Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor ce harnicute sunteti marea majoritate aveti 70% din nunta gata,iar eu cand va citesc imi vine sa pentru ca fiind la distanta nu prea pot face multe!!!
Oricum mai este doar o luna si vin sa vad ce mai trebuie facut in prezenta mea si sper ca ceea ce a fost facut prin delegati sa fie ok!
Va pupic si noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

vai tizabela, daca ai stii cate mai am de facut, te-ai ingrozi. dar toata lumea a reusit sa le faca, asa ca reusim si noi.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele.

Maimu, da-mi un PM cu adresa de mail si se rezolva.

Astazi ma duc sa probez rochita la Creal si am niste emotii...sper sa nu-mi faca iarasi cine stie ce figura...

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rallu, tinem pumnii la fata sa fie bine!

Divinegirl, mersi de raspuns, astept si dimensiunile, please.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata fetelor,
Ce mai fetili mele harnicutze?
Eu nu am mai facut nimic, tocmai maine vin minunatele cutiutze, de abia le astept....
Am vazut pe aici niste poze cu rochitze de la Maggie Sottero...... trebuie sa recunosc ca sunt de 10 ori mai dragutze decat cele de la Demetrios, insa cum nu am unde sa probez rochitza parca nu m-as risca.
Dya tu ai probat inainte rochitza, sau ai luat-o fara proba....

Si acum intrebare intrebatoare:
V-ati lua o rochie fara o proba inainte?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza, gajicilor!!

ninny, bine ai venit - te trec pe listutza, dar poate vrei sa ne dai mai multe detalii (adik, biserica + restaurantul) sa le scriem si pe ele

apropos de pregatiri.....ia nu mai plangeti (unele dintre voi), da? ca ma suparati..io..in afara de restaurant, biserica (pe unde n-am mai trecut de cand lupu' catel....doamne fereste de ne-intamplate!!), digei, fotograf, cameramani si-un BT gresit la invitatii...nu am nimic altceva.....ah, mint.....simt miros de rochitzica...pe la sf lu' martie..inceputu' lu' aprilie ..iuiuuuiuuuuu...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

Neazza, gajicilor!!

apropos de pregatiri.....ia nu mai plangeti (unele dintre voi), da? ca ma suparati..io..in afara de restaurant, biserica (pe unde n-am mai trecut de cand lupu' catel....doamne fereste de ne-intamplate!!), digei, fotograf, cameramani si-un BT gresit la invitatii...nu am nimic altceva.....ah, mint.....simt miros de rochitzica...pe la sf lu' martie..inceputu' lu' aprilie ..iuiuuuiuuuuu...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Auzi la ea mah... ea nu a facut decat.....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Andreea_trend, povestea cu rochia mea a fost in felul urmator: am vazut multe poze cu ea, in diverse ipostaze, pe manechin, pe umeras,etc, stiam exact ce material, ce broderie, perle, margele, etc are pe ea, pentru ca vazusem in prealabil "pe viu" o rochie de aceeasi calitate, croiala stiam exact care va fi, ca aia cerusem, si mai stiam ca rochia imi este foarte mare si va trebui modificata. Cum in Romania nu gasisem astfel de rochii decat la Eddy K si la bunul nostru prieten Demetrios, am trecut peste niste principii adanc inradacinate, de genul: eu daca n-o vad personal, si daca nu-mi vine ca turnata n-o iau! Rochia in sine am considerat-o cumparata DUPA ce am vazut-o pe viu si mi s-a confirmat ca intr-adevar, poate fi modificata pentru mine. Diferenta de nr era mare si exista acest risc-cel putin in mintea mea- sa nu se poata modifica. In momentul in care am vazut rochia-pe care o studiasem in poze de-mi stricasem ochii- am stiut imediat ca e dragoste la prima atingere. Cand mi s-a confirmat si faptul ca se poate modifica, abia atunci am considerat ca imi cumpar rochia.
Morala: nu, nu as cumpara o rochie de pe net, gata facuta si s-o platesc indiferent de cum ar arata pe viu sau de cum mi-ar veni. Dar asa cum am luat-o eu, practic n-a existat o obligatie ca daca mi se trimite rochia, trebuie musai s-o cumpar, pe principiul c-am vazut-o in poze, mi-a placut acum treaba mea daca nu-mi mai place.Nici gand. E drept ca nici eu nu mi-am batut joc, si m-am gandit si am analizat zi si noapte inainte sa dau OK-ul de a-mi fi adusa in tara, ca nimanui nu-i convine sa plimbe rochii de mireasa degeaba. Si uite ca eu, descendenta de vaza a lui Toma necredinciosul, mi-am luat rochia de mireasa prin ochii altcuiva si cred ca nici eu nu puteam sa aleg mai bine!!!
Si un sfat pentru cele care vor sa-si achizitioneze astfel rochia: mergeti si probati in magazine, nu rochii, ci croieli de rochii. Adica poate sa fie si verde fosforescent, mergeti si vedeti care croiala va avantajeaza. Eu asa am facut si am stiut de la bun inceput ca vreau rochie pe clini, deci teama ca nu-mi va sta bine in ea nu a existat nici o clipa.
M-am intins ca o pomana dar sper sa fie cuiva de folos polologhia mea.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Giova
misto rochita!!!!!!!!!! de la ce firma??????
de ce ti-ai decupat capul?

Sar'na de aprecieri! E de la Creal madama mea :) . Si de ce mi-am decupat capul? Eeee, de ce ... :)) . SRI ... FBI ... CIA ... SIE ...

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Bravegirl, eu stiam ca minirosele sunt scumpe...dara daca zici ca te-au costat atat te cred. Eu m-am interesat (la Iris, pe Academiei) pentru buchetzelul de mireasa si mi s-a spus ca sunt mai scumpe decat trandafirii obisnuitzi.

Si fiindca mi-am amintit de buchetzel, tu, Krelia, spuneai de tuberoze si frezii...
Si mie imi plac mirosurile lor , si fiindca vreau musai buchet si cu trandafiri...am intrebat daca se potrivesc cu tuberozele si mi-a spus ca nu, dar cu frezii merge. Acum, nu stiu daca merge combinatzia tuberoze si frezii, dar s-ar putea sa mearga...

Alynutza, eu deocamdata am 3 voaluri din care trebuie sa aleg si cum inca nu m-am decis o sa mai primesc inca unul zilele acestea.
Cele trei sunt toate in forma de cerc...doar ca la dimensiune nu stiu ce sa spun....asa din ochi cred ca au intre 40 cmm si 60 cm in diagonala (nu sunt egale). Le-am asezat pe covor ca sa le compar si cam atat cred ca au. Numai ca nu mi-a dat prin cap sa le masor. La vremea aia tu nu lansasei intrebarea si eu nu le am la mine acasa...

Rallu , succes azi al proba. Tin pumnii sa nu mai ai parte de surprize neplacute.

Ninny, bun venit!

Cat despre realizari, sa va spun si eu ce avem noi pana acum.
In ordine cronologica: restaurant rezervat, nasi, programare la biserica, DJ, rochitza mea si fotograful cu cameramanul alesi, dar inca nu am incheiat contractul. Si atat Pana sambata intentionam sa dam comanda la invitatii (in pasajul Lipscani) ca sa prindem oferta de pret valabila pana la 18.03.2006.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput