HELP! copil mic/divort/amanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Draga mea, daca e adevarat ce spui ( chiar daca mi-e greu sa cred ca n-ai facut nimic ca sa n-o trezesti pe aia mica ), eu cred ca tu trebuie sa lucrezi mult la încrederea în tine. Probabil ca sotul tau si amanta lui te joaca cum vor, tocmai pt ca n-ai personalitate ( sau cel putin nu se manifesta deloc). Orice om ar fi reactionat puternic... evident, daca ti-au pus cutitul la gât ca sa le tii lumânarea când fac ...

Era casa ta sau a lui ?

Fii curajoasa si nu te mai lasa calcata în picioare ! Daca tu te respecti, te vor respecta si altii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by angy11

Eu nu inteleg o chestie.Cum adica sa faca sex la tine in casa,in prezenta ta si a fetitei?
Pentru asta ai martori?
Eu sunt de parere ca trebuie neaparat sa-ti cauti avocat,asa ceva mi se pare inadmisibil.
Chir ca nu e sanatos la cap,iar pe tipa n-o mai calific.

Exact, Angy! Asta nu pricep nici eu. Si daca el e tampit si nu gandeste, oare si ea e la fel de tampita? Cum sa mergi acasa la amant, CAND E SI SOTIA ACASA, merg in alta camera si fac sex... si tu??? TU ce ai facut in timpul asta, Gioto draga?????

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

da , ea e la fel de timpita! ce faceam eu in timp ce ei faceau sex? mi-am sunat tatal si l-am implorat sa vina de urgenta in noaptea aia in bucuresti! nu a putut. dimineatza cind s-a trezit mara am luat-o si dusa am fost! i-am scris mail sotului ca am plecat la parinti acasa! urmatoare noapte am dormit la o prietena.in timpul asta a venit si tata in bucuresti. am mers la apartament si bineinteles ca amanta se mutase la mine! uite asa am facut si poze , am avut si martori si i-am scos si afara din casa!
un motiv pt care am evitat politia a fost faptul ca eu stau cu chirie,nu am contract de inchiriere si imi era frica sa nu ajunga la urechile proprietarului un eventual scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

atunci, situatia e destul de grava. daca nu isi indeplineste nici macar atributiile parintesti este incalificabil.
nu inteleg daca stai cu chirie si nici macar nu ai contract ce mai cauta si el si amanta?! daca are cheie schimba yala.
daca face scandal eu zic sa apelezi la Directia Protectiei Copilului si chiar la Politie.
deja situatia a scapat de sub control. imi pare rau ca treci prin asa ceva.
si grabeste divorul. cu toate probele pe care le ai ...
te poti reprezenta si singura. nu ai nevoie de un avocat neaparat daca nu ai posibilitati.
si atunci va stabili instanta asupra dreptului la vizita. sa speram ca asa poate vei putea rezolva intr-un fel situatia.

succes si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu sunt de parere ca, daca nu e intreg la mine, nu ai de ce sa lasi copilul cu el.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, nu ne-ai spus clar in ce faza esti cu divortul. Din ceea ce ai relatat cred ca esti indreptatita sa soliciti instantei judecatoresti sa impuna reguli stricte in privinta vizitelor sale cat si in privinta timpului petrecut de el cu fiica voastra.( sa fie in prezenta ta sau a unui asistent social). Daca depui dovezile pe care le ai vei avea castig de cauza clar, eu lucrez in domeniu si iti spun sigur ca instantele sunt foarte aspre cu tatici ca ei pentru ca interesul minorului primeaza intotdeauna. Pentru asta nici nu-ti trebuie avocat, poti sa soliciti tu in scris instantei si sa atasezi probele pe care le ai. Aceste masuri se instituie de urgenta, putea sa soliciti de la primul termen de judecata. Cred ca daca el e asa cum l-ai descris nu-i face nici un bine fetitei voastre sa stea prea mult in preajma lui, nu cred ca ii confera stabilitate emotionala sau exemple de viata prea bune. Daca te pot ajuta cumva cu formularea adresei catre instanta trimite-mi un PM cu mai multe date si te ajut cu placere.
Sa aveti grija de voi si sa treceti cu bine peste astea si sa va bucurati de viata, ca asta e cel mai important. Bine ca ai scapat de el.
Pupici,
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Draga mea,

Copilul nu este obiect de joaca sau negociere.
la varsta lui nu pleaca de langa mama pentru un tata jucaus si o amanta.

Daca vrea drepturi parintesti sa le ceara in instanta dupa procesul de divort si incredintare a minorei. acestea se fac odata.
Chiar daca nu ai depus divortul si mai ales ca poate dura foarte mult, poti cere pensia alimentara pentru intretinerea minorului chiar acum.
Daca nu ai bani mergi la tribunal si cu ajutorul grefierei si asa mai departe redactezi hartiile acestea.
Curaj, nu te lasa intimidata, dupa cum vezi nu este singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Gioto, ce mai faci? Sper ca atat tu, cat si Mara sunteti bine.

Claudia

Mergi la inceput