produse tupperware

produse tupperware | Autor: lumitan@k.ro

Link direct la acest mesaj

am fost azi la o prezentare cu produse din aceasta gama si vreau sa stiu daca le-a mai folosit cineva si daca sunt chiar asa de bune ca mie mi se par cam scumpe .pentru cine nu stie despre ce e vorba sunt niste vase minune dintr0un material special si cind spun vase minune nu mint,adica pui faina si apa ,acoperi si in 20 min e gata mamaliga sau pui apa si orezul si e gata pilaful si altele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

si eu am fost la prezentare tupperware acum 2 saptamani,numai ca au fost prezentate dose/cutii de plastic pt pastrarea mancarii mai bine,sau pt transport!
sa inteleg ca tu vb despre oale tuppervare?sicum adica pui orez si apa si iese pilaf...ca io in pilaf mai pun si altele infara de apa si orez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am mai multe produse Tupperware dar n-as zice ca-si justifica pretul. Agentii de vinzari de la Tupperware sint asa instruiti sa se tina ca scaiul de tine, cu tot felul de povesti despre materiale minune inventate la NASA si chestii de genul asta. Eu n-am scapat usor, m-am trezit ca am cumparat tot felul de cutii si cutiutze care acum zac prin dulap. Iar painea si brinza prind la fel mucegai in cutiile minune. Cred ca nu folosesc efectiv decit 25% din tot ce am cumparat.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Si eu sunt posesoare de 3 produse, pe care le folosesc din an in Paste. Am cele 2 vase de cozonac pe care le folosec in general in perioada Pastelui sa pastrez verdeata, sunt super pt asta. Am incercat sa fac si cozonac dar mi-au iesit niste tentative...
Shaker-ul nu il folosesc deloc, am incercat sa fac maioneza si nu a iesit cu imi place mie.
Acum tu trebuie sa te hotarasti, daca vrei sa cumperi sa ceri si cartea de bucate, nu mai stiu daca este gratis sau nu.
O zi buna!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena

Mergi la inceput