putem sa intram in program, si o sa recuperam noi !!!
va pup cu drag, si va doresc cat mai multe zile insorite cum e cea de azi la noi la cluj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Alexa Ioana, poate n-am fost eu pe faza, si-mi cer scuze, dar eu abia acum realizez ca ti-ai gasit printesa!!!!!Felicitari! Trebuie sa ne spui mai multe, e din Cluj? Daca ai deja infatisare pt incredintare in vederea adoptiei, esti cu mult inaintea mea, cel putin o juma de an cred ca mai am pana la incredintare!Cred! Chiar ma bucur mult pt tine, sa fie bine va doresc, si sa va ajunga printesa cat mai iute acasa, sa va linistiti si sa va bucurati de ea! Pupici!

Mergi la inceput

patri, din pacate nu e in cluj... e in alt judet, la vreo 150 km... stii tu foarte bine cum e cu naveta...
noi am avut norocul sa gasim bebe cu procedura deschisa. deci intram direct pe incredintare in vederea adoptiei... asta ii singurul lucru ce imi face asteptarea mai usoara, ca altfel cred ca as innebuni...

Mergi la inceput

Alexa Ioana, felicitari!!

Sa fiti sanatosi sa va bucurati de printesa voastra.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

flori, multumim mult !!!
tu sa faci bine sa ai grija de tine si de burticuta, ca daca nu o sa te certam si noi !!!

Mergi la inceput

Daca se mai ia cineva de mine cedez.
Aseara imi venea sa plang ingrozitor. Dr m-a certat, sotul m-a balacarit, mama m-a terminat..... Azi la serviciu m-au facut si astia de doi lei si maine merg la medicul de familie sa mi-o iau si de acolo.
Numai voi mi-ati mai ramas....pleaaassseee nu ma certati.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei

Mergi la inceput

flori ma iarta, te rog !!! n'am vrut sa te supar !!! promit sa nu mai fac !!! (da' totusi, te rog din suflet, promite'mi ca o sa ai grija de tine si de burticut !!!!! )

Mergi la inceput