M-am hotarat......adoptie (33)
Raspunsuri - Pagina 14
Alexa Ioana spune:
ce'as veni si eu la intalnire.... eu sambata voi fi la pitica mea, si o sa'i povestesc de voi, si o sa ne imaginam ca suntem si noi la plimbare cu restul picitilor
aissa si special pentru tine, asa, pur si simplu ca mi'esti draga ! (si las'o pe madam godzila sa zica ce vrea, pt ca oricum habar n'are despre ce'i vorba in propozitie. doar cine trece prin asta poate sa simta intr'adevar ce simtim noi. si avem destule pe cap, nu' tre' sa ne mai preocupam si cu chestii din astea. si oricum, eu m'am saturat sa ma justific la toata lumea, si sa explic prin ce trec, si ce simt, si cum e aia si ailalta....vorba ta, sa ne lase toti in pace sa ne crestem copiii in liniste, si gata ! )
flori pentru tine un si mai special
Silvia_Pui spune:
Hai ca a reusit sa ma enerveze si pe mine . Uite asa o sa devenim mai reticente in a raspunde la intrebari . Sa-i fie rusine ,,stimabilei doamne " care nici macar nu stie regulile de a efectua un sondaj . In primul rand trebuie sa fii de acord sa participi la o asemenea chestie . Oricum nu poate folosi niste rezultate fara acordul vostru . Dar asta este , daca altfel nu stiu sa procedeze .Asa ca de acum incolo ar trebui sa neglijam astfel de postari .
Salutari tuturor mamicilor si bebeilor .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
claudia_a spune:
haideti sa va distrag eu atentia de la subiectul cu pricina si sa-l uitam impreuna...nu merita!
Nasturica mea a fost foarte racita - de data asta s-a localizat in gat: cu tuse, multa secretie "tare" care nu voia sa cedeze, febra... destul de nasol! Ce sa mai zic de faptul ca de vreo saptamana (de cand cu raceala) nu prea a mai vrut sa pape... stiu ca raceala aduce si chestia asta: lipsa poftei de mancare - insa la cat de stravezie e Ioana, nu prea imi permit sa nu pape... si tare suparata mai sunt pe problema asta!
Poate ca daca ar fi avut si ea rezerve ca alti copii mai zic...dar are 10 kg la 2,4 ani - se mentine asa de vreun an si tare nedumerita sunt! Doctoritza zice ca asta este ritmul ei si cu siguranta cand va vrea sa manance o va face ... sa nu o fortez! Insa nu pot, ma enervez in fiecare zi la masa... de mama care sta cu ea pana la 4 ce sa mai zic - zilnic e un pachet de nervi: Ioana ori tine gura inclestata ori isi provoaca voma dupa 1-2 linguritze! Am incercat tot ce se poate: si mai natural si mai putin natural.. intr-un timp papa pate sau crenwusti (desi nu sunt de acord cu ele) dar deja nici astea nu le mai accepta!
Acum e la faza de papat "moschine mici" adica stafide, care au devenit placerea ei!
In rest, asteptam sa treaca raceala (acum e la faza finala de tuse seaca), sa iesim mai des afara (desi vremea asta e ingrozitoare - cand cald cand rece), visam sa plecam de 1 mai la mare , Ioana scoate din ce in ce mai multe perle:
- zilele trecute o durea pe mamaia o masea si se tot vaita in casa si Ioana ii spune: "stii de ce te doare maseaua?" - "pentru ca ai mancat prea multe sarmale....". De unde oare i-a venit?? ca nu era nici pe departe adevarat...
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
mimsi spune:
Neata!
Claudia, mortala logica nasturicii! Hai sa va zic si eu o perla. Vorbeam cu nasa la telefon (nasa poseda una bucata minunatie (fetita) de trei ani - pe atunci avea doi ani jumate)
Nasa (imi spunea mie): hai, mai, ca avetzi copil frumos si cuminte!
La care copila se uita candid la ea si-o intreaba: Si noi nu?
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
claudia_a spune:
super mimsi!
Tot de-a Ioanei:
Zilnic eu si tata-su plecam impreuna la servici cu masina! Sambata tati mai lucreaza (1-2 pe luna)...Intr-o sambata (cand tati lucra) dimineata se trezeste ea si vine la noi in camera si arunca o privire tare mirata si zice: "da ci faci mami? s-a stricat masina???" Pe moment nu mi-am dat seama, dar ea a facut legatura cu faptul ca noi in fiecare dimineata plecam cu masina la servici, eu conduc, iar acum eu eram acasa si ce putea sa se fi intamplat ca eu sa nu plec la servici : decat sa se fi stricat masina!!!
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
Rozi spune:
Mimsi,
Flory, nu stiu cu ce venim, ori ne aduce Mihai (sa vedem daca poate), ori ne iei tu
Claudia, sa stii ca asa sunt unii copii! La concluzia asta a ajuns sora-mea, dupa 6 ani (sase!!!) de lupte cu fetita cea mare!! Saptamana trecuta "sarbatoreau" implinirea a 17 kile... Cand Victor, la 1,5 ani, are 13!! Dar fetita e sanatoasa, vioaie, face prostii ca orice copil de varsta ei, merge la gradi, participa la serbari... Asta e ea!
Flori, mai am o remarca pt tine: cand Cristina spune de raul de masina, se refera atat la ea cat si la Ale! Deci, hihi! nu-i da masina lui Andrei, daca vrei sa aiba sanse la Ale!!
M-au rascolit si pe mine subiectele cu "de ce nu adoptati copii rromi" (primul copil abandonat pe care l-am vazut a fost un nou nascut rom... il tinea asistenta in sila, de subtiori, sa nu se atinga de el... mi-au dat lacrimile si mi-a trecut prin cap sa-l iau, dar... nici macar atestat nu aveam la vremea aia - cred ca n-o sa-l uit niciodata!) si cu "de ce nu veniti la asociatie" (imi sunt vii in minte toate discutiile, intalnirile... sincer imi pare rau ca nu sunt alt fel de om, sau ca nu-mi gasesc locul). Suntem atat de diferiti, chiar si aceeasi persoana este poate putin diferita in functie de imprejurari si de momentul vietii...
Haideti mai bine sa va povestesc ce ispravi mai face Victor, ca sa ne descretim nitel fruntile!
L-am invatat ce inseamna "frige, arde, arsh!". A invatat sa sufle (suflam amandoi cand frige mancarea din castronel). Cand gatesc, il mai iau brate si-i arat ce "vrajitorii" se-ntampla prin oale. Ultima data, l-am ridicat, i-am aratat si i-am spus: "nu te apropia prea tare, frige!" si el a inceput sa sufle, sa raceasca oala in care fierbea ciorba .
Sau l-a invatat bunica-su o poezie, "un pitic asa de mic". Am ofticat-o pe Cristina ca i-am spus ca Victor stie deja o poezie , cand ea se plangea de Ale (ca de obicei ) ca nu vorbeste. Abia dupa ce am savurat reactia ei i-am povestit ca Victor, din toata poezia, spune doar "vai! vai! vai!"!!!
Va pup acum, sper din tot sufletul sa ne vedem maine in parc!!
Rozi spune:
Mai am una!
Dragele mele, va rog sa nu considerati intalnirea de maine PACALEALA DE 1 APRILIE!!!!
Briantis spune:
Rozi te tii de glume!
Mey ,poate ma trezesc singura in parc
Nu m-am gandit ce e 1 aprilie cand am facut propunerea .
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
As vrea sa fie doar exagerarea mea, dar uite si azi, am avut un drum de facut pana la Cotroceni, nu mai departe. Ne-am dus cu taxiul si s-a agitat tot drumul. Acolo unde am avut noi treaba, ba in brate, ba pe jos, la un moment dat l-a umplut pe Tony pe bluza de ceva (lapte, pufuleti...). La intoarcere am luat autobuzul si am coborat dupa cateva statii (la Prosper) ca deja se agita rau. Nu stiu, nu e invatata in masina, nu ii e bine, eu ma panichez normal...hm, sa vin maine, sa nu vin?
Chiar inainte de plecare l-a alergat pe Tony pe hol si a plonjat cu capul in tocul usii asa ca maine o veti vedea zgariata la un ochi si vanata in frunte.
Despre vorbit o sa ma plang pana o vorbi. Nu vrea domne, isi ia avant si tine cuvintele in gura, pe bune, nu exagerez. Azi a fost a doua oara cand am observat asta. Facea bau cu cineva si deschide gura sa zica si daca respectiva persoana se uita la ea se rusineaza si strange gura dar tine buzele cumva de parca ii e teama sa nu cumva sa scape cuvantul. Hai ca am luat-o razna, clar!
A, dar i-a zis o doamna acum "sa nu dai cu capul de scaun" si ce credeti ca facea mandra in momentul urmator? Bineinteles, dadea cu capul de scaun.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Andreea_k spune:
unde anume e locul de intalnire?
Parcul Carol , Parcul Carol dar unde exact ?
Venim si noi dar sa ne ziceti cum facem sa ne vedem ?Cum ne recunoastem ?Scuze dar eu n-am mai fost la intalniri pana acum si nu stiu "procedura".
Sa va zic si eu o "perla " mica.
Cand mergem dimineata la gradi imi spune tot drumul "' mami , nu plange ca termin treaba si vin repede".
(Asa ii spuneam eu in primele zile ).
E f fericita acum la gradi , dimineta ne pupam si ne luam la revedere fara lacrimi , spunem frumos bye-bye si urca sus ca doar are treaba multa la gradi.
Am invatat-o cateva cuvinte in engleza pt ca erau mai usoare ( si rau am facut ) pt ca atunci cand vede un caine de exemplu spune "dog" si nu te crede nici in ruptul capului ca nu se spune asa.
Mai avem 5 zile si implinim 3 ani.....suntem fete mari ce mai.