Kefalonia - grecia

Kefalonia - grecia | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

are cineva detalii si experiante despre aceasta insula estica a Greciei?

mersi

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

daca ai mai fost in grecia ai vazut deja tot.daca mergi pentru atmosfera,mergi.distractie placuta

daca mergi a doua oara si vrei sa admiri ceva deosebit nu cred ca mai ai ce.daca este vreun obiectiv istoric poate.aici nu am fost.

eu am vazut 13 insule grecesti.am vazut una si toate celelalte sunt la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Din experienta unor fosti colegi in kefalonia (sper ca e voie sa postez linkul, nu e reclama)
http://nucleus.med.upatras.gr/%7Ealex/kefallonia.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Eu am fost in Kefalonia acum cativa ani si pot sa iti spun, cu mana pe inima, ca a fost una dintre cele mai frumoase vacante. Eu nu cred ca toate insulele Greciei arata la fel....... unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Kefalonia este insa unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut, cu cei mai primitori oameni; am primit acolo o adevarata lectie de turism!

Noi am fost cu ferry-boat-ul pana acolo (nu imi aduc aminte din ce punct al Greciei ne-am imbarcat), drumul este destul de lung parcurs asa; pe insula - as zice, ca pe marea majoritate a insulelor - este bine sa ai masina, pentru ca sunt plaje fantastice unde nu poti ajunge decat cu masina.

Imi amintesc si numele hotelului, daca vrei iti pot da detalii.

In a nutshell - eu recomand aceasta insula din tot sufletul! Este unul dintre locurile unde sper sa ajung intr-o zi si cu mandra mea!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Nu am fost inca in Kefalonia - dar mi se pare o insula speciala. Si, chiar asa cred ca si va fi - din moment ce acolo am nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Nu am fost inca in Kefalonia - dar mi se pare o insula speciala. Si, chiar asa cred ca si va fi - din moment ce acolo am nunta.

Cum, si inca nu te-a felicitat nimeni aici pe subiect?
Tot ce va doriti si sa fiti foarte, foarte fericiti .

Pe Kefalonia nu am fost, dar precis este minunat. Pentru voi oricum va fi unic . Nici mie nu mi se pare ca sunt doua locuri in Grecia la fel... dar deh, eu sunt indragostita de Grecia si o vad cu ochii celei care iubeste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:

MULTA FERICIRE SI CASA DE PIATRA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

ehehe! ce frumos va fi!
sa afci nunticica intr-o insula greecasca, mai retarsa si in care casele cele albe, specific gercesti reflecta asa frumos lumina soarelui puternic, in contrast cu albastrul marii. si noi vrem sa mergem in skiathos anul asta. e o insual in estul greciei, ca si kefalonia, dar cred ca mai animata. sincer mi-ar placea una si mai linistita,dar asta e, inecrcam si skiathos.

casa de piatar si muuuulta fericire! originala ideea unei nunticele aoclo! bravos!

numai bine!
pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:

Multa fericire si o viata dulce ca o luna de miere !!!
Sa vi se implineasca tot ce va doriti !!!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Doamne ajuta si sa fie intr-un ceas fericit! casa de piatra, fericire si multa sanatate. Sa va iubiti vesnic

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

felicitari Mirela si sa fie intr-un ceas bun! toate gandurile frumoase sa va insoteasca!

Roxana si Patrick (29.07.2004)

Mergi la inceput