Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 30
ralu_trancu spune:
vaiii, ce scama era sa am , Gio. Mie mi-a placut si rokita aceea vedeta a sezonului, de 23 de mil, dar nu era genul meu.
Poze vechi si noi
krelia spune:
silda, nu stiu ce sa-ti spun concret..o sa fiu putin acida si o sa-ti spun ceva de genul..mortii cu mortii si vii cu vii....pentru ca, pana la urma, doliul se poarta in suflet..si nu are mare importanta pt cel care s-a dus ca tu te imbraci 1 an intreg in negru, pt ca porti doliu dupa el....6 saptamani eu consider ca este suficient...atat poarta si iubi meu dupa bunicul lui...ca sa nu mai spunem ca noi....mai avem inca 3 bunici (bunica lui si bunicii mei) batrani si care oricand ne pot crea "surprize" ...insa, deja noi nu mai avem ce face....nunta este deja in desfasurare...insa, ma rog la Dzeu sa ne fereasca de asa ceva caci..sigur nu ne va mai sta gandul si sufletul la nunta....din pct asta de vedere, o inteleg pe soacra-ta...
din pct de vedere religios..din ce stiu eu...am impresia ca (cica) nu ai voie 6 luni de la deces sa faci nunta...dar...acu'....dk e totul aranjat...
..probabil tie ti-e "tarsha" sa te-apuci de cautat restaurant in conditiile actuale, nu? dar iubi tau ce zice? kiar e contra total? Si ce veti face, vorba lu' moko...o sa asteptati sa dea omu' coltzu' (Doamne iarta-ma)..mai asteptati alte 6 luni si apoi faceti nunta???
asta nu-i solutie...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
pepenash spune:
Si eu am luat Unica Wedding, dar jarteluta imi intra doar pana pe la genunchi. Oricum, nici nu sunt sigura ca vreau jarteluta albastra, eu avand deja "something blue-ul", si anume safirul de la al doilea inel primit de la al meu viitor sot, inelul de logodna. Dar, una peste alta, revista este interesanta; nu aduce nimic nou fata de ceea ce stiam deja, oricum ar fi greu sa se intample asa... ar trebui sa reinventeze roata (vai, ce modesta sunt), insa este interesanta.
In legatura cu intalnirea, Elara, nu cred sa se mai fi tinut. Nu de alta, dar toate persoanele care isi anuntasera prezenta au renuntat dintr-un motiv sau altul. Poate data viitoare ne organizam ceva mai bine!
Rok, rochita ta comandata la Brasov este cumva de la Atelier Divina? Eu am pus ochii la unul din targuri pe o rochie de la ei (superba in viziunea mea, crem cu o broderie finuta vernil) si, in cazul in care timpul nu-mi permite sa merg sa-mi iau rochia Maggie Sottero mult visata, chiar vroiam sa o comand la ei pe cea vazuta la targ, cu tot cu voal brodat. Pe tine ei te-au dezamgit?
Silda, in privinta doliului impus de biserica nu ma bag pentru ca nu am o legatura prea stransa cu treburile astea, dar eu am tinut doliu dupa bunica mea decedata anul trecut in martie doar 6 saptamani. In plus de asta, bunicul viitorului meu sot este intr-o stare foarte grava, de la sfarsitul anului trecut stand mai mult internat, iar medicii sunt foarte pesimisti in privinta lui si, totusi, noi continuam planurile de nunta. Orice deces, cu atat mai mult al unei persoane atat de apropiate, ne afecteaza, dar asta nu inseamna trebuie sa ne punem viata pe linia de asteptare pana se rezolva toate problemele... De altfel, probleme apar mereu... starea de sanatate a oricui se poate inrautati in orice moment, ca sa duc ideea la extrem, chiar si noi putem fi diagnosticati cu cine-stie-ce boala grava. Cu toate astea, viata merge inainte! A fost doar parerea mea... Oricum, voi sunteti singurii in masura sa decideci cum veti proceda.
Latido spune:
Buna fetelor!
Am fost astazi la probat de rochii si am venit acasa f confuza si dezamagita. In primul rand nu aveau nici una din rochiile mele favorite in magazin, chiar daca atunci cand a sunat sotul meu a zis ca le au. Aveau sute de rochii de la Pronovias si Sincerity cred, dar majoritatea modele clasice, care se vand usor. Dupa ce am probat cateva modele, mi-am dat seama ca nu imi sta bine cu cele stramte de sus pana jos, pt ca ma fac prea scunda. Tipa de acolo m-a convins sa probez cateva mai largute jos si cu trena...ce sa zis, mi-a placut cum imi statea in ele, dar nu am simtit ca vre-una e "the one".
Plus ca aveau preturi destul de mari 45-50 mil numai rochia, plus voalul lung 10 mil, crinolina 10 mil si corsetul de sub rochie 4 mil. Astea erau preturile pt rochiile clasice pe care le-am probat azi, dar cea care imi placea mie si as putea s-o comand costa 60 mil. Inseamna ca ajuns la peste 80 mil cu tot, ceea ce este enorm pt oricat de frumoasa ar fi rochia. Nici nu vreau sa dau 50 mil pt o rochie obisnuita, pe care o gasesc in Romania cu 25.
Eram asa de entuziasmata de dimineata si acum nu stiu ce sa fac.
Am pus cateva poze in album, va scriu mai multe dupa ce imi trec crizele
Pupici
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
dianette spune:
quote:
Originally posted by ninny
ptr cea care a intrebat daca poate fi cununata de finii parintiilor,din cate stiu eu nu.sa ma prezint sunt nina si am nunta pe 19 aug2006.as vrea sa va intreb cum sati cupregatirile.eu una nu am facut prea multe.nici rochie nici costum.daca nu se supara cea care a spus ca isi face concardele singura imi poate spune cum?stiti cumva vreun site cu marturii ptr nunta.? multumesc anticipat.
http://www.weddingtulle.com/accessories.html
www.nikahlaniyoruz.com
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
SunSmile spune:
Bau!
Iata ca am reusit sa vin si la voi. Ce faceti? Cum stati cu pregatirile?
Iubita...ce faci brex? Mi-e dor de tine. Pupici lui Barcosu si salutari pt Stef.
Cumatra...ti pup bre shi pi tini! Si pi Gio, mamica zapacita!
Silda...eu m-am casatorit in sept 2005. Bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca, a "emis" o teorie foarte adevarata, dar extrem de greu de acceptat atunci. Ca daca ea s-ar fi dus inainte de nunta, sa nu amanam sub nici o forma si sa nu fim tristi, pentru ca ea va fi MEREU langa mine. Dumnezeu ne-a ajutat sa o avem langa noi atunci! Nu stiu ce as face in locul vostru, DAR cred ca mai pacat ar fi sa va amanati toate visele, toata viata...pentru o viata care se va duce si care NU va dori sa va strice voua bucuria.Am invatat ceva: ca oamenii bolnavi se hranesc cu bucuria si fericirea celor din jur si NU cu compasiunea si mila lor. Sper sa fi inteles exact ce am vrut sa spun. Nu sunt dura, nu eu...care am pierdut SUFLETUL cel mai drag mie!!! Incercati sa nu-i aratati ca toti va opriti in loc cu orice demers, stiind ca el se va duce! Asta nu-i face decat rau. El are nevoie sa va vada TRAIND, chiar daca sufletele va sunt grele!
Imi cer scuze pt incoerenta...lacrimile sunt cauza! Bucurati-va ca il aveti langa voi, incercati sa-i faceti suferinta mai usoara, zambiti cand sunteti langa el. Cu asta isi hraneste sufletul, pt ca de suferinta ce o va lasa in urma e constient!
Rok...vrem poze cu diploma inramata!
Pliciulinu bemvelinu ...te pupa mama...dulce dulce(mai ales ca acus mirosi a gel de dush)
Va pup pe voi toate!
P.S. Pepe drag...daca fraza aia cu <<< Nu de alta, dar toate persoanele care isi anuntasera prezenta au renuntat dintr-un motiv sau altul. Poate data viitoare ne organizam ceva mai bine!>>> era o usoara ironie, te bat rau-rau! Si eu si sunt convinsa ca TOATE ne dorim o intalnire! Acum nu s-a putut! Pupa mama pe ea de fata zvapaiata!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
maimu spune:
Hello fetili, ce mai faceti?
Haideti sa va spun ce am facut eu in we, cred ca am dat destul de intamplator de o "filiera" a unor rochii Deme aduse in tara din Germania.
Ideea e urmatoare : exista in Buc, un atelier de croitorie, sa-i zic asa, care cica face diverse costumatii pt nunti...si alte evenimente de genul asta precum si rochii de seara - eu una nu am vazut nimic creat aici - asa ca nu ma pot pronunta de calitatea lucrarilor - dar care , aici vine partea interesanta ,ca o activitate secundara, deloc legata de croitoria si care nu aduce castiguri ,"cica" , mai aduce si rochii Deme din Germania ,la preturi mai mici ca cele aduse pe filiera obisnuita prin ML.
Eu am fost sambata acolo ca frematam,nu mai puteam,sa vada si "ochiu meu de sticla" despre ce e vorba domle - asa ca mi-am luat concubinu de o aripa si l-am tarat pe Gabroveni nr 2, et 4 usa albastara- asta-i adresa- sa vad ce in "neregula " cu acest loc
Sa va spun si concluziile: am vazut cataloage de la deme erau ceva cu colectii mai vechi putin zic eu, din care poate sa aduca unele rochii erau destule si aveau afisate si preturi - eu de ex stiu de una care la ML era in jur de 1000 si aici era 700e -preturi variau de la 300-1400e Eu nu am fost la ML sa vad preturi stiu doar de 2 preturi unul de la rochiia de care v-am spus si alta pe care nu am regasit-o in cataloage iar rochiile care imi plac mie de la dem - eu intreband pe site in SUA de preturi sunt in jur de 1000-1800$ dar nici pe astea nu le-am gasit - asa ca nu imi pot da seama cat sunt de bune preturile,oricum eu zic ca sunt mai mici cu 200-300E???
Ideea e ca am vazut una care-mi place - acu nu o mai recunosc pe site -la 700e, ceea ce mi se pare ok.
Tipa mai mi-a spus ca mai are 2 cataloage care nu le avea atunci acolo -erau la cineva - iar eu simt ca in alea e "bataia pestelui" Ca idee cica poate sa iti le aduca pe comanda rochia in 3-4 zile si poate sa faca si modificari dc e cazul - conta cost,evident - Rochiile care nu au pret se pot aduce si ele dar e mai complicat ca sunt mai scumpe,bla,bla,bla
Nu stiu dc e un pont bun sau nu da am simtit nevoia sa-l impartasesc, oricum eu mai vreu sa ma duc sa vad si celelalte 2 cataloage.
Dc mai vreti detalii scrieti-mi ca m-am intins ca o compunere de clasa a 4-a
Iar cunoscatoarelor de preturi de la dem sa dea o fuga acolo ca sa stim dc o ok pretul sau nu
Am si o carte de vizita asa ca dc vreti nr de tel spuneti-mi
Va pup
maimu spune:
Eu ma gandeam asa -dc pretul e bun - mergem la ML ne punem "cozile " in ce rochite ne plac , probam ,vedem ce nr ne tb ,cum ne sta,si le luam de aici dc sunt mai ieftine? Ce, nu conteaza economia dc putem sa o facem?
Ce ziceti, incercam?
pepenash spune:
SunSmile, nu a fost nici cea mai fina urma de ironie in fraza mea. Pe cuvant! Chiar imi pare rau daca asta a reiesit din spusele (scrisele) mele... Inca o data comunicarea electronica imi joaca feste Si fata zvapaiata pupa la tine
Maimu, da' de o filiera care aduce rochii Maggie Sottero n-ai dat? Glumesc, desigur... dar ma simt frustata ca nimeni in tara asta nu importa rochiile ei! Oricum, multumesc pentru pont! Poate ma decid asupra unuia dintre cele doua modele Demetrios care imi plac si care cred ca mi-ar masca si diverse parti mult prea dezvoltate... fara a ma topi de cald in mijlocul verii, purtand cine-stie-ce bolerouri sau alte chestii de genul asta
SunSmile spune:
Bau!
Pepe stai linistita, ca eu te inteleg. Am patit-o de nenumarate ori...cu "neintelegerea electronica"
Maimu mistoux...ma rog, pt fete, ca pt babe k mine deja doar de clatit ockii!
Pup la fete nebune si zuzu'
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE