recomandare medic ginecolog Iasi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Eu sunt din Suceava si de aproape 4 ani sunt pacienta Dr. Onofriescu.
Sa mai scris pe forum despre el.
Noi incercam de cca 6 ani sa avem un , si am mai avut o sarcina (prima din viata mea) oprita in evol. acum 3 ani.
Acum cu ajutorul lui Dumnezeu sunt in 20sapt.
Cu Dr.Onofriescu am facut multe tratamente si IU, si tot el imi urmareste foarte atent sarcina.
Are cabinet langa gara, in fata la Bila.
Bafta!
20+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

doamne anaa.....ce ma bucur pt tine!!! esti in sfarsit insarcinata!!
miiiii de felicitari!!!
bravo!!!!
sa ai parte de o sarcina usoara si de un copil frumos destept si sanatos!!!
astept mai multe detalii despre sarcina!!cum s-a intamplat minunea??ai ajuns la fiv??

daca ai rabdare aici...sau pe pm...
pupicei...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

quote:
Originally posted by annaa

Eu sunt din Suceava si de aproape 4 ani sunt pacienta Dr. Onofriescu.
Sa mai scris pe forum despre el.
Noi incercam de cca 6 ani sa avem un , si am mai avut o sarcina (prima din viata mea) oprita in evol. acum 3 ani.
Acum cu ajutorul lui Dumnezeu sunt in 20sapt.
Cu Dr.Onofriescu am facut multe tratamente si IU, si tot el imi urmareste foarte atent sarcina.
Are cabinet langa gara, in fata la Bila.
Bafta!
20+

Ana

ANNA sa-ti dea Dumnezeu o sarcina fara probleme si un BB sanatos!!!!!
Am sa ma rog si eu pentru tine si pentru copilul tau chiar in clipa asta!
Ma impresioneaza povestile voastre si mai ales ma bucur enorm cind aud ca apare cite o , mai ales asa cum sunteti voi care, sunt sigura, ati trecut prin multe,dar ati gasit intotdeauna puterea, speranta si credinta de a merge mai departe, si uite ca ati reusit;BRAVO VOUA sunteti demne de toata lauda!!!Va multumesc ca ma faceti si pe mine partasa la experienta voastra!!!
Simt ca pe acest topic vor aparea in curind multe

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Ramsan iti trimit ce am gasit si eu pe forum, sper sa te ajute.
succes
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59406&SearchTerms=cum,sa,iti,faci,PM

Mergi la inceput

sophie
Multumesc de urari, si sa nu va pierdeti niciodata speranta, ca daca iti doresti si te rogi , eu cred ca Dumnezeu te asculta si iti indeplineste cumva dorinta, implinire care poate coincide cu dorinta noastra din acel moment sau nu.
In disperarea mea am ajuns sa inteleg ca voi avea oricum un si am acceptat realitatea ca se poate sa nu mai fiu niciodata sau sa nasc un copilas dar totusi ca e posibil ca dorinta sa mi indeplineasca sa am un (adoptia) care sa imi lumineze viata.
Inca imi este foarte frica, si pana cand nu imi voi tine in brate inca mai astept minunea Dumnezeiasca.
Se pare ca cineva acolo sus sa gandit si la mine, si cu siguranta se va gandi la fiecare din fetele grozave de aici.

20+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

S-a vorbit de Iasi pana am ajuns la ... Suceava.
Anna ma rog lui Dumnezeu sa vegheze asupra voastra, sa ai sarcina usoara si bebelus sanatos. Si eu sunt suceveanca, de fapt sunt din Gura Humorului, si fiind ca voi veni in RO la vara, vreau sa fac cateva teste si chiar ma gandeam daca se pot face in Suceava. M-as bucura enor daca m-ai putea ajuta cu cateva informatii. Dr Onofriescu are cabinet in SV, daca am inteles bine, ai putea sa-mi spui langa care gara, caci pe cand eram eu acasa inca nu era Bila deschis. Unde ai facut testele necesare? Singurul centru pe care il stiu e MPO - pe Marasesti, daca o mai fi descis acum. Orice informatie mi-e de mare folos. MULTUMESC ANTICIPAT

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BIANCA ,sa stii ca dr .onofriescu are cabinetul in iasi,langa gara
si nu in suceava!.sfatul meu sincer e sa mergi in iasi,si despre dr. onofriescu am auzit numai de bine!stiu multe fete care au ramas insarcinate dupa multi ani de incercari,mergand la dansul.
oricum el nu ia nici o decizie fara sa.ti faca intai analizele din zilele 3,4 si 14 parca.bafta multa

Mergi la inceput

Intradevar dupa ce am pierdut aproape 2 ani in Suceava fara sa fac nici o analiza si cu tratamente hormonale cu caru recomandate complet aiurea, am ajuns la Iasi.
Intradevar Dr. de la Iasi mi-a dat o lista intreaga de analize pe cere le-am facut la un laborator nou la Synevo -(sunt deschise in incinta spitalelor la Suceava, Radauti sau Cl. Moldovenesc).
Analizele de la acest laborator mi-au fost recunoscute atat la Iasi cat si la Cluj.
La Dr. te poti programa cu cca 1 luna inainte, din cate stiu eu dupa 15aug. pleaca in concediu ca tocmai facea socoteala ca ar trebui sa nasc pana pe 10aug. si e perfect ca e inainte de CO.
Daca doresti poti sa ii trimiti istoricul tau si pe e-mail, si poate te sfatueste sau iti recomanda ce analize poti sa faci inainte si sa te duci la prima consultatie cu analizele gata facute.
Tf.023226566
e-mail -ono@mail.dntis.ro
Bafta multa!
20+
Bafta multa.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Am intrat sa felicit toate fetele care sint si sa le urez o sarcina usoara si bb sanatos.
Katthy eu tratament nu am mai facut, pentru ca dr. a zis sa incercam fara medicamente. Din pacate nu a fost nici luna asta, miine merg la ea la control.
O sa fie si la noi cindva un bb mic in burticuta.
Sanatate va doresc si inca o data felicitari proaspetelor mamici.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Oanab si Annaa fetelor multam fain . Asa ma gandeam si io, sa merg cu analizele facute, dar inca nu stiu la cine. Sigur voi merge in Iasi, caci capitala e cam departe si necunoscuta mie. Sotul zice ca mai e timp, dar desi mai sunt 9 sapt pana la plecare eu sunt in criza de timp. Da' ma lamuresc io cu ajutorul vostru.
Annaa, daca am inteles bine Synevo e in incinta spitalului SV, sti poate daca trebuie programare pt analize sau ma pot prezenta la prima ora fara. Multumesc pt nr tel si email-ul dumnealui, ii voi scrie cat mai curand ca sa ma pregatesc din timp.
Seara frumoasa tuturor aspirantelor si viitoarelor mamici

Bianca

Mergi la inceput