Annaa te rog verifica nr de tel al dr Onofriescu, cred ca lipseste o cifra. Multumesc
Bianca
BIANCA la sinevo nu ai nevoie de programare.
in schimb daca te hotarasti sa mergi la onofriescu,scrie.i pe net,
si poate iti spune ce analize sa faci ,nu de alta ,dar sa mai scutesti din timpul de stat la coada la dansul...ca e taaaare aglomerat.
Oanab asa voi face, deja imi pun pe hartie istoricul si intrebarile si nedumeririle ca sa nu uit ceva si ca sa nu-i rapesc prea mult din timp dr O
Bianca
Tot io sunt
Synevo face si spermograma? vrem sa ne verificam amandoi, ca sa nu existe discutii
Bianca
BI tocmai m.am uitat pe site la synevo.fac spermograma
na ca o rezolvai si pe asta...noapte buna
Scuze -nr corect este 0232 276566.
La synevo au trecuta spermograma dar in nici un laborator de al lor din Jud.SV, nu se lucreaza din pacate.
Spermograma se face numai la Policlinica mare (centru), dar rezultatele de acolo la mine ua fost tot timpul puse sub semnul intrebarii, si sotul a repetat analiza si la Iasi.
Asta era anul trecut, dar poate ca pana la vara se mai schimba ceva si vor lucra.
Succes!20+
Ana
Annaa multumesc mult pt nr tel, ai dreptate se pot schimba multe in 2-3 luni si nici io nu am incredere in policlinica
Oannab am gasit si eu site-ul Synevo asa ca ai scapat de gura mea, pentru moment
Bianca