Depeche Mode in Romania

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Problema e ca eu o sa fiu in 8 luni atunci....si nu stiu cum va reactiona BB sau cum ma voi simti eu...si daca 2 doctori foarte buni mi-au recomandat sa nu....atunci ii ascult , ce sa fac !

22+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci pentru atentionare. Cred ca am sa vin in ro in perioada asta ca sa ii vad pe Depeche Mode.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Fetelor, a mai cumparat cineva bilete prin www.myticket.ro?

Maine se fac doua saptamani de cand am facut comanda, am platit prin card, dar nu ne-au anuntat de la Diverta ca ar fi sosit biletele. Ei anuntau pe site ca livrarea se face in termen de 7 zile lucratoare, si am inceput sa ne facem griji, mai ales ca banii au fost debitati din cont (si am luat si 4 bilete!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ramona, eu incercai toata sapt sa iau bilete: ba nu accepta anumite carduri, eu cu al meu nu indraznesc pt ca site-ul nu e securizat deloc, iar pe net am mai gasit altii care se pling de debitari multiple... mi-e teama sa nu fie o teapa!!! si vreau sa merg la concert, am luat vacanta special pentru asta :( !!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu am luat biletele de la MyTicket, mi-au venit in Timisoara in mai putin de o saptamana. Dar nu m-a anuntat Diverta, ci un prieten care se dusese sa intrebe de biletele lui si le-a vazut pe ale mele.

Asa ca ramonai, du-te si intreaba la Diverta. Sigur au ajuns deja.

In alta ordine de idei, abia astept ziua de 23 iunie! De cate ori ii vad la tele sau ascult DM, ma gandesc cu emotie ca in curand ii voi vedea live! suuuupppperrrrrrrrr! I LOVE DM!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Gabi si eu ard de nerabdare sa ii vad in carne si oase...imi doresc de mult si iata ca visul se va implini...sa il aud pe Dave cum zice...Good evening Bucharest!!!!

Mergi la inceput

In deschiderea concertului DM vor canta Sistem vs. Suie Paparude.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Of, scaparam si de asta. Ne-au sunat azi de la Diverta sa ne ducem sa le luam, cica dureaza asa mult ca sunt foarte multe cereri, mai multe decat se asteptau, si se misca greu din cauza asta.

So...... merg la Depeche Mode, merg la Depeche Mode.....!!!!

Mergi la inceput

Inca de la anuntarea concertului, organizatorii au fost asaltati cu intrebarea “Cine va deschide show-ul?!”... Romania este singura tara in care Depeche Mode si managementul trupei au acceptat ca deschiderea spectacolului sa fie asigurata de artisti locali. Mai multi artisti au lansat propuneri si toate variantele au fost trimise catre aprobarea managementului Depeche Mode. Vestea nu a fost divulgata nici macar norocosilor artisti decat cu zece minute inaintea anuntului oficial, imediat dupa ce organizatorii au primit confirmarea oficiala.

Cei alesi sa urce pe scena in deschiderea concertului Depeche Mode in Romania sunt:
Sistem Vs. Suie Paparude!

Cele doua trupe au pregatit un program unic pentru acest eveniment, evoluand alaturi pe aceeasi scena in timpul celor 30 de minute de recital. Pe scurt, Sistem Vs. Suie Paparude va insemna: muzica de cea mai buna calitate, instrumente neconventionale si efecte speciale!
Si chiar daca o parte din mister s-a risipit, se mai pregateste o surpriza: incepand cu ora 16, cand se va face intrarea spectatorilor pe stadion, si pana in momentul in care Sistem si Suie Paparude vor intra pe scena, un DJ autohton va asigura warm-up-ul. Numele DJ-ului nu este cunoscut inca, dar in mod cert va fi preferatul comunitatii electro din Romania: sansa de a vota DJ-ul care va “incalzi spiritele” fanilor Depeche Mode revine cititorilor revistei Clubbing Mag.

Cei care nu si-au achizitionat inca biletele mai au sansa de a o face la magazinele Diverta si la Sala Palatului, categoriile disponibile fiind cele la preturile de 110, 80 si 60 RON. Biletele de 140 si respectiv 90 RON s-au epuizat deja, fiind cele mai solicitate.

* sursa www.emagic.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mie mi-e indiferent cine cinta in deschiderea concertului...oricum n-am ascultat nici un cintec al celor de la Sistem sau Suie Paparude...eu vreau sa aud DM, restul...
Pe mine m-ar interesa sa aflu daca e voie cu aparat foto...voi stiti ceva?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput