M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daca ar fi de Carol m-as incumeta si eu ca pot veni cu tramvaiul pana la Cosbuc. Ma tem de mers cu masina... Dar la ce ora va tenteaza? Ca si asta e o problema, ca stiti cum e, fiecare are alt program. Noi de exemplu in zilele trecute am iesit afara de pe la 10 jumate pana pe la 12 jumate, si dupa 4 jumate seara.
Cat despre plivit ieri chiar radeam cu o mamica in parc ca era Ale cu grebla in mana si strangea iarba, am zis ca are juma de norma in parcul Sebastian si juma de norma in lift, ca il sterge de-i da lustru.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor si eu care credeam ca fata mea este singura care tot ce prinde baga in gura...!!! m-am mai linistit un pic.Noi deja suntem la faza cu tipatul ..dar tipat din ala de te crucesti ,cand nu-i convine ceva sau arata ceva cu mana si daca nu-i dai incepe tipatul,sper sa o scap de obiceiul asta...
Am inceput sa mergem 3-4 pasi singura dar mai mult nu ca ai este frica deocamdata si nici nu vreau sa o fortez,cand o vrea ea sa mearga singura .

As veni si eu in parc sambata{apropo stiti cum o sa fie vremea?}dar eu pot veni dupa somnul de pranz adica dupa 13.30-14.

Simona Dragusin bafta si sa auzim vesti bune!
Flory ai grija de tine si de bb.

Silvia siFlorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Sambata ,dam adunarea in parcul Carol pe la 10,30 -11 .

Pana acum "gasca " e asa :
-Aissa cu Ale
-Rozi cu Victor
-Flory cu Andrei si Rares din burtic
-eu cu Andreiul meu
-Costi cu Ale
-Mimsi cu Alexia

Cine se mai "inscrie " ?
Daca nu va convine parcul sau ora spuneti,negociem

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Am uitat sa va aratam cum se tasteaza la calculator...cum ma vede pe scaun la calculator vrea si ea ,sa traga de pe birou sau la tastatura.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/album?.dir=29bf&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Briantis, suntem si noi in gasca.
10.30-11.00 numai bine pentru noi.

Mamica de pui mic si dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Si Stef tipa de sperie toata strada . Dar nu ca ar vrea ceva , ci pur si simplu vrea sa faca zgomot .Daca il provoc spunandu-i ca nu aud , tipa si mai tare . Uneori ma gandesc ce bine ca nu avem vecini ca cine stie ce ar crede ca-i facem . A incercat el si sa dea din picior daca nu i-am lasat cate ceva , dar vad ca mai merge deocamdata cu schimbarea centrului de atentie (nu se stie pentru cata vreme ) .
Silvia , nici noi nu l-a fortat pe Stef ; a plecat pur si simplu singur intr-o seara , cu o zi inainte de a implini 11 luni . Dar de atunci avem vesnic vanatai , cucuie , maini prinse in sertare .
Simona , asteptam vesti bune .
Azi se implineste 1 an de cand am ajuns acasa cu sufletul meu . Parca a fost ieri .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Briantis, si noua ne-ar conveni ora. Sa vedem cum reusesc sa mut ora sau ziua de vizita a dr. Abia diseara stiu exact.
Pupici multi

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna! Cred ca ajungem si noi, dupa masa de la 10-10,30. Dam de voi, nici o grija!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Vreau si eu in parc!
Dar va rog spuneti-mi si mie unde este parcul Carol, ca habar nu am, si un loc de intalnire mai exact.

Intre timp ne-a mai mijit un dintisor, si cine stie ce se mai intampla pana sambata! Vad ca a mea e pusa pe treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Fetelor! M-a apucat asa o teama subita, e prma oara cand mi se intampla dupa ce mi-am strans puisorul in brate! Oare cat mai dureaza dupa deschiderea procedurii de adoptie? Ce trebuie sa se mai intample? Cand pot sa strig in gura mare ce fata frumoasa am!

Mergi la inceput