Diploma de bac

Diploma de bac | Autor: catalynaa

Link direct la acest mesaj

Cum procedez daca am pierdut diploma de bac?Am nevoie destul de urgent de ea.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

O declari nula (printr-un anunt la ziar) si apoi ceri un duplicat de la liceu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Te duci la secretariatul liceului si vezi ce-ti zice.Ei mai au un exemplar

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lona

O declari nula (printr-un anunt la ziar) si apoi ceri un duplicat de la liceu.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Lona,in orice ziar sau doar in Monitorul Oficial?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Legal, in M. Of., iar dosarul pentru eliberarea duplicatului este destul de stufos.
Daca secretara scolii accepta, e valabil anunt in ziar. Eu mi-am scos anul trecut un duplicat astfel, iar noile norme erau deja in vigoare.
Eu iti pot trimite Regulamentul MEC privind actele scolare, sa fii pregatita cu toate actele de care ai, teoretic, nevoie (declaratie notariala etc). Suna intai la liceu, poate te iarta .Da-mi o adrsa de mail, e un PDF.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lona

Legal, in M. Of., iar dosarul pentru eliberarea duplicatului este destul de stufos.
Daca secretara scolii accepta, e valabil anunt in ziar. Eu mi-am scos anul trecut un duplicat astfel, iar noile norme erau deja in vigoare.
Eu iti pot trimite Regulamentul MEC privind actele scolare, sa fii pregatita cu toate actele de care ai, teoretic, nevoie (declaratie notariala etc). Suna intai la liceu, poate te iarta .Da-mi o adrsa de mail, e un PDF.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Ok Lona...multumesc frumos.Incerc sa merg intai la liceu sa vedem ce spun "mandrele secretare" shi daca nu rezolv asa iti trimit pe PM adresa mea de e-mail.Multam fain!

Mergi la inceput