ce sa fac???***
Buna,sunt un membru "proaspat" al acestui site , cu toate ca l-am vizitat destul de des , fiind sfatuita de o cunostiinta.Am si eu o problema:desi am doar 19 ani ,imi cade foarte rau parul si nu reusesc sa scap de matreata.CE SA FAC???...de fapt ar mai fi ceva:am 1,64 m si 55 kg;nu sunt grasa,dar am aripiare si celulita.am tot inceput sa tin diete,dar dupa 2-3 zile renunt.Cum pot scapa de kg in plus?macar 5 kg sa pot da jos.astept sfaturi,va rog...
Raspunsuri
CRIXIA spune:
Ai incercat FOLTENE? se gaseste in farmacii; e drept are un pret mai ridicat, dar o cunostinta a investit si a meritat efortul.
Aripioarele..... mergi la o sala, cu incredere, esti tanara, fa-ti timp acum! Peste cativa ani ai sa-ti doresti sa poti beneficia de programul de acum!
Multa Bafta!
Leditia spune:
Bine ai venit pe 
In primul rand ar trebui sa vezi din ce cauza iti pica parul..stres,alimentatie proasta sau necorespunzatoare..Schimba-ti alimentatia,fa-ti diverse masti,poti lua pastilute.Parul iti mai poate pica din cauza matretii.Eu am vreo 10 sampoane in baie pt matreata
,asa ca sincer nu-ti pot recomanda ceva,pt ca ce la mine a functionat poate la tine nu va functiona.Acum ma spal cu Nizoral si am nimerit o sticluta buna,ca-si face efectul.![]()
Pt celulita iti recomand sport,masaj si supliform.(se gaseste la magazine naturiste,dar si-n farmacii am vazut)
Pt slabit,iti recomand sport,min 2 l de apa plata(face minuni)si o dieta echilibrata.Nu trebuie sa faci foamea sa slabesti..si de fapt nici nu-i indicat,caci apoi kg pierdute vor reveni..Multe legume,fructe...Renunta la fast-fooduri,la cola,cafea daca bei s-o bei neagra-fara zahar,lapte sau frisca..In principiu incearca sa mananci sanatos si ponderat si sa faci sport..Degeaba ti dieta daca nu faci sport..trebuie sa mananci in functie de cat consumi..
Sper ca te-am ajutat cat de cat si sper sa nu te fi bagat in ceata mai rau.![]()
pupici.
POZE
corina costea spune:
Ceau Talida si bine ai venit pe DC.
Tu sti ca eu mereu ti-am spus ca nu esti grasa........fetelor copila asta arata chiar foarte bine.Sa o ajutam daca putem macar cu cateva sfaturi. In legatura cu caderea parului cred ca de vina este stresul cauzat de apropirea examenelor. Pentru marteata Nizoral da cele mai bune rezultate iar pentru caderea parului magneziu + B6 sau magneziu+ zinc. Ambele ajuta in perioadele de stres. Si nu mai fi suparata ca oricum tu esti o dulce.
Te 

, Corina
corinadana spune:
Ceau Talida!Eu am cumparat cand locuiam in tara sampon din farmacie Selsun Blue. Este extraordinar ptr matreata! Si in continuare tot acelasi sampon il folosesc si acum!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
emaaimee spune:
Bun venit pe DC
Selegel e f bun pt matreata,oricum citeste prospectul ca sunt mai multe tipuri de matreata si sunt indicate chiar pe proaspect sampoanele pt matrata uscata,matreata seboreica,etc.nu am pliantul la indemana,e in camera la fata
.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII