Hotel Lagomandra - Halkidiki

Hotel Lagomandra - Halkidiki | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Sunt in plin proces de sondare a pietei pentru a gasi o oferta buna de concediu in Halkidiki si oscilez intre doua hoteluri, ambele pe bratul Sithonia, identice ca pret: Philippion Beach din Psakoudia(despre care am referinte bune de la Anemona si alte fete) si Lagomandra din Nikiti.
Sincera sa fiu, dupa ce am vazut pagina de net a celui de-al doilea, m-am indragostit subit de el... M-am dezumflat insa cand am citit 2 comentarii negative la adresa mancarii din hotel pe TripAdvisor. Mai cobcret, ca mancarea ar fi fost foarte slaba si insuficienta, ca n-au fost fructe si legume proaspete, ca au fost nevoiti sa manance in taverne desi aveau all inclusive.
Comentariile erau postate de turisti britanici insa, in care nu prea am incredere, ca in general nu le convine nimic.
Eu am mai fost o singura data in Grecia, langa Salonic, si am ramas dezamagita de mancarea greceasca, cu exceptia pestelui.
Asa ca va-ntreb pe voi: ati fost careva la hotelul Lagomandra? Puteti sa-mi dati cateva referinte despre el? Stiti ceva despre Nikiti in general?