La placinte inainte!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Am facut si eu o placinta cu carne inspirata din retetele voastre,si a iesit delicioasa !

Zic inspirata pt ca nu am avut in casa toate ingredientele pt un anume fel si atunci am improvizat.
am facut-o cu carne de porc tocata,cu ciuperci si putin bacon.
Si am facut eu un aluat din faina ,ou,ulei si apa,
Am intins doua foi mai subtirele,le-am bagat la cuptor si cind au fost aproape gata le-am infasurat intrun prosop ud(ca foile pt rulada)sa se inmoaie putin.
am pus compozitia (pe care am calito suficient inainte),am rulat si am mai lasat la cuptor vreo 15 min.Ciupercile le-am pus intregi dar calite si ele in unt.A iesit de fapt ca o rulada,una s-a cam desfacut dar cred ca am taiato eu prea repede.Oricum,e delicioasa,cum va spuneam!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

carmen acum am facut aluat pentru paine si o tava mica de pizza si voi pastra o bucata sa fac luni placinta cu carne tocata,sa-si ia si sotul la servici.o sa-ti spun cum a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

MAMA!!! da ce gospodine sunteti!!! AM sa incerc si eu retetele voastre, dar mai intii am o intrebare: vreau sa-mi cumpar o forma de tarta si nu stiu de care. Poate ma lamuriti voi! La noi, in Oradea, am vazut mai multe tipuri si de teflon si de metal. Oare care e mai buna? si ce dimensiune?? Pentru pizza ce ar fi mai potrivit? Tava speciala sau tava de aragaz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pizza o coc direct pe gratarul de la cuptor.pun hartie,intind foaia de aluat pe hartie,apoi pun umplutura si totul pe gratarul de la cuptor.asa o coc ce cele mai multe ori.sau intr-o tava normala,tava de pizza nu am dar am vazut la prietena mea ca o foloseste si e incantata de ea.
iar forme de tarta am 2:una de silicon si una de ceramica(pe care o ung,pudrez cu faina si se comporta foarte bine)dar nu coc pizza in ele.

16+

Mergi la inceput