Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
emilyjeuly spune:
'neata fetele!
bravegirl, merci pentru sugestie, poate voi incerca, nu stiu sa vad.....
divine girl, foarte frumoasa rochita. sa o porti iubita!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by elara
Divine girl, ai reusit.
M-am plimbat ce m-am plimbat eu pe site printre pozele tale, am mai salvat cate ceva (asa, pentru inspiratie) si....deodata....descopar ultimul album... "The one!". Ce sa zic? Iti vine de minune! Si rochita (chiar daca eu mi-am ales altceva, ca imi place alt stil) e foarte frumoasa!
Pentru sora de mireasa (ca am o sora nemaritata inca) sau pentru rolul de nasica probabil ca mi-as lua asa ceva, numai ca eu parca nu am conformatia potrivita... pentru asa o croiala.
Sa o porti sanatoasa si fericita!
Si...am o intrebare: modelul de pe site-ul lor, parca era intr-o nunta puuuutin mai inchisa? Sau ma insel eu?
Elara, sar'na si tie de aprecieri! . E adevarat ca fiecare in parte are conformatia ei. Nici eu nu ma vedeam in asa ceva, dar inca odata se adevereste vorba aia cu "socoteala de acasa ..."
In ce priveste modelul de pe site, parca e in doua culori, in fatza crem si trena alba. A mea are culoarea untului, chiar daca in poze nu arata asa. Fotografiile au fost facute cu o camera foto nu prea grozava si au iesit cam intunecate. Plus ca rochitza era la vremea aia si putzin murdarica pe la poale ( fusese expusa la targ saracutza ), dar acum e curata-curatzica si troneaza la mine in sifonier ... si ... e mult mai deschisa la culoare
Pregatiri
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by maimu
Rallu !!
Ajuta-ma te rog,parca ai scris al un moment dat de unde i-ai luat pe mireseii aia draguti, indura-te si mai spune-mi si mie ca-mi cad ochii de 2 h de cand caut ...
Maimu, vezi ca sunt la mine in pozici la "Marturii" . Am mai multe, printre care si cea "furata" de la Rallu
Pregatiri
alishaa spune:
Divine Girl, am ramas muta (daca iti mai aduci aminte, avem rochite la fel, doar ca difera culoarea)!!! Ma uitam si ma uitam si nu ma mai saturam !!! iti vine turnata!!! Si desi am acasa rochita, eu nu m-am mai uitat la ea!!! Si bine am facut - uitandu-ma la tine, imbracata in ea, mi s-a facut pielea gaina si aveam niste emotiiii!!! Asta inseamna ca chiar e THE ONE si ca o sa ma simt minunat la nunta!!!
Felicitari mireselor care isi fac sau si-au facut cocarde, marturii, etc - jos palaria fetele - eu nu am astfel de aptitudini!!
Bun venit noilor mirese!!!
Pupici tuturor!!
BraveGirl spune:
Elara-eu am cumparat minirosele cu 30 mii firul din piata de flori.Se vand la buchet de 20 de fire.Deci am dat in total 600.000 lei si mi-au mai ramas.Eu am facut 110 cocarde.Pe firul care a costat 30000 cel mai putin am facut 7 cocarde, iar cel mai mult mi-au iesit 12 de pe un fir.Eu pt ca am fost joi spre vineri noapte in piata am luat boboci...si nu s-au deschis pana vineri seara cand mi-am facut eu cocardele...asa ca am pierdut multe flori pt ca nu se deschisesera...daca as fi luat florile mai deschise faceam mai multe cocarde cu un singur fir...dar chiar si asa am iesit super bine la pret.
Am editat pt ca scrisesem gresit pretul miniroselor...
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Elara, multumesc de raspuns, cu forma m-am lamurit, dar dimensiunea nu e prea mic diametrul de 40-60 oare? Intreb pentru ca eu as vrea sa-mi fac singura voalul, asa va iesi cum vreau eu (il vreau cu bordura de floricele si as vrea sa-mi pun si niste strasuri pe el, sa vad daca-mi reuseste).
Divinegirl, n-ai reusit sa masori voalul? Ai uitat?
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Divine Girl, am ramas muta (daca iti mai aduci aminte, avem rochite la fel, doar ca difera culoarea)!!! Ma uitam si ma uitam si nu ma mai saturam !!! iti vine turnata!!! Si desi am acasa rochita, eu nu m-am mai uitat la ea!!! Si bine am facut - uitandu-ma la tine, imbracata in ea, mi s-a facut pielea gaina si aveam niste emotiiii!!! Asta inseamna ca chiar e THE ONE si ca o sa ma simt minunat la nunta!!!
Cum sa uit, iubita, de tine??? Sa stii ca la tine ma si gandeam cand puneam pozicile in album! Chiar ... asteptam reactia ta . Si ... imi place . Si sa stii ca nici eu nu m-am mai uitat la ea. E in husa si asteapta cumintzica ziua ... inaugurarii! Nici macar la poze nu m-am mai uitat pana ieri cand nici macar nu mai stiam pe unde le-am salvat , asa ca a trebuit sa dau un "search"
Pregatiri
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Elara, multumesc de raspuns, cu forma m-am lamurit, dar dimensiunea nu e prea mic diametrul de 40-60 oare? Intreb pentru ca eu as vrea sa-mi fac singura voalul, asa va iesi cum vreau eu (il vreau cu bordura de floricele si as vrea sa-mi pun si niste strasuri pe el, sa vad daca-mi reuseste).
Divinegirl, n-ai reusit sa masori voalul? Ai uitat?
Alynutza, te rog frumos sa ma scuzi, dar aseara am ajuns foaaarte tarziu acasa si puiul meu s-a instalat in pat la televizor si ... nu am putut de nici o culoare sa umblu ra rochitza sa scot voalul ( el nu vrea sa vada rochitza pana la nunta si ma feresc sa umblu le ea in prezentza lui ) . Iar dimineatza, in alergatura aia a noastra intre baie, bucatarie, sifonier, "eu cu ce ma imbrac", "ce mananci?", "mai bine du gunoiul si tu", "stai ca sunt pe buda" ... am uitat complet de masuratoare , dar promit sa masor!
Pregatiri
Alynutza spune:
Divinegirl, nu-ti fa probleme, nu-i tarziu nici maine, nici chiar sapta viitoare, cand poti tu, doar atat te rog sa nu ma uiti ca iti dai seama ca eu nu ma pot duce in magazin cu metrul de croitorie dupa mine sa masor, ca ma iau alea la bataie . E de inteles sa nu umbli la rochitza cand e domnul tau prin preajma, te inteleg perfect, si eu as proceda la fel, iar dimineatza clar e nebunie inainte de plecarea la servici.
krelia spune:
4 noaptea.
Ea se trezeste, el nu e in pat. Din bucatarie se aude un plans inabusit cu sughituri.
Ea, speriata, coboara scarile, sta in usa bucatariei.
El, la masa, plangea cu un pahar de vodca in fata.
Ea: - Ce e draga?
El: - Pai, mai tii tu minte cand ne-am cunoscut noi?
Ea, emotionata: - Da...
El: - Si mai tii minte masina pe care tocmai mi-o cumparasem atunci Ea, vizibil miscata: - Da... cum sa nu...
El: - Si mai tii minte cand te-am dus pe bancheta din spate...
Ea, cu o lacrima in coltul ochiului, dar zambind rosie toata: - Eh, cum nu...
El: - Si mai tii minte cand ne-a prins taica-tu...
Ea, cu mana la frunte: - Cum sa nu tin minte...
El: - Si mai tii minte cand mi-a spus ca daca nu te iau de nevasta ma baga la puscarie?
Ea, foarte emotionata: - Da, dragul meu...
El: - Ei, azi ma eliberam...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006