Cum procedez daca am pierdut diploma de bac?Am nevoie destul de urgent de ea.Multumesc!
Te duci la secretariatul liceului si vezi ce-ti zice.Ei mai au un exemplar![]()
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
quote:
Originally posted by Lona
O declari nula (printr-un anunt la ziar) si apoi ceri un duplicat de la liceu.
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
Legal, in M. Of., iar dosarul pentru eliberarea duplicatului este destul de stufos.
Daca secretara scolii accepta, e valabil anunt in ziar. Eu mi-am scos anul trecut un duplicat astfel, iar noile norme erau deja in vigoare.
Eu iti pot trimite Regulamentul MEC privind actele scolare, sa fii pregatita cu toate actele de care ai, teoretic, nevoie (declaratie notariala etc). Suna intai la liceu, poate te iarta
.Da-mi o adrsa de mail, e un PDF.
quote:
Originally posted by Lona
Legal, in M. Of., iar dosarul pentru eliberarea duplicatului este destul de stufos.
Daca secretara scolii accepta, e valabil anunt in ziar. Eu mi-am scos anul trecut un duplicat astfel, iar noile norme erau deja in vigoare.
Eu iti pot trimite Regulamentul MEC privind actele scolare, sa fii pregatita cu toate actele de care ai, teoretic, nevoie (declaratie notariala etc). Suna intai la liceu, poate te iarta.Da-mi o adrsa de mail, e un PDF.
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)