Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata nora cum am scris si ieri la mine raportul este neschimbat 75 kg sper ca intr-o buna zi voi avea si eu timp ma apuc serios de regim

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Ellinia, eu am descoperit spanacul cand tineam Daneza.Stiu ca e bun pentru organism, dar nu stiu sa-l prepar in multe feluri.Ieri nu am gasit hrean si vroiam sa renunt; l-am facut cu usturoi.Tu cum il prepari?
Teodora, tare as vrea si eu sa declar 75kg; din pacate am mult peste ;81,5 (e mai spre 81, de aia nu zic 82 .
Nora, e chiar atat de grava problema de la ochi?Ieri n-ai mai intrat deloc, azi nu ne-ai salutat?Stiu ca tu esti foarte activa...Da-ne vesti.
Vecinaaaaaaaaaa, nici tu nu ne-ai onorat cu prezenta?
Fetelor, oare vine primavara?Chiar daca e foarte frig, macar e soare si....e altfel.Pe la voi cum e?Am auzit ca in unele zone, iar s-a anuntat lapovita si ninsoare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by allain

Neata!Nora,de obicei primavara apar conjunctivitele alergice,incearca un colir antiinflamator,daca in 2 zile nu se remite,inseamna ca e mai mult decit o simpla conjunctivita alergica si e bine sa mergi la oftalmolog,iti face o lama,si iti da un tratament tintit,nu te juca cu ochii!Te pup si numai bine!

Multumesc. Am pus pe pleoape o crema cu galbenele si propolis si ma simt mai bine. Nu ma deranjeaza propriu-zis ochii, ci pleoapele. Ele sunt umflate si ma ...maninca. Asa se manifesta conjunctivita alergica? Sau poate fac alergie cind vad pe cineva (sefa de birou )

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Gata problemele cu calculatorul, sper sa nu imi mai faca figuri...

Cat despre raport, ... stationez, macar bine ca nu imi arata in plus, cain ultimele zile mi-am cam facut de cap

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

Multumesc de grija !
Iertare de absenta, m-am protejat. Acum sunt ceva mai bine.
Zi de raport. Deci va astept. Eu am 73.1kg...deci primesc o =100gr. De-acum acesta e echivalentul. Cine ia un...buchet? Sa vedem ! Asta daca a slabit sub 1 kg, desigur !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Raportul meu de azi e de 500 g, cantarul imi arata 58 de kg dimineata. Sunt multumita, mai bine asa cu pasi marunti, macar stiu ca nu le mai pun la loc. Inca n-am gasit o explicatie la ce s-a intamplat saptamana trecuta, cand imi arata 57 kg...poate sarise Stefan pe el...ca altfel nu-mi explic.
Sunt foarte multumita si de exercitiile fizice pentru ca mi se pare mie ca burtica mea parca nu mai e asa pronuntata, am dublat si n. de abdomene, fac doua serii a cate 40 si sper ca pana la vara sa se intareasca muschii bine-bine.
Carmen pentru diete cel mai bun (si sanatos) de altfel este spanacul crud combinat cu salata verde, ceapa verde si zeama de lamaie si putin ulei. Este foarte bun pentru ca curata peretii intestinului gros de toate resturile (sori de detalii). Mie drept sa spun mi-e lene sa iau cud ca trebuie sa-l spal frunza cu frunza in zeci de ape si il iau congelat. Calesc o ceapa, pun un pic de bulion, pun spanacul fiert deasupra, apoi la sfarsit sare, marar si busuioc. E o reteta simpla dar foarte buna. Sau nu mai pun bulion si la sfarsit pun usturoi. Intentionez totusi sa iau si spanac crud sa-mi fac cateva salate.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Ellinia, merci de retete.Spanac crud nu prea gasesc in aceasta perioada si imi iau cngelat.
Nora, Mihaela, ma bucur ca ati rezolvat problemele

Mergi la inceput

Liniste si pace.Da' nu va las sa va duceti pe pagina 2.
E musai sa-mi pun net acasa; sa stau si eu dupa-amiaza la barfa cu voi, ca dimineata....tare-s singuricaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor, Carmen nu plange ca nu esti singurica.
Mihaela draga sa stii ca si noi avem destul de des probleme cu pc din cauza viruseilor,asta a fost motivul pentru care am cam absentat de pe aici.
Nora sper ca la ora aceasta esti bine.
Ieri a fost o zi superba, am zis gata vine primavara dar azi parca nu mai e la fel ca ieri e soare dar bate putin si vantul, cine stie pe unde se ascunde Primavara.
Azi dimineata m-am cantarit la cabinetul medical ca am facut o parte din controlul periodic si pot sa raportez si eu ca am ajuns in sfarsit la 71 kg, nu e mult dar tot e ceva.
Azi am mancat o rosie, o ceapa mai mica ( arde grasimile ) putin parizer si o feliuta mica de paine apoi am servit un somn mititel, asi mai fi dormit eu dar normal ca daca am uitat sa inchid mobilul m-a sunat cineva, acum o sa mananc un mar si o portocala iar diseara inca nu stiu ce o sa pregatesc pe cand vine Sori acasa.
Maine mi-am propus sa pap toata ziua doar orez o sa-mi fierb o cana si o sa mi-o impart sa-mi ajunga toata ziua.

Va pup si va doresc o zi superba. pe maine!
SIMOMIC

Mergi la inceput

Simomic, mi-ai adus aminte ca eu n-am postat meniul:
D: cafea
P: Activia cu musli, sunca pui + paine prajita
C: friptura de pui cu salata de legume

Mergi la inceput