Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare, am si eu o intrebare pt fetele care au fost prin Grecia...
In luna de miere as vrea si eu sa merg in Grecia si am mai intrebat pe ici pe colo si am inteles ca Halkidiki ar fi frumos si Thassos. Problema e ca in Thassos s-ar putea sa fie cam frigutz in sept asa ca inclin spre Halkidiki dar si aici am de ales dintre o gramada de statiuni.... asa ca cine a mai fost pe-acolo imi poate spune si mie unde e frumos si convenabil si daca se poate sa fie si putin munte ?

Va pup !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare!!!!!!!!!
Ia ghiciti ce are fata........ROCHITA....mi-a fost frica de voi,desi nu m-a amenintat nimeni si desi deabia am inceput saptamana
Si ia ghici Darriuta de unde e...de la White Lady.
E frumusica..nu pot sa spun ca cea mai frumoasa ,ca atunci cand am vazut-o am stiut ca e ea...dar e singura,prima si unica rochita pe care am probat-o si am si luat-o..e crem dintr-o bucata,are siretele la spate daca burtica creste dau drumul si ma incape oricat de balenuta ma fac. si a fost 10 mil..si mi-am luat si voal asa ca acum sunt fericita.acum daca am rochita e ca si gata,nu?
Am nevoie de putin ajutor din partea voastra ..pareri..miresicile..unde ati facut coafura si machiajul..si cat de multumite ati fost?eu am pe lista Carmen si Sei Bella dar daca aveti vreo recomandare..as fi tare dornica sa o aud...a...si unghiutele...eu sunt cam panicoasa nu am fost la manichiura,pedichiura mi-e frica sa nu iau hepatita sau orice altceva,mai ales acum..dar o sa trebuiasac sa imi fac unghiile macar la nunta..iar daca le fac eu..e ca si cand nu le-as fi facut
Darria am simtit bebicul aseara prima oara..si nu am avut nici un dubiu ca nu ar fi el..radeam de una singura la 3 dimineata

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

punctez pt Sei Bella, bila neagra pt Carmen Still, am auzit numai de bine despre Maviov!

nu conteaza ce ai in viata, ci pe cine ai alaturi cand treci prin viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

felicitari pt rokitza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lullita te pup si FELICITARI! Sa o porti sanatoasa, iubita si fericita!
Si FELICITARI si pt primul shut al meseriashului mic din burtik!
Lizuca o alegere buna. Am fost in nenumarate locuri, dar Grecia ramane aproape de sufletul meu. In Halkidiki n-am fost, dar stiu destule despre. Si ma gandesc ca daca dati un search pe google, o sa aflati ce va trebuie. Si daca ai intrebari, le astept. O sa-ti raspund atat cat ma pricep sau intrebandu-mi prietenii din Grecia.
Va pup fetelor
p.s. e asa fain...auditorii sunt pe capul meu si eu scriu pe DC. Noroc ca le e foame si ma lasa niztel!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lula: felicitari pt. rochitica si pt. ce ai mai luat pt. nunta
Cunosc sentimentul: si eu am patit cam la fel Chiar daca ai rochitica nu e ca si gata, stai sa vezi ca abia acum incepe balciul, asta a fost partea cea mai usoara Asa "incurajare" sa tot primesti, nu? Mai urmeaza hainutele pt. civil, pt. mire, restul pregatirilor

Ai simtit bumbuslicul? Sa fiti sanatosi amandoi. Un pic de rabdarica sa vezi cum o sa fie cand vei fi ft. obosita, vrei sa dormi iar strumful giumpaie de zici ca vrea sa iasa din burtica. O sa vrei sa-l papi nu alta de scumpel ce e

Aranjatul pt. nunta: l-am facut la Carmen si am fost ft. multumita de ceea ce au putut face din matura de pe capul meu. Gherutele tot acolo le-am facut(ca luasem pachet pt. miresici): aici nu pot sa spun ca a fost ceva deosebit fata de ce imi fac eu acasa(am invatat sa-mi fac gherutele dar nu pot sa ma pensez singurica, nu prea imi iese forma ).
Acum sa fac o comparatie: am beneficiat de serviciile ambelor soc: Carmen si Sei Bella(si Copou si Tudor), de mai multe ori a.i. pot face o comparatie. Imi place mai mult cum lucreaza la Carmen. Cred ca depinde ft. mult de comunicare, sa spui clar ce doresti si de experienta celui din fata ta.
Ralu: lasa lenea, ca ai de organizat o nunta

Sa aveti o saptamana cat mai placuta si spor la pregatiri pt. miresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LULA felicitari pentru rochitza!!! sa faci o poza sa o vedem si noi.
LIZUCA eu am fost in luna de miere in grecia mai exact in platamonas si am plecat pe 01 octombrie la o saptamana dupa nunta si am prins o vreme super era foarte cald am facut plaja am venit bronzati...a fost super nu-ti fa probleme din pricina vremii ca nu ai de ce .
fetelor va anunt ca in august suntem nasi pe 26...abia astepttre sa-mi caut rochitza
ce stiti de club rs??ca acolo va fi nunta...eu nici nu stiu unde e

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nusha: felicitari
Club RS(daca nu mai insel) e pe Rapa Galbena dar nu stiu cum arata la interior, am colindat cofetariile pana acum, barurile si restaurantele dupa ce apare strumfitza, mai pe la batranete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ce mai faceti scumpelor?
Eu sunt varza de racita...dar in rest sunt bine...
Ce sa va zic...astazi am facut 7 luni de la cununia civila..si nu imi vine sa cred cum a trecut timpul....parca ma simt si mai indragostita...Sper a tina asa toata viata!!

Va pup si va urez un inceput de saptamana cat mai frumos.!!

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Deci, pe 9 aprilie vin acasa. De pe 10 aprilie pana pe 14....adica am la dispozitie 5 zile sa rezolv asa: rochia de mireasa, voalul, pantofii, costumul de mire, pantofii, florile de pus in piept nuntasilor, aranjamentul floral pentru sala plus cel pentru masini, aranjamentul meselor si scaunelor, fotograful si pentru filmat, bautura(vin,bere, suc,apa),trebuie sa ma pun de acord pentru menul nuntii, rochia pentru cununie si costumul pentru cununie, casuta pentru bani, invitatiile, verighetele,trebuie sa vorbesc pentru ora de mers la cununie, hmmm ce ar mai fi? Oare am timp in 5 zile sa rezolv toate aceste lucruri?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput