Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor....sa va povestesc:

am fost la control si bebe e ok...ca e dezvoltat perfect , chiar e cu cateva zile mai mare decat data cronologica insa puta nu a vrut sa o arate....ce mai macar am primit o veste buna..si sunt fericta ca bebe meu e bine.

Nu mai iau utrogestan (pastile de sustinere a sarcinii) ca a zis ca e suficient cat am luat si raman doar cu fier si multivitamine.

Ieri seara am foart tare trista ca mama a vut accident de masina in Italia si era in stare de soc...au fost nevoie de 4 ore sa ii scoate de sub fiarele contorsionate ale masinii...insa acum am vorbit cu mama si si'a mai revenit...are doar e entorsa dar nu necesita sa stea in ghips...si-a mai revenit, asta ma bucura ca a iesit din starea de soc in care era.

Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa...

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc dragele mele pentru felicitari..adevarul este ca greul deabia incepe cu nunta..alergatura,nebuneala...slava Domnului ca nu mai sunt decat 4 saptamani de stres.
Darria nu o sa am alta costumatie la civil ca o sa le fac una dupa alta asa ca un singur machiaj,o singura coafura si o singura tinuta..nunta va fi de zi ..adica va incepe la 4 dupa-masa.. mai odihnitor si pentru mine si pentru bebe.
Mexxa imi pare rau pentru accident,bine ca mama ta e bine si ca in afara de entorsa nu a patit nimic.Si foarte bine ca bebicul e sanatos..o sa va arate el ce e ,cand o sa vrea...asa sunt de mici...cu personalitate.

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
Dana, repet si pt tine despre fotograful meu despre care is f incantata :) merita sa treci pe la ei, sincer. Am mai vb prin paginile anterioare, in curand vor avea si site.
Ralu eu la Preference nu am vrut factura fiscala, deci nu mi-au calculat tva. Probabil ca nu a trecut nimic prin casa, dar atat timp cat mie mi-a iesit totul ok nu ma intereseaza restul lucrurilor.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pt cine vrea, pot da numarul coafezei care m-a facut pe mine la nunta si pe mama mea si pe bunica si pe mama soacra, etc Eu is incantata de ea, mi-a prins coronita super bine, nu am avut nici un fel de probleme, dimineata chiar nu puteam sa scot agrafele, asa de bine era prins. E o tipa super, e tinerica si lucreaza si ieftin si vine si acasa. Dar inainte de a da numarul tb sa vb cu ea, sa vad daca e de acord.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Fetelor, m-a intrebat nasa mea ce trebuie sa cumpere ea la nunta. Eu stiu ca trebuie sa ia lumanarile, buchetele(al meu si al ei, cred), voalul si ce imi pune apoi pe cap dimineata. Mai trebuie sa faca ceva? Am mai auzit ca tot nasii platesc la biserica. Asa e?
Si buchetele pt domnisoarele de onoare le iau eu?
Mexxa: Falicitari pt bebe. Important e sa fie sanatos. Abia astept sa fac si eu un bebe, dar mai astept putin sa termin cu examenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by speranta78

Fetelor, m-a intrebat nasa mea ce trebuie sa cumpere ea la nunta. Eu stiu ca trebuie sa ia lumanarile, buchetele(al meu si al ei, cred), voalul si ce imi pune apoi pe cap dimineata. Mai trebuie sa faca ceva? Am mai auzit ca tot nasii platesc la biserica. Asa e?
Si buchetele pt domnisoarele de onoare le iau eu?
Mexxa: Falicitari pt bebe. Important e sa fie sanatos. Abia astept sa fac si eu un bebe, dar mai astept putin sa termin cu examenele.

datoria clara a nasilor la nunta este biserica si tot ce tine de ea(lumanari,taxa la biserica si voalul miresei)...restul subt fabulatii
buchetele tu trebuie sa le cumperi si pe al tau si pe al nasei adik mai exact viitorul mire noi asa am procedat

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut fetele!
Mexxa>ce ma bucur ca sunteti amandoi(amandoua)ok!!Imi pare rau pentru ce i s-a intamplata mamei tale.Insanatosire grabnica! Te pup!sper sa mai reusim sa mai vorbim si noi pe messanger..
Speranta>da, se obisnuieste ca nasii sa plateasca biserica,corul..La noi taxa am platit-o noi, ca nu ii stiam pe nasi atunci, ei au platit corul si onorariul preotului. Buchetelele domnisoarelor de onoare tu trebuie sa le cumperi.
pupici!uf ce ploaie urata..si eu nu am plecat de la munca inca..

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

chiar mexxa eu inca nu am apucat sa te felicit pt bbadik pt ca sunteti bine amandoi ...e super ...imi pare rau pentru mama ta dar ma bucur ca totusi este ok

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

speranta, nu ma lasa sa iti trimit mesaj privat, imi spune ca nu accepti mesaje private..mai incerc maine..poate nu e activat sau ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutare fetelor.

Mexxa: felicitari pt. strumful sanatos si pt. tine. Sa fiti ok tot timpul Refacere rapida mamei tale, bine ca nu e nimic grav.
Nu a vrut sa va arate duduca?
Nimic nou sub soare, a noastra abia astazi ne-a aratat-o, in toata splendoarea ei, pana acum a fost pudica si ne arata asa cate putin. Poate e fetita si e mai timida
Lula, ai scapat de agitatie, e mai bine. Ar fi fost obositor pt. tine altfel, oricum o sa te solicite un pic.
Speranta: nasii platesc doar ce tine de biserica si de lumanari.
Voalul e cumparat de mireasa, in acelasi timp cu rochitica(eu asa am vrut, am considerat ca e treaba mea si nu a nasei). Dar fiecare procedeaza asa cum doreste, adica poate fi luat de catre nasa.
Daca te dezgateste la sfarsit: ce se pune pe cap e luat de nasa(eu am scapat de dezgateala )
Buchetele(miresei si nasei) sunt facute de voi nu de nasa.
Pt. domnisoare de onoare(buchete, bratari sau cocarde): tu faci, ca sunt ale tale nu ale nasei.
Mai nou, cine doreste poate face nasei un tort mic, cam de 2 kg. Noi nu am facut, la nunta e un singur tort: al mirilor(asa am considerat eu).

Mergi la inceput