M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Cristina ,haide la intalnire .Ne vedem intr-un parc ,la aer curat.Nu are ce sa se intample .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Cum ramane cu intalneala ?Nu vrea nimeni sa vina?
Ca vad ca nu prea spuneti nimic .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Noi vrem...mai ales ca se anunta vreme buna.

Asteptam si alti copilasi....

Pupici,

Flory 26+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna mamici si viitoare fericite mamici! Ma inscriu si eu in randul mamicilor cu probleme, Patricia mi-a tusit in somn acum 2 nopti ca un magarus de 2 ori, ieri cat a stat cu mama a mai tusit de 4, sipt ca tusea urat am zis sa mergem la doctor sa vedem ce-o fi, si e o faringolaringita, mie mi-e urata laringita pt ca o avea si cand am cunoscut-o, combinatie la rujeola! Asa ca avem medicamente de luat, antibioticul e o suspensie care trebuie luata cu 1h inainte de masa (azi dim mi-a si vomat un pic din ea, cum sfantul sa-i placa pe stomacul gol?) , a tusit sanatos azi noapte, ieri am pierdut un cercel, l-am gasit dar azi dim cand am incercat sa-l pun mi-a racnit animalic si gaurica e fff mica, n-am mai nimerit nicicum, m-aqm simtit ca o mama denaturata calare pe micuta chinuind-o s-o impung in urechi! Cel mare a fugit din camera sa nu ma vada, eu eram ca dupa dus de uda...si bineinteles ca n-am facut nimic! Siropelul de tusa scrie ca e pt copii mai mari de 30de luni, si ea n-are atata, dar daca ni l-a prescris medicul ce sa fac? Si inca si nurofen sirop, nu va spun ce urat face cand ii dau medicamentele. Am vb acasa si mi-au spus ca a mancat bine, a dormit bine, stau cu sufletul adunat ca daca e ceva sa fug acasa! Asa ca vad si eu cum e, dar trecem si noi peste asta si vine iar soarele, ca e musai sa soseasca primavara asta, si dupa ce mai stam la soare va fi mai bine!
Va pup si multa sanatate la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Patri, Cris multa, multa sanatate la sa va faceti bine cat mai repede .

din pacate noi avem alt program sambata si nu putem raspunde prezent la intalneala dar abia vine primavara si sigur ne vom intalni.

si aveti grija de voi

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor noi incercam sa fim mai bine.Dintisorii astia ne inebunesc cu balutele si agitatie.In rest parca nu am mai avea problememe.haraiala se aude din ce in ce mai putin....aproape ca imi e frica .

azi dimineata bona a luato cu ea la autogara ,imi e frica sa nu raceasca,nici nu stiu cat a stat afara.Era cald intr-adevar dar totusi la 8,30....Sper sa fie bine.Mucisori mai are .Oricum zic eu ca greul a trecut.Am facut invitatiile pt botezul de pe 6 mai.sper ca vineri sa facem in sfarsit vaccinul de 6 luni desi noi avem 7 luni si 20 zile.
Imi pare tare rau de Ale si Patri.Fetelor asa cum si voi m-ati imbarbatat va spun si eu sa fiti tari si sa luptati cu boala bbicelor.E cumplit sa vezi cum sufera si cum te cauta cu ochisorii sa-i ajuti.Inca o data s-a dovedit ca pediatrii sunt slab pregatiti(in cazul lui Ale ca si in cazul nostru!!!!!!!_)Va dorim sanatate multaaa,multaaaaaaaaaa si va pupam

Maria,Corina si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor imi pare rau ca nu pot veni sambata la intilneala ,dar facem parastas soacrei de 1 an,poate alta data ca abia a inceput primavara.Eu trebuie sa ma mandresc cu printzesa mea ptr. ca nu avem probleme cand trebuie sa luam siropele.A fost si ea racita acum o saptamana mi-a facut o forma usoara de bronsiolita,ne-a dat antibiotic suspensie ,nurofen dar n-am avut nici o problema cand le administram.

Cristina sanatate Alexandrei si nu te speria totul o sa fie bine,asa sunt copiii mai o febra ,mai un rosu in gat dar le trecem noi pe toate numai din dragoste ptr. ei.

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Flory ,deci in concluzie ori ne intalnim noi doua ,ori mai amanam ,ca nu prea sunt amatori .
Poate alta data ne mobilizam mai bine.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca n-am mai intrat de mult dar am avut o gramada de chestii de facut.Asadar , noutati :
- avem "cecei" ( cercei ) si suntem f mandre de ei
- am inscris-o la alt medic de familie pediatru si e o tipa super OK
- i-am spus ca o cheama si Maria si acum o strigam Maria( ea spune Mia)
- si cel mai important lucru :MERGEM LA GRADINITA
S-a acomodat super bine la gradinita , toata lumea o alinta ca e cea mai mica de acolo.La inceput a plans dimineata vreo 3-4 zile dar acum nu mai plange.E incantata de "cupii" si a inceput sa faca prostioare.
E la capitolul : "be ce ?" Sila absolut tot ce spun eu , ea trebuie neaparat sa ma intrebe "de ce" , uneori parca imi vine sa zic ca si-a creat un tic verbal.I-am zis intr-o zi ca am obosit si sa nu mai intrebe "de ce" macar 5 minute.La care ea , evident " be ce ?".
A fost racita si a avut bronsita dar acum e bine.
Am mai pus o poza noua , sper ca am pus-o bine:
http://community.webshots.com/user/Andreea_K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Fetelor, voi unde vreti sa mergeti simbata? In care parc? Noua ne-ar place sa mergem insa depinde atat de vreme cat si de programul de we. Inca nu stim.
Oricum , abia acum vine primavara (sper) si stabilim mai din timp si ne adunam mai multe fete (sper)

Pupici tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput