Bronzant foarte bun

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Hola, fetelor!

Si eu am probleme cu soarele si ma gandesc serios sa apelez la autobronzant, mai ales ca acum urmez un tratament fotosensibilizant (deci adio expuneri la soare vara asta...). Pana acum n-am folosit niciodata, din teama de efectul dungi, buline, pete etc. Dar acum tare ma bate gandul sa incerc... Nici nu vreau ceva exgerat de brozat, mai degraba genul de produs de care povestea Lena, adica sa am si eu o culoare, sa nu mai fiu alba ca branza!

Si mai ma framanta o intrebare: pentru fata, a gasit cineva un produs bun si necomedogen?!

Pupici si spor tuturor la gasirea produsului ideal!

P.S.: produsele Piz Buin par foarte interesante, si se gasesc si la noi in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

eu fol.autobronzantul asa:
1. ma spal bine cu gel de dus exfoliant
2. ma hidratez bine, insistand in zone f.uscate (genunchi si coate)
3. ma dau cu autobronzantul...eu fol.avon, dar il fac jumi-juma cu lot.de corp...

repet treaba asta saptamanal

nu ies niciodata patata si pt.ca e indoit cu lot.de corp nu iese nici culoarea nenaturala...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu ma gandesc la Piz Buin si le-am gasit www.sensiblu.com/mainsearch.asp" target="_blank">aici.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si eu am autobronzant de la avon,.... mi-e cam frica sa il folosesc ... cine stie cum arat si nu mai ies din casa

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Michelle,merci!Da' chestia aia cu un aparat ca un uscator de par o vazusi?Ma cam tenteaza...
Lena,ce link ne-ai dat!Despre www.dermstore.com/product_Silky Shimmer Lotion for Light to Medium Skin_1694.htm?source=ink&lid=84688" target="_blank">asta zici tu?Am vazut varianta lui la mai multe firme (www.startsampling.com/sm/18801/captureAddress.iphtml?item=18801&source=dove_com" target="_blank">Dove,www.olay.com/cgi-bin/newusquicksearch.cgi?sku=us04132005_02" target="_blank">Olay),insa m-am gandit ca-i un fel de apa de ploaie,asa.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Veve gata ce sa mai m-am facut de kko, sorry ala era pentru niste prieteni...n-am recitit mes si credeam ca e ok, daaaa ala e de l-ai gasit tu!!...e apa de ploaie in sensul ca nu e autobronzant, dar iti da luciu pe picioare, maini, alea-alea...sa zic e un premergator la autobronzant si pentru cele care nu vor neaparat sa fie fff bronzate, dar nici albinoase la piele, asa ca mine.

Io ma autosugestionez ca si Nicoala K tot bloanda si cu pielea alba-branza e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Roc Minesol Bronze spray. L-am folosit cred de 6 ori si inca nu e terminat, culoarea tine cam o sapt si se comporta foarte bine la spalat adica se curata uniform. Nu lasa pete daca urmezi calea exfoliere-hidratare-autobronzant si mai ales iese o culoare naturala superba, nici pomeneala de portocaliu.
Face pete pe haine daca nu ai rabdare sa se usuce(cel putin 2 ore) dar petele ies usor. Io in prima noapte patez cearsaful deoarece ma dau foarte mult si n-am rabdare sa se usuce complet.
Miroase cam urat dar dupa primul dus trece.
Daca te epilezi orice autobronzant se ia, pentru ca ai curatat exact stratul de piele colorat.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu mi-am cumparat un gel de la L'oreal, dar deocamdata nu l-am folosit k nu am avut timp. asta e si pt. fata si pt. corp. Stie cineva de el? sper sa fie bun

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Anca, autobronzantul de la ROC se poate folosi si pt fatza ? Eu vreau neaparat sa-mi cumpar unul mâine si tot nu stiu ce sa aleg.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Veve

Michelle,merci!Da' chestia aia cu un aparat ca un uscator de par o vazusi?Ma cam tenteaza...
Lena,ce link ne-ai dat!Despre www.dermstore.com/product_Silky Shimmer Lotion for Light to Medium Skin_1694.htm?source=ink&lid=84688" target="_blank">asta zici tu?Am vazut varianta lui la mai multe firme (www.startsampling.com/sm/18801/captureAddress.iphtml?item=18801&source=dove_com" target="_blank">Dove,www.olay.com/cgi-bin/newusquicksearch.cgi?sku=us04132005_02" target="_blank">Olay),insa m-am gandit ca-i un fel de apa de ploaie,asa.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

nu n-am vazut . unde se gaseste? ce e masina de airbrush?

Mergi la inceput